Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 di'ye sordum alma, çabuk bitiyo oyunlar/heves falan dedi. ne diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Alma diyorum ben de. http://forum.paticik.com/read.php?27,3808297,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben 3 yıldır alacam bi parayı toparlayıp alamadım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 psp'nin gazı gerçekten de çok çabuk sönüyo eğer merakın daha çok dövüş/yarış/spor oyunları üzerine değilse.1 ay kadar oynadım,doğru düzgün oyun kalmadı,sattım. sadece oyun için isteniyorsa eğer el konsolu,bence kesinlikle DS alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 para birlestirip alalım sırayla oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yeni nesil iphone'dan alırım yerinde olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 zune hd alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 1 yıldan fazla süredir psp'm var şöyle oluyo mesela 1 ay boyunca habire deli gibi oynuyosun sonra 1 ay bi köşede duruyo ama basladın mı da iyi sarıyo valla tabi yapıcak baska alternatifin varsa psp çok tutulmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben alıcaktım.ama sadece tuvalette oynamak için o kadar para verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 geç olmuş saat cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 al al, içinde kalacağına 2. el bi tane al. 1 ay kadar oynayıp hevesini aldınmı satarsın/hibe edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Çok oyuncusunuz ya. 1 ayda nasıl sıkıldınız aletten? (: Sanırım 1 yıl oldu alalı, hiç mi hiç sıkılmadım. Hatta çok seviyorum kendisini. Çok zamanım olmuyor gerçi oynamaya ama olduğu zaman da mutlu ediyor beni. Kişilerin oyun oynama alışkanlıklarına da çok bağlıdır tabi ki. PC'de Diablo II ve Live for Speed oynuyorum. Geri kalan dijital oyun dünyamın tamamı psp üzerinden işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 aldim 6 ay oldu, cok cok cok az oynadim. niye derseniz , sehir disina cikma, metro, metrobus e binip ise gitmem cok azdi. ama 1 ay once yeni bir ise girdim, artik metrobus kullaniyorum, bu yuzden psp cok kullanir oldum, cizgiroman bile oradan okuyorum. aldigima da cok memnunum. bu tarz handheld ler her an kullanilsin diye degil, lazim oldugunda kullanilsin diye ypailiyor, yani al kenara at, birgun seni cok memnun eder illa ki mantigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ya 200e satıyolar böyle az kullanılmış, halledilmiş vs ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 escape said: yeni nesil iphone'dan alırım yerinde olsam. ahaha crackliyceksen cidden buda bir alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Dynun said: ya 200e satıyolar böyle az kullanılmış, halledilmiş vs ;) NASI HALLEDILMIS ?! PRON IZLEYIP USTUNE MI ?!!!!! alma lan onlardan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 güzel bir oyun bulunca bayağı sarıyor, ciddi ciddi oturup oynuyorum pc oyunlarını bırakıp. daha ziyade ne tarz oyunlar istediğin ve ne kadar bulunduklarıyla alakalı. 3-4 ay dokunmadan durduğu da oldu, 15 gün hergün oynadığım da oldu. hiç pişman değilim ama, merak ettiğim bazı oyunları oynadım ve bayıldım onlara. diğer özelliklerini de düşününce gayet memnun kaldım diyebilirim genel olarak, elektrik kesilince film izliyorum filan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 draedanin dedigi gibi eger yolda cok zamanin geciyosa al ama araba falan varsa bence alma. gerci zevkler/renkler meselesi ama ben mesela aldim 1 sene boyunca bir tek patapon bitirdim psp de. onun disinda toplu tasimayla giderken bile yanimda tasimaya usendim. metal gear hastasiyimdir onu bile oynamaya usendim. iki ay once iphone aldim mesela o cok daha guzel geliyo. birini falan beklerken acip haber okuyorum, oyun oynuyorum, nette geziyorum. en guzel yani da wireless varmi yokmu derdi yok. hemde psp kadar buyuk bisi tasimama gerek kalmiyo yanimda. tabi ki oyunlari psp kadar iyi degil ama olay yolda veya bos zamanlarda oyalanmaksa iphone cok daha iyi bi secim. ama olay ben handheld istiyorum, o oyunlari oynamak istiyorumsa psp al tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 p3p yi gördüm viktörde pembe membe anlamam ben ingilizcesi çıktığı gibi alıyorum ödünç exclusive oyunları ilgini çekiyorsa alınır bence. çünkü ÇOK iyi exc. oyunları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Metrobüste kaç sezon dizi izledim psp ile belli değil. Oyun olmadığı zaman yollarda film ve dizi seyretmek için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 PSP'de encode etmeden direkt altyazi ile divx izleme olayi cozuldu mu ? Nedir durumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bildigim kadariyla hala encode edilmek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 adana daydim 2 gun, psp devamli oynadim, bleach vs, bugunler icin harika bir alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 encode edilmiş tr altyazılı olarak indirebileceğiniz onlarca site mevcut ve şaşırtıcı derecede hızlı davranıyorlar yeni çıkan filmler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar