Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu saatten sonra psp alayım mı

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Çok oyuncusunuz ya. 1 ayda nasıl sıkıldınız aletten? (:
Sanırım 1 yıl oldu alalı, hiç mi hiç sıkılmadım. Hatta çok seviyorum kendisini. Çok zamanım olmuyor gerçi oynamaya ama olduğu zaman da mutlu ediyor beni. Kişilerin oyun oynama alışkanlıklarına da çok bağlıdır tabi ki.
PC'de Diablo II ve Live for Speed oynuyorum. Geri kalan dijital oyun dünyamın tamamı psp üzerinden işliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aldim 6 ay oldu, cok cok cok az oynadim. niye derseniz , sehir disina cikma, metro, metrobus e binip ise gitmem cok azdi.

ama 1 ay once yeni bir ise girdim, artik metrobus kullaniyorum, bu yuzden psp cok kullanir oldum, cizgiroman bile oradan okuyorum.

aldigima da cok memnunum. bu tarz handheld ler her an kullanilsin diye degil, lazim oldugunda kullanilsin diye ypailiyor, yani al kenara at, birgun seni cok memnun eder illa ki mantigi.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bir oyun bulunca bayağı sarıyor, ciddi ciddi oturup oynuyorum pc oyunlarını bırakıp. daha ziyade ne tarz oyunlar istediğin ve ne kadar bulunduklarıyla alakalı. 3-4 ay dokunmadan durduğu da oldu, 15 gün hergün oynadığım da oldu. hiç pişman değilim ama, merak ettiğim bazı oyunları oynadım ve bayıldım onlara. diğer özelliklerini de düşününce gayet memnun kaldım diyebilirim genel olarak, elektrik kesilince film izliyorum filan. :)
Sosyal ağlarda paylaş

draedanin dedigi gibi eger yolda cok zamanin geciyosa al ama araba falan varsa bence alma. gerci zevkler/renkler meselesi ama ben mesela aldim 1 sene boyunca bir tek patapon bitirdim psp de. onun disinda toplu tasimayla giderken bile yanimda tasimaya usendim. metal gear hastasiyimdir onu bile oynamaya usendim. iki ay once iphone aldim mesela o cok daha guzel geliyo. birini falan beklerken acip haber okuyorum, oyun oynuyorum, nette geziyorum. en guzel yani da wireless varmi yokmu derdi yok. hemde psp kadar buyuk bisi tasimama gerek kalmiyo yanimda. tabi ki oyunlari psp kadar iyi degil ama olay yolda veya bos zamanlarda oyalanmaksa iphone cok daha iyi bi secim. ama olay ben handheld istiyorum, o oyunlari oynamak istiyorumsa psp al tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...