Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 adam inanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ahah viki ayar yemissin http://asabigus.wordpress.com/2009/12/17/paticik-bir-parlak-bilek-agliyor-mu-ne/ said: Yukarıdaki SS’yi anlamayanlar için açıklama: Hani biz Google da çıksın diye yazılara tag giriyok ya, adam soruyor orda “site için ne tagı girsek” diye; Viktor da “starcraft + kotu oyun vb diye tag girelim” diyore. Bir nevi böyle taglar girerek hit çoğaltıyorlar yani. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Farinal said: AHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAAHHA BU NE OLM AHAHAHSDFFSFSDSD Biz ona takıntı ve asosyalliğin birleşimi diyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Popeye said: ahah viki ayar yemissin http://asabigus.wordpress.com/2009/12/17/paticik-bir-parlak-bilek-agliyor-mu-ne/ said: Yukarıdaki SS’yi anlamayanlar için açıklama: Hani biz Google da çıksın diye yazılara tag giriyok ya, adam soruyor orda “site için ne tagı girsek” diye; Viktor da “starcraft + kotu oyun vb diye tag girelim” diyore. Bir nevi böyle taglar girerek hit çoğaltıyorlar yani. Olay bu. abi troll icin blog acmaya saygim sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 evet biz her mesajın altına tag koyuyoruz cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ahahah abi bu ne böyle. biri acıklasınmı adama, üzüldüm resmen adam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ahahahaha ne anlamıs adam ordan ya. valla tebrik ettim. biri hayrına soylesin dogrusunu cidden ben de acıdım simdi. yalnız sunu slogan olarak kullanabiliriz cok sevdim ben. Paticik - Eşeysiz Üreyen Hıyarosmotik Canlı Topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Abi kasmış salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Şu insanların saçma sapan yersiz genellemelerine hastayım. Bi de ana avrat giydirmiş kıt ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 BonePART said: Popeye said: ahah viki ayar yemissin http://asabigus.wordpress.com/2009/12/17/paticik-bir-parlak-bilek-agliyor-mu-ne/ said: Yukarıdaki SS’yi anlamayanlar için açıklama: Hani biz Google da çıksın diye yazılara tag giriyok ya, adam soruyor orda “site için ne tagı girsek” diye; Viktor da “starcraft + kotu oyun vb diye tag girelim” diyore. Bir nevi böyle taglar girerek hit çoğaltıyorlar yani. Olay bu. abi troll icin blog acmaya saygim sonsuz yok lan ne yazikki ciddi herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Önyargı sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Tahminen sağa sola laf takıp, ilgi çekip hit fln arttırmaya çaılışıyor. Yazık... Çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 said: tags: epic losers, paitick org, parlak bilek yazık oraya koydugu postu anlasaymıs bari ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 oha hz muhammede küfür edilince bi müslümboyun hissettiklerini hissettim viktora laf atınca adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 AHAHAHAA tekrar tekrar girip de hit yaptırmayın lan bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armarandir Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Farinal said: AHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAAHHA BU NE OLM AHAHAHSDFFSFSDSD kahretsin, yine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Farinal said: oha hz muhammede küfür edilince bi müslümboyun hissettiklerini hissettim viktora laf atınca adam hehe in viktor we trust. Adam belli ki reklam olsun diye yüksek hitli yerleri, fanı olan olayları hedef alıp küfür ediyor. Gittigidiyor olayından sonra çok aşırı başarısız geldi. Ha reklam olsun diye yapmıyorsa da bebenin tekidir, uğraşmaya değmez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Redeagle said: Farinal said: oha hz muhammede küfür edilince bi müslümboyun hissettiklerini hissettim viktora laf atınca adam hehe in viktor we trust. aynen öyle abi adamın hayranıyım hatta hayalim var birlikte bi paradox oyunu oynamak istiyorum oda o sırada böyle hitlerle ilgili yada ww2 le ilgili hikayeler falan anlatcak adamda afrika yıldızı var lan daha ne kadar cool olabilir bi insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 paradox oyunu patide oynamamaya yemin ettim :( bir turlu duzenli oyun cikaramiyoruz ne guzel sovyetleri almistim, adolfla unholy alliance yapip turtle takilan sam amcayi bunaltma planlarim vardi yalan oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Cuce said: ahahah abi bu ne böyle. biri acıklasınmı adama, üzüldüm resmen adam için atmıştım da yayınlamamış sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Viktor said: BonePART said: Popeye said: ahah viki ayar yemissin http://asabigus.wordpress.com/2009/12/17/paticik-bir-parlak-bilek-agliyor-mu-ne/ said: Yukarıdaki SS’yi anlamayanlar için açıklama: Hani biz Google da çıksın diye yazılara tag giriyok ya, adam soruyor orda “site için ne tagı girsek” diye; Viktor da “starcraft + kotu oyun vb diye tag girelim” diyore. Bir nevi böyle taglar girerek hit çoğaltıyorlar yani. Olay bu. abi troll icin blog acmaya saygim sonsuz yok lan ne yazikki ciddi herifler kim bu lolumsu blogu acan. bizim forumdan birimi dh den mi kim yani :D bu arada Devhochi epic crit cakmıs bu lolumsülere. "Hocam bak, Yıllardır paticiğe girerim. Defalarca da banlandım, kimse de sevmez neredeyse. Hatta en son Ip ban falan attılar parmağım bile değmesin diye. Şimdi alan yöneticisi olan adamlardan falan zamanında tehdit bile aldım. Hatta dönemin bi yöneticisinden “evini bulur belanı sikerim” tadında msnden yazı bile aldım AMA ben bile bu kadar ağlamadım arkadaş be. Ne ağlamış, ne hırs yapmışsın. Bi forum için bunca heyecan, bunca emek, bunca ter ve gözyaşı değer mi? Hayır buna kasacağına bi maket uçak falan yapsan, veya ne bileyim karikatür falan çizsen; ciddi daha hayırlı olacak. nukem_verite vardır patide, eski üyelerdendir; bana güzel bişey demişti bir yıl önce falan: “internet tartışması, boşa harcayabileceğin vakti boş bir işten daha boş bir işe harcamaktır”. Bunu gecen yatmadan önce bi düşün. FRP hakkında yazdığın yazıya az bile demişler, bunun üzerine “lan ben ne yaptım” diye düşüneceğine, kişi ve zümreleri kendi keyfine uymadığı için aşağıladığının farkına varacağına, tam bir gerizekalı olduğunu kanıtlamışsın. İlk konuda da kahkaha attım, ama bunda inan gülmekten karnıma ağrı girdi. Her ne kadar yorumu onaylayacağını sanmasam da (veya sileceğini bilsem de), bunu buraya koyuyorum. Bir düşün. [tehdit] akşam akşam işi gücü olan adamlarız, siteyi bruteforcela çökerttirme bize" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 said: Bir düşün. [tehdit] akşam akşam işi gücü olan adamlarız, siteyi bruteforcela çökerttirme bize" bu sözü kim söylediyse o adamlardan daha da komik ve salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 o postu atarken böyle bir cevap bekliyordum ama sebep olduğu epic blog için değmiş. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Herif reklam yapmiş, millet ne çakal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yarın bizim avcılar kampüse elif akçayla rokko geliyomuş gidip trollesem mi karıyı zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar