Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyungezer vs. Level

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

ahah viki ayar yemissin http://asabigus.wordpress.com/2009/12/17/paticik-bir-parlak-bilek-agliyor-mu-ne/

said:
Yukarıdaki SS’yi anlamayanlar için açıklama: Hani biz Google da çıksın diye yazılara tag giriyok ya, adam soruyor orda “site için ne tagı girsek” diye; Viktor da “starcraft + kotu oyun vb diye tag girelim” diyore. Bir nevi böyle taglar girerek hit çoğaltıyorlar yani. Olay bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

ahah viki ayar yemissin http://asabigus.wordpress.com/2009/12/17/paticik-bir-parlak-bilek-agliyor-mu-ne/

said:
Yukarıdaki SS’yi anlamayanlar için açıklama: Hani biz Google da çıksın diye yazılara tag giriyok ya, adam soruyor orda “site için ne tagı girsek” diye; Viktor da “starcraft + kotu oyun vb diye tag girelim” diyore. Bir nevi böyle taglar girerek hit çoğaltıyorlar yani. Olay bu.

abi troll icin blog acmaya saygim sonsuz
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Popeye said:

said:

yok lan

ne yazikki ciddi herifler
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

oha hz muhammede küfür edilince bi müslümboyun hissettiklerini hissettim viktora laf atınca adam

hehe in viktor we trust.

Adam belli ki reklam olsun diye yüksek hitli yerleri, fanı olan olayları hedef alıp küfür ediyor. Gittigidiyor olayından sonra çok aşırı başarısız geldi. Ha reklam olsun diye yapmıyorsa da bebenin tekidir, uğraşmaya değmez sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Farinal said:

oha hz muhammede küfür edilince bi müslümboyun hissettiklerini hissettim viktora laf atınca adam

hehe in viktor we trust.

aynen öyle abi adamın hayranıyım hatta hayalim var birlikte bi paradox oyunu oynamak istiyorum oda o sırada böyle hitlerle ilgili yada ww2 le ilgili hikayeler falan anlatcak adamda afrika yıldızı var lan daha ne kadar cool olabilir bi insan?
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

BonePART said:

Popeye said:

said:

yok lan

ne yazikki ciddi herifler

kim bu lolumsu blogu acan. bizim forumdan birimi dh den mi kim yani :D

bu arada Devhochi epic crit cakmıs bu lolumsülere.

"Hocam bak,

Yıllardır paticiğe girerim. Defalarca da banlandım, kimse de sevmez neredeyse. Hatta en son Ip ban falan attılar parmağım bile değmesin diye. Şimdi alan yöneticisi olan adamlardan falan zamanında tehdit bile aldım. Hatta dönemin bi yöneticisinden “evini bulur belanı sikerim” tadında msnden yazı bile aldım

AMA

ben bile bu kadar ağlamadım arkadaş be. Ne ağlamış, ne hırs yapmışsın. Bi forum için bunca heyecan, bunca emek, bunca ter ve gözyaşı değer mi? Hayır buna kasacağına bi maket uçak falan yapsan, veya ne bileyim karikatür falan çizsen; ciddi daha hayırlı olacak. nukem_verite vardır patide, eski üyelerdendir; bana güzel bişey demişti bir yıl önce falan: “internet tartışması, boşa harcayabileceğin vakti boş bir işten daha boş bir işe harcamaktır”. Bunu gecen yatmadan önce bi düşün.

FRP hakkında yazdığın yazıya az bile demişler, bunun üzerine “lan ben ne yaptım” diye düşüneceğine, kişi ve zümreleri kendi keyfine uymadığı için aşağıladığının farkına varacağına, tam bir gerizekalı olduğunu kanıtlamışsın. İlk konuda da kahkaha attım, ama bunda inan gülmekten karnıma ağrı girdi.

Her ne kadar yorumu onaylayacağını sanmasam da (veya sileceğini bilsem de), bunu buraya koyuyorum. Bir düşün. [tehdit] akşam akşam işi gücü olan adamlarız, siteyi bruteforcela çökerttirme bize"
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...