barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sansım dondu. kız cıktı ama cam yok die kapadı. :(:(:(
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Brigand said: ahahahaahhahahahahha bu ne? banada geldi bu ahah
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 birisi oha yazdı, yüzümün neredeyse tamamında atkı vardı eğer tanındıysam sıçtım sdflkjs
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 şimdi yeşil poşulu biri foto makinasıyla fotomu çekmeye çalıştı.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bana biri kagıtta yazı ile cıktı karsıma -knock knock -who is there -disco -disco who? -disconnect yaptı . issiz gucsuz lan millet. duzgunler de web cam yok die kapiyo direk. :D
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Suratını kat kat battaniyeyle sarmış bi eleman vardı. Kesin burdan çıksın ortaya.
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "roket adam" said: şimdi yeşil poşulu biri foto makinasıyla fotomu çekmeye çalıştı. gözünde kalpli kırmızı gözlük mü vardı? AHAHAHHA
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 az önce bir çocukla bildiğin 20 dakika anime muhabbeti yaptık. gayet seviyeliydi eleman. işte ben bunu arar, bunu isterim.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi yüzünüzden niye bu kadar çekiniyosunuz =/
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yüzümüzü niye görmek istiyon ? o_O
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 başka yerini mi görmek istesin adam.
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://i49.tinypic.com/ibigl5.jpg sdf
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yüzünüzü görüp asılacaklar mı bu mu korktuğunuz?? ben açtım yüzümü, pijamamla takılıyorum auto connect halde. izliyorum insanları gelip gelip giderken. demin bi eleman aşk-ı memnu izliyodu tvsini gördüm de burdan mı bilemedim.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Stranger: meraba :D You: aha merhaba You: patiden mı Stranger: hayır :D Stranger: pati ne Stranger: herkes onu diyo You: bosver You: ahahha You: muhtemelen patıden de keklıyon sen Stranger: ben daha ilk kez Stranger: birile konşuom Stranger: yok ya You: herkes onu nasıl dıyor o zaman Stranger: valla deilim Stranger: :D You: eh pekı Stranger: bana deil Stranger: arkilere diyo Stranger: :D Stranger: patinin linkini atsana Stranger: bakiym You: kımsın oglum fede senmısın You: forum.paticik.com
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://i45.tinypic.com/1695m49.jpg oha çirkin mirkin sarışın denk getirdim
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 You: merhaba deyınce sen turk olduguna sasırdım You: sen dırek merhaba nasıl dedn You: neden dedın Stranger: yabancılar da var mı :D You: e tabı Stranger: bilmiodum :D You: ıyı ogrenms oldn Stranger: hangi şehirdesin You: bosver napcan You: lol Stranger: merak ettim:D Stranger: adın ne You: fazla merak ıyı degl Stranger: adını da mı sölemicen Stranger: :D You: soylemıcem You: sen cok ıstersen kendı adını soyleyebılrsn Stranger: keyfin bilir Stranger: :D Stranger: ben sölersem sen de sölicenmi You: bilemem garantisi yok Stranger: senin ağzın kıprıyo ama bende hoperlör yok :D You: yok bn baskasıyla konusuyom su an Stranger: iyi o zaman:D You: ok Stranger: bnm adım ne bilon mu Stranger: Stranger: :D You: hamza You: tahmn ettm Stranger: tutmadı ki :D You: zor tabı muhtemelen tutmaz Stranger: hadi uydur You: erkek kız Stranger: ben de tutan harf olursa sölerim You: ısmı Stranger: erkek :D You: erkekse ne bu kadar kırıtıyon lan kız sandım
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 vermeyin garip tiplere buranın adresini yaw barbu said: başka yerini mi görmek istesin adam. niye bizim bi tarafımızı görmek istio o_O
Öne çıkan mesajlar