barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yok. bana da duzgunu gelmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 sansım dondu. kız cıktı ama cam yok die kapadı. :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Brigand said: ahahahaahhahahahahha bu ne? banada geldi bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 birisi oha yazdı, yüzümün neredeyse tamamında atkı vardı eğer tanındıysam sıçtım sdflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 caps koyayım mı ulan ?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 AHAHAHAHAH napıyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bendim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 şimdi yeşil poşulu biri foto makinasıyla fotomu çekmeye çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bana biri kagıtta yazı ile cıktı karsıma -knock knock -who is there -disco -disco who? -disconnect yaptı . issiz gucsuz lan millet. duzgunler de web cam yok die kapiyo direk. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Suratını kat kat battaniyeyle sarmış bi eleman vardı. Kesin burdan çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 "roket adam" said: şimdi yeşil poşulu biri foto makinasıyla fotomu çekmeye çalıştı. gözünde kalpli kırmızı gözlük mü vardı? AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 hehe o evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 az önce bir çocukla bildiğin 20 dakika anime muhabbeti yaptık. gayet seviyeliydi eleman. işte ben bunu arar, bunu isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi yüzünüzden niye bu kadar çekiniyosunuz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yüzümüzü niye görmek istiyon ? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 başka yerini mi görmek istesin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://i49.tinypic.com/ibigl5.jpg sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yüzünüzü görüp asılacaklar mı bu mu korktuğunuz?? ben açtım yüzümü, pijamamla takılıyorum auto connect halde. izliyorum insanları gelip gelip giderken. demin bi eleman aşk-ı memnu izliyodu tvsini gördüm de burdan mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Stranger: meraba :D You: aha merhaba You: patiden mı Stranger: hayır :D Stranger: pati ne Stranger: herkes onu diyo You: bosver You: ahahha You: muhtemelen patıden de keklıyon sen Stranger: ben daha ilk kez Stranger: birile konşuom Stranger: yok ya You: herkes onu nasıl dıyor o zaman Stranger: valla deilim Stranger: :D You: eh pekı Stranger: bana deil Stranger: arkilere diyo Stranger: :D Stranger: patinin linkini atsana Stranger: bakiym You: kımsın oglum fede senmısın You: forum.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 http://i45.tinypic.com/1695m49.jpg oha çirkin mirkin sarışın denk getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 You: merhaba deyınce sen turk olduguna sasırdım You: sen dırek merhaba nasıl dedn You: neden dedın Stranger: yabancılar da var mı :D You: e tabı Stranger: bilmiodum :D You: ıyı ogrenms oldn Stranger: hangi şehirdesin You: bosver napcan You: lol Stranger: merak ettim:D Stranger: adın ne You: fazla merak ıyı degl Stranger: adını da mı sölemicen Stranger: :D You: soylemıcem You: sen cok ıstersen kendı adını soyleyebılrsn Stranger: keyfin bilir Stranger: :D Stranger: ben sölersem sen de sölicenmi You: bilemem garantisi yok Stranger: senin ağzın kıprıyo ama bende hoperlör yok :D You: yok bn baskasıyla konusuyom su an Stranger: iyi o zaman:D You: ok Stranger: bnm adım ne bilon mu Stranger: Stranger: :D You: hamza You: tahmn ettm Stranger: tutmadı ki :D You: zor tabı muhtemelen tutmaz Stranger: hadi uydur You: erkek kız Stranger: ben de tutan harf olursa sölerim You: ısmı Stranger: erkek :D You: erkekse ne bu kadar kırıtıyon lan kız sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 vermeyin garip tiplere buranın adresini yaw barbu said: başka yerini mi görmek istesin adam. niye bizim bi tarafımızı görmek istio o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar