Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seven Samurai

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin

1656 yapım olan süper bir samuray filmi.Konusu bildiğimiz ezilenlerin gidip iyileri bulup yardım istemesinden ibaret şuana kadar izleme imkanı olmayan arkadaşlar kesin izlesin film hemen hemen 3saat sürüyor.Bir kaç yabancı sitedede şuana kadar çekilmiş en iyi samuray filmi diye geçiyor.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Dahada eskiymiş 1954 yılında çekilmiş amazonun kurbanı olarak 1956 dedim onunda nedeni 1956da ingilizceye çevrilmiş :d
imbd'deki notu 8.9/10 (23,901 votes) sanırım oldukça iyi
http://us.imdb.com/title/tt0047478/[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Valla süper filmdir. Gayette sarmıştı beni, hiç baymadım izlerken. Anlatmaya çalıştığı zamanı mükemmel yansıtan, öncülerden olduğu için özgün, sinemacılık tarihindeki başyapıtlardan biri. Herkese öneririm.[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

Sosyal ağlarda paylaş

1 ay olmadı ben de izleyeli
bi kere filminin yönetmeninin büyük usta akira kurosawa olduğunu hemen belirtelim.
film 200 dakika civarı en aşağı
valla hayatım boyunca çektiğim en güzel sinemasal ziyafetti bu filmi izlemek.
bazen bu filmi anlatmaya çalışıyorum millet höh last samurai mı ?! evet güzeldi diyolar dalasım geliyo =)

izlemezseniz boş gidersiniz ![signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

o kılıç daikatana mı yoksa nodachi mi nedir? :)

kanal 7'de bir defa sonuna rast gelmiştim ama bişi anlamamıştım tabii, eşke verseler de doğru düzgün bi saatte izlesek..

bu arada amerikan usulüen meşhur western'lerden biri olan the magnificient seven işbu filmin uyarlamasıdır. kurosawa ne adammış be, bir diğer filmi de segio leone'nin doğmasını sağlamış.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Admin
Anime ve 7 samuray filmini sevenlere Samurai 7 yi öneriyorum anime altyapı olarak 7samuray filminin aynısı ama mekan zaman tamamen değişik tabi bazı akıcı unsurlarda eklemişler toplam 26 bölümden oluşuyor.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

sanerixx netten indirdi bunu anca kendi yararına bana vermeyi bile düşünmüyor... cık cık
bizim okulun super vhs arşivinde buldum bunu zorla kız arkadaşıma izletmiştim kız yeterrrr diyip çıkmıştı başında bir kasabanın talan sahnesini vardi galiba bi onu hatırlıorum, sonra çıktık zaten[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
yıllar önce mtv'de animesini izledikten sonra, seven samurai ile kurosawa filmlerini izlemeye başlamıştım. kagemusha çok başarılı bir savaş filmiydi, bende daha çok beğenmiştim. yojimbo ve sanjuro'u tavsiye ederim eğer seven samurai ve mifune reisi sevdiysen. ran ve rashomon bunlara kıyasla daha ağır ama güzel filmlerdir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...