Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 bug abuse vardı oyunu üst üste oynuyodun sonra kaldırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 davet isteyenler bana özel mesajdan maillerini atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 arkadaş cagırma 2 puanmış ps3 600 kusur puanmıs 300 davete ps3 mü veriyolar ilk mesajı okudum öyle yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yok tam olarak öyle değil her girişte 4 puan kzanıyorsun bir defa ayrıca 20 arkadas davet edersen z-list denen bir şeye giriyorsun. daha sonra davet ettigin ve tıkladıgın her kisiden 2 kat puan kazanıyorsun. Davet isteyenler Pm atabilir bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 biraz önce üye oldum fakat tam çözemedim siteyi ne yaparak puan kazabiliyorum? davetiye yollayınca puan kazanılıyo mu yoksa davet ettiğim kişi siteye üye mi olmalı? anket falan denmiş o tam olarak nedir? bide hediye listesini göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 davet gonderiyosun, kabul ederse arkadasın puan kazanıyosun. daily'leri cevaplayarak 2 puan kazanıyosun. hergun login olarak 2 puan kazanıyosun. eger 20 kisi davet etmissen o andan sonraki her yaptıgın olayla 4 puan kazanıyosun. sonra ayda yılda bir stoklara ürün giriliyo, eger cok sanslıysan o günü kacırmıyosun. eger daha da sanslıysan satın almak istedigin ürünü secip adresini yazmaya baslıyosun. eger hayvanogluhayvan degilsen sen daha sayfayı acana kadar birileri stogu tuketiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 davetiye alabilirmiyim? hemen yollayabilecek varsa pm atsın ben maili veriim edit:davetiye gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 konuyu güncel tutalım. davetiye isteyen varsa her zaman buralardayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 toggie said: davet gonderiyosun, kabul ederse arkadasın puan kazanıyosun. daily'leri cevaplayarak 2 puan kazanıyosun. hergun login olarak 2 puan kazanıyosun. eger 20 kisi davet etmissen o andan sonraki her yaptıgın olayla 4 puan kazanıyosun. sonra ayda yılda bir stoklara ürün giriliyo, eger cok sanslıysan o günü kacırmıyosun. eger daha da sanslıysan satın almak istedigin ürünü secip adresini yazmaya baslıyosun. eger hayvanogluhayvan degilsen sen daha sayfayı acana kadar birileri stogu tuketiyor. aynen böyle. umutsuz umutsuz çırpınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kolpa olduğu çıkmadı mı yahu ortaya daha hala neden kasıyosunuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 325 tane feyk hesap açıp hepsini bi accounta bağlamak bi günü almaz. denemek lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 calimero said: kolpa olduğu çıkmadı mı yahu ortaya daha hala neden kasıyosunuz??? tam olarak kolpa değil sadece az ürün koyuyorlar yoksa türk forumlarında 25 dolar kazanan birçok arkadas var oysa psp vs. kazananların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Kane&Lynch said: 360ptz vardı ipod touch 8gb (325ptz) almak istiyodum, adres formunu doldururken stocklar bitti saçmaydı kısaca max 2tane koysan bu kadar hızlı biter sadece.. 25$ paypal (300ptz) yaklaşık 15dk kadar açık durdu, psp (200ptz) deneyemedim bile , stockların açılmasıyla siteye girmem arasında max 2sn vardı(firefox addon sayesinde), ilk refreshte resimler fln yüklendi bi daha refresh attıgımda psp stockları bitmişti bile.. bu ayki redeem tamamen saçmalık oldu kısaca, bişeler alan 2 3 biliyorum o kadar(paypal dışında).. edit:bilgi ekleme üzgünüm abi bana baya kolpa geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 25$ paypal iyiymiş aslında 300 puan yapmak kolay birşeyse, diğerlerini deneyen milyonlar vardır zaten, onları sallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sanırım bir şeyler alabilmek için orta seviyeden çok yüksek puanları düşünmek lazım. 200 puana sahip 1000 kişi varsa 800-1000 e sahip 50 kişi çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yaa cıkmaz :) bi beleşçi sen misin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 En mantiklisi ya biriktirdigin PTZ ile once su urunu garantileme seysinden alicaksin ya da Paypal odemesi, Amazon.com e-gift cards alicaksin. Ben oyle yapmayi planliyorum. Biraz sabirla olur sanirim. :) Su an 590 PTZ biriktirdim. Gunde min. 8 PTZ geliyor nasil olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 stokta bulucan onu da garantiliycen. alabileceginiz tek sey var o da 25$. gerisi icin kendinizi yormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Gumruk seysinden dolayi urun almaya sicak bakmiyorum zaten. Muhtemelen Paypal odemesi ya da amazon.com e-gift card alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 davetiye için bana özel mesaj atmanız yeterli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hayır asıl bana atmanız yeterli, macbook dağıtımına aracılık yapıyoruz almanyadan. bütün invite lar benden not: bugünün daily'sine bittim sdf http://static.lockerz.com/img/dailies/20100208-bannerImage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dünün o bugün super bowlla alakalı bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 geçen gün de ermenistan nerde biliyo musunuz diye vardı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 türkiye'nin dogusunda yazdım ona ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 PrudenT said: geçen gün de ermenistan nerde biliyo musunuz diye vardı eheh "i dont fucking care" demiştim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar