reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bugun soyle bir mail aldim, ayrintilarini bilen varmi? Gittigidiyor said: Yeni yılda tüm bankacılık işlemlerinde IBAN numarası kullanılacaktır. IBAN, her müşteriye ait ulusal ve uluslararası tek hesap numarası olarak, para transferlerinin hatasız, hızlı ve az maliyetle gerçekleştirilmesini sağlar. GittiGidiyor'da alışverişe devam etmek için 1 Ocak 2010 tarihine kadar banka hesap numaranızı IBAN'la değiştirmeniz gerekmektedir. Banka şubenizden IBAN numaranızı öğrenebilir, Bana Özel / Hesaplarım bölümündeki Banka hesabı tanımla / güncelle linkinden onaylayabilir veya güncelleyebilirsiniz. Konuyla ilgili sorularınız için Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz. Saygılarımızla, GittiGidiyor
elesso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 çeşitli bankaların internet bankacılık sitelerinde bangır bangır baya bi ayrıntılı bilgi veriliyo bi süredir. güzel bi uygulama.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet bayağa iyi uygulama, bir saat uğraşılmaz artık şube kodu ver, no ver, isim ver, zart ver, zurt ver
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bunun sayesinde her atmde istediğimiz kartla para çekip, bakiyemize bakabiliorz. aslında guzel bişi gibi gorunuo ama bide işin sole bi yonu var. farklı banka kartıyla para çekmek 4tl, bakiye kontrolu ise 1 tl. eger bakiye kontrol etmeden direk para çekmek istiosanız bakiyenizi bile gostermiyolar. ne kadar paran olduğunu bilmeden para çekiyosun atmden. ayıptır yahu.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 hem iyi hem kötü. iyi olan tarafı, işlemler kolaylaşacak. kötü olan tarafı gizli saklı hesap olayı gg. :P
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 paypal zaten kullanıyordu bir süredir
mani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 IBAN numarasını ezberinde tutanı MIT e burslu alıyorlarmış.
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Lopeth said: evet bayağa iyi uygulama, bir saat uğraşılmaz artık şube kodu ver, no ver, isim ver, zart ver, zurt ver iyide şube kodu v.s IBAN 'ın içinde var. Numara uzayacak boşa =)
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 mokoko said: farklı banka kartıyla para çekmek 4tl, bakiye kontrolu ise 1 tl. eger bakiye kontrol etmeden direk para çekmek istiosanız bakiyenizi bile gostermiyolar. ne kadar paran olduğunu bilmeden para çekiyosun atmden. ayıptır yahu. isbankasi kartlari sahipleri icin bu oran 1 tl ye 0.25 kurus diye biliyorum.
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 yurdum muhasebecisi kullanamiyor daha buyuk sirketler haricinde ama biz gayet efektif kullaniyoruz paticik adminleri olarak
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 IBAN özellikle yurtdışı işlemlerde büyük rahatlık oluyor. bir sürü aptal koda gerek kalmıyor. yurtiçi işlemlerde geçen sene başladık biz, şubelere bile anlatamıyorduk ne istediğimizi.
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ben satış yapmıyorum alıcıyım benim almam gerekmiyor dimi ?
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 zaten almiyorsun birsey, halihazirda var iban sadece hesabinin bankanin subenin zartinin zurtunun toplu halde oldugu kod. hesabin varsa o hesabin ibani de var yani. internet bankaciligi kullaniyorsan gir bak, hesabinin iban i yazar zaten oralarda biryerde sorun olup olmamasi degil, kullanilamamasi aliskanlik geregi. yoksa pratik yani
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 iBAN uygulaması güzel olur hakikaten, ipod'dan banleriz.
Öne çıkan mesajlar