Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Eskişehirspor - Fenerbahçe 05.12.2009 @ 20:00

paspatur

Öne çıkan mesajlar

xaty said:

Akhlaur said:

Bu arada belirtmek isterim eskişehir taraftarı süper diyenler bu maçta bi yenilseydik o süper taraftar sokakta giydiğiniz kıyafetinizin rengine göre sizi dayağa çekerdi.Arabanızın koltuğunda eskişehir renkleri harici bi atkı görseler o arabayı haşat ederlerdi.Bilinen ve yaşanan hadiseler.Yenince süper yenilince holigan.

2 sene öncesinde kaldı onlar :) Hatta belki daha da fazla. En son ne zaman yaşadın o dediğin şeyleri?

Geçen sene arkadaşım yaşadı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşım iyi atıp tutmuşsun da benim demek istediklerimi zerre anlamamışsın. kastettiğim Fenerbahçe kompleksi de bu... hala bir fenerasyondur, siz ettiniz allahınızdan buluyorsunuz geyiğidir sürüp gidiyor. ben diyorum ki bunca yıldır olan oluyor, üç haftadır Fenerbahçe'ye istisnasız oluyor benzer olaylar ve üç hafta sonunda yönetim ilk defa patladı. hala tutmuşsun bana galatasaray maçıydı kasımpaşaydı sayıp duruyorsun...
Sosyal ağlarda paylaş

"Max Damage" said:

evet abi aynı eskişehir'e galatasaray puan kaybettiğinde gördük sizi de. moderatör gelip direk haysiyetsiz demişti bize. sabaha kadar dalga geçildi galatasarayla. isteyen bulsun topiği okusun.

alakam olmasa da;

isteyen bulsun okusun değil, ben böyle bir iddiada bulunuyorum aha da linki deyip sen koymalısın.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

ya arkadaşım iyi atıp tutmuşsun da benim demek istediklerimi zerre anlamamışsın. kastettiğim Fenerbahçe kompleksi de bu... hala bir fenerasyondur, siz ettiniz allahınızdan buluyorsunuz geyiğidir sürüp gidiyor. ben diyorum ki bunca yıldır olan oluyor, üç haftadır Fenerbahçe'ye istisnasız oluyor benzer olaylar ve üç hafta sonunda yönetim ilk defa patladı. hala tutmuşsun bana galatasaray maçıydı kasımpaşaydı sayıp duruyorsun...

tamam fener şampiyon yeter her mactan sora aglamayin...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

"Max Damage" said:

evet abi aynı eskişehir'e galatasaray puan kaybettiğinde gördük sizi de. moderatör gelip direk haysiyetsiz demişti bize. sabaha kadar dalga geçildi galatasarayla. isteyen bulsun topiği okusun.

alakam olmasa da;

isteyen bulsun okusun değil, ben böyle bir iddiada bulunuyorum aha da linki deyip sen koymalısın.

gs'li diilm ama canm sıkıldi bulayim dedim gs-eses paticik
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

"Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğüdür ne bilmemnedir.Onun adı konamaz" geyiğiyle koymuşum kupaların, avrupanın bi tarafına en büyük biziz avuntusuyla yıllardır çocuklarınızı yatırıyorsunuz yatağa.Avuntudan söz etmesin Fenerbahçeliler lütfen.

ps : İslam Çupi'ye haksızlık olmasın, büyük adamdı

Ama en büyük biziz.
Sosyal ağlarda paylaş

anlayamadığım şey aziz yıldırım niye federasyona klüpler birliğine hakemlere kısacası tüm futbol camiasına savaş açıpta kasımpaşa ile eskişehir maçında milyon dolarla kurduğu takımın kaleye kaç tane şut attığına bakmıyor.

özetlerde izlediğim kadarıyla fb nin gol dışında bir de alexin kalecinin kucağına kafası dışında adam gibi şutu bile yok eskişehir kalesine hala aziz yıldırım kendi futbolcularına değilde tüm futbol camiasına savaş açıyorsa allah akıl fikir versin tüm fenerlilere.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Applevodka özellikle derbiyi kazandığından beri Beşiktaş bi gaza geldin.Ağlamayınlar,ezdikler,:D'ler.Kendini hep böyle mi ifade edersin futbol konusunda?

Arkasokak'a katılmıyorum ve düşüncelerini saçma buluyorum fakat adam derdini anlatıyor saygılı bir şekilde.Katılan katılır.

Kısacası iticisin

biz derdimizi anlatırken bize davranıldıgı gibi davraniyorum...gözle görülen şeyleri buraya yazdıgımzda,insanlarin göz göre göre dalga gectikleri zamanlar gibi davraniyorum..

ayrica derbiden sonra gaza geldiğm falan yok..suan 3 büyükler arasinda en iyi futbolu biz oynuorz sonuclarini da alıyoruz..sene başinda aahah uzay takımıyz biz diyen gs'lilerden farkli bişey bu..kagıt ustundeki takım kadrosunda diil,sahadaki performanslarina göre takımımın gaza geliyorum..Bunda da bir sorun göremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Arkasokak said:

"Max Damage" said:

alakam olmasa da;

gs'li diilm ama canm sıkıldi bulayim dedim gs-eses paticik

Yanlış maçı vermişsin hocu. Benim dediğim bu sezon oynana 1-1 lik maç. Ahanda link gs-eses
Sosyal ağlarda paylaş

MacLeod said:

anlayamadığım şey aziz yıldırım niye federasyona klüpler birliğine hakemlere kısacası tüm futbol camiasına savaş açıpta kasımpaşa ile eskişehir maçında milyon dolarla kurduğu takımın kaleye kaç tane şut attığına bakmıyor.

özetlerde izlediğim kadarıyla fb nin gol dışında bir de alexin kalecinin kucağına kafası dışında adam gibi şutu bile yok eskişehir kalesine hala aziz yıldırım kendi futbolcularına değilde tüm futbol camiasına savaş açıyorsa allah akıl fikir versin tüm fenerlilere.

bu zaten malum bir durum. 3. kez tekrarlıyorum, hali hazırda daha 10. dk'da kendini belli eden bir yenilgiyi lekelemesin hakemler. boşuna rakibin de hakemin de taraftarın da emeğine halel geliyor. meraklısı değiliz çıkıp konuşmaya, ona buna dert anlatmaya...
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe bu sezon şampiyon.

Ne zaman fenerbahçe iyi olmasa, bariz problemler olsa, aziz başkan ya istifa ediyor, ya sağa-sola savaş açıyor, gündemi değiştirip bir şekilde şampiyon yapıyor takımı. Bakalım aynısı olucak mı, ya da devre sonuna kadar fener bir daha puan kaybeder mi?

Fenerbahçe kompleksi demeyelim buna, Aziz Yıldırım'dan sonra genel anlamda artan fenerbahçe düşmanlığı diyelim. Aziz Yıldırım'ın bir GS'li olarak kıskandığım yanları yok değil(Finansal, stad vs) ama Futboldan anladığını hiç sanmıyorum. Bakınız problemleri hiçbir zaman futbolla çözmedi, ya istifa edip geri döndü, ya savaşlar açtı. Masada iyi oyuncu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...