Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Hayatınızda basında en fazla vakit harcadığınız oyun hangisi hiç dusundunuzmu.gecenizi gunduzunuze katıp haftalarca oynadıgınz oyyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 enclave[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 en son Star Wars: KotoR'da çok süre harcadım, ama bitince keşke bitmeseydi dedim ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Kesinlikle Final Fantasy VIII. Hiçbiryerden yardım almadan bitirmiştim.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 dungeon keeper 2 nereden baksanız 20ye yakın bitirdim oyunu[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 metal gear solid e cok zaman harcamıştım. wc ye çok zaman harcıyorum..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Uo ya haramıştım ama artık oyun oynamıyorum uo sayfasını tamamen kapattım..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Boş Kağıda imza atmam... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Morrowind tir heralde ah evet uo yu nasıl unuttum :) [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 11 Temmuz 2004 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 MMORPG leri saymıyorum ben=) O zaman işler değişir DaoC-Uo ya harcadığım vaktin haddi hesabı yoktur.[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 unreal tournament en az bi 5 sene oynamışımdır oyunu[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 diablo, aok, sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Civilization 2. Ama o Call to Power falan değil, gerçek eski Civ2... Çıktığından beri oynuyorum hala arada oynarım. O oyunda beni çeken bişiler var, kesinlikle oynarken kendimden geçiyorum kendimi bi kaptırıyorum gece gündüz deli gibi oynuyorum. İnternette bulduğum tüm senaryolarını falan da bitirdim biçok kez[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 prince 1, diablo 1, dungeon keeper 1 bi bitiremedim şu dk1'i de.. :)[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hmm single oyun olarak en çok fallout 2'ye harcamıştım.. multi olarak unreal tournament ve warcraft 3 e harcadım ve hala harcıyorum[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Morrowind heralde. yani morrowind zaten ne kadar oynansada yapacak şey bitmiyor öyle bir durum söz konusu.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Son 2 3 senedir UO'dan başka bişi oynamıom veya ilgilenmiyorum. :( Bırakacam inş. az kaldı..[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Xhearon UO Shard |Level System|&|New Systems| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 KesinLikLe Ultima ve Diablo 2..Bütün bi yazımı D2 oynayarak gecirmiştim ve kasmaktan gına gelmişti..LvL 97 Amazon um war..Neyime yaradı biLmiorum ama maL gibi yazımı harcamıstım :D CocukLuk işte..ehe[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 CIV... DK 2...[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Dungeon Keeper 2 benim en çok uğraştığım oyunlardan biriydi... Bir bölümü geçememiştim de cinnet geçiriyodum...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ultima Online, Counter Strike(evimde kablonet olmasa bunlarla uğraşmazdım kafeye para verecek kadar manyamadım daha) ondan sonraa hmm... Grim Fandango, Broken Sword II, Mortal Kombat 4, Quake I(bunlar zorlandığım oyunlar değil ama tekrar tekrar çok oynadım)[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!! Tıkla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Moonstone oynamadigim kadar baska bi oyun oynamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Enclave 4-5 saatte bitiyordu yanlis hatirlamiyorsam.. Cok fazla oyun oynamiyorsun herhalde :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Fallout serisi birde quake 3 sanirim. Ciktiklari tarihden beri oynuyorum. Birde diablo2 yide sayabilirim, druid ve asassin haric hepsiyle hell de bitircem diye kasmistim. 92 lik sorc um vardi. Heyt bea, deli gibi oynardim.[signature][hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Diablo 2 (LoD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_daydreamer_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 kotor tabiikide![signature][hline]bütün dünya izler durur. afet-i azam bekler durur. hedefini al,piyasanı al,herşeyi al. yandı dertler bitti tasa. ben kurbanım bu cambaza. iki gözüm kadar eminim sen yoksun. [Bu mesaj _daydreamer_ tarafından 11 Temmuz 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar