Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En cok vakit harcadıgınız oyun

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
dungeon keeper 2 nereden baksanız 20ye yakın bitirdim oyunu[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
metal gear solid e cok zaman harcamıştım.
wc ye çok zaman harcıyorum..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Eternal
Mesaj tarihi:
Uo ya haramıştım ama artık oyun oynamıyorum uo sayfasını tamamen kapattım..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Boş Kağıda imza atmam... :-)
Mesaj tarihi:
MMORPG leri saymıyorum ben=) O zaman işler değişir DaoC-Uo ya harcadığım vaktin haddi hesabı yoktur.[signature][hline] My entire life passes before her eyes..
Aşk ve pilav böceği

Mesaj tarihi:
unreal tournament

en az bi 5 sene oynamışımdır oyunu[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Mesaj tarihi:
Civilization 2. Ama o Call to Power falan değil, gerçek eski Civ2... Çıktığından beri oynuyorum hala arada oynarım. O oyunda beni çeken bişiler var, kesinlikle oynarken kendimden geçiyorum kendimi bi kaptırıyorum gece gündüz deli gibi oynuyorum. İnternette bulduğum tüm senaryolarını falan da bitirdim biçok kez[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
hmm
single oyun olarak en çok fallout 2'ye harcamıştım..
multi olarak unreal tournament ve warcraft 3 e harcadım ve hala harcıyorum[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart?
Even though they say angels don't kill...
Mesaj tarihi:
Morrowind heralde. yani morrowind zaten ne kadar oynansada yapacak şey bitmiyor öyle bir durum söz konusu.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
KesinLikLe Ultima ve Diablo 2..Bütün bi yazımı D2 oynayarak gecirmiştim ve kasmaktan gına gelmişti..LvL 97 Amazon um war..Neyime yaradı biLmiorum ama maL gibi yazımı harcamıstım :D CocukLuk işte..ehe[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Mesaj tarihi:
Dungeon Keeper 2 benim en çok uğraştığım oyunlardan biriydi...
Bir bölümü geçememiştim de cinnet geçiriyodum...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Ultima Online, Counter Strike(evimde kablonet olmasa bunlarla uğraşmazdım kafeye para verecek kadar manyamadım daha) ondan sonraa hmm... Grim Fandango, Broken Sword II, Mortal Kombat 4, Quake I(bunlar zorlandığım oyunlar değil ama tekrar tekrar çok oynadım)[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!!
Tıkla!!!
Mesaj tarihi:
kotor tabiikide![signature][hline]bütün dünya izler durur.
afet-i azam bekler durur.
hedefini al,piyasanı al,herşeyi al.
yandı dertler bitti tasa.
ben kurbanım bu cambaza.
iki gözüm kadar eminim sen yoksun.

[Bu mesaj _daydreamer_ tarafından 11 Temmuz 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...