Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En cok vakit harcadıgınız oyun

Ivor

Öne çıkan mesajlar

Civilization 2. Ama o Call to Power falan değil, gerçek eski Civ2... Çıktığından beri oynuyorum hala arada oynarım. O oyunda beni çeken bişiler var, kesinlikle oynarken kendimden geçiyorum kendimi bi kaptırıyorum gece gündüz deli gibi oynuyorum. İnternette bulduğum tüm senaryolarını falan da bitirdim biçok kez[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Morrowind heralde. yani morrowind zaten ne kadar oynansada yapacak şey bitmiyor öyle bir durum söz konusu.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

KesinLikLe Ultima ve Diablo 2..Bütün bi yazımı D2 oynayarak gecirmiştim ve kasmaktan gına gelmişti..LvL 97 Amazon um war..Neyime yaradı biLmiorum ama maL gibi yazımı harcamıstım :D CocukLuk işte..ehe[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

Ultima Online, Counter Strike(evimde kablonet olmasa bunlarla uğraşmazdım kafeye para verecek kadar manyamadım daha) ondan sonraa hmm... Grim Fandango, Broken Sword II, Mortal Kombat 4, Quake I(bunlar zorlandığım oyunlar değil ama tekrar tekrar çok oynadım)[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben Candemir!!!
Tıkla!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...