Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Parayı Kaldırdık Kardeşim"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

-selam ben koministim
-güzel
-biz kendi yağımızda kavrulmayı tercih ediyoruz
-güzel
-bi de bi nükleer silah yaptık ama neden diye sorarsanız mantıklı bi cevap veremiyoruz, açlıktan nefesimiz kokuyor ama sizi tehdit edicez diyebiliriz
-alla alla, bana kafa mı tutuyon la sen, sana bundan sonra burger king yok
-AMBARGOCULAAAAAAAAR, HAİİİİNLEEEEEEEEER, ALÇAKLAAAAAAAAAAAAR
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

k kore'deki kızıl krallığı komünizm olarak addeden komünizm yandaşları zaten komünizmi savunmaya en büyük darbeyi kendileri indirmiş oluyor.

mesela kuzey korenin ne kadar komünist olduğunun tartışılması değil, komünist olması sebebiyle hedef tahtasına oturtulması. bad korea - good korea olayı yok yani ginaly olsa beni anlardı şimdi.

kim jong il çok rererö demekle olmuyor malesef. izlenimlerle verilerle konuşulacaksa ne güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

link

para değiştirme şeyiyle ilgiliymiş o, bi anda fakirleşen orta kesim halk kaçmasın diye öle yapmışlar. 10 milyon wonun bile olsa 150k won dan fazlasını değiştirmiyor devlet. çöp olmuş yani paraları.

işte herkesi sefilleştirip herkesi eşit hale getiriyorlar o şekilde. (:P)

varlıkları, varlığına armağan oluyor kelimenin tam anlamıyla heh.
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadigim kapitalizm sux soyle boylede daha omrumde kapitalist bir ulkeden komunist bir ulkeye gecmek icin hayatini riske atan adam duymadim

ama nedense komunist ulkelerden cikislarin kontrollu olmasini gectim kacani olduruyorlar
oyle bir mukemmel sistemki ya benimsin ya karatopragin diyor

kuzey kore cok super bir yer diyen adamlara git orda 3-4 ay yasa desek gitmez valla ehueheuehu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...