Prawler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Viktor ve Sam CIA'in yaptığı videoları paylaşmaktan vazgeçin lan!!! Kuzey Kore'ye girip gezen tanıdıklarınızın söylediklerinizi paylaşın bizle. Daha güvenilir kaynaklar!! Burada kapitalist propagandası yapmayın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 -selam ben koministim -güzel -biz kendi yağımızda kavrulmayı tercih ediyoruz -güzel -bi de bi nükleer silah yaptık ama neden diye sorarsanız mantıklı bi cevap veremiyoruz, açlıktan nefesimiz kokuyor ama sizi tehdit edicez diyebiliriz -alla alla, bana kafa mı tutuyon la sen, sana bundan sonra burger king yok -AMBARGOCULAAAAAAAAR, HAİİİİNLEEEEEEEEER, ALÇAKLAAAAAAAAAAAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 paticikteki seçmece anti-komünist haberlerden ve bir o kadar yüzeysel yorumlardan çok sıkıldım. tamam karılarımızı paylaşmayacağız rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 k kore'deki kızıl krallığı komünizm olarak addeden komünizm yandaşları zaten komünizmi savunmaya en büyük darbeyi kendileri indirmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 sene 2009 hala kominim var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Sam said: k kore'deki kızıl krallığı komünizm olarak addeden komünizm yandaşları zaten komünizmi savunmaya en büyük darbeyi kendileri indirmiş oluyor. mesela kuzey korenin ne kadar komünist olduğunun tartışılması değil, komünist olması sebebiyle hedef tahtasına oturtulması. bad korea - good korea olayı yok yani ginaly olsa beni anlardı şimdi. kim jong il çok rererö demekle olmuyor malesef. izlenimlerle verilerle konuşulacaksa ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kominist diyemi ambargo konuluyo yani k.koreye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 temel olarak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 bakkal mehmet koministsin diye sana ekmek satmıyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 eğer benim sınıfsız toplum, küçük esnafları bitirme gibi planlarımı ondan aldığım ekmeğin verdiği karbonhidrat sayesinde yaptığımı ve başka bir yerden de o karbonhidratı alamayacağımı bilseydi satmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 nokta ve virgül kullanmayıp kafamı karıştırmaya çalışman hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 küçük esnafları bitirmene gerek yok tansaşlar migroslar yeterince komünist bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Kuzey korenin yönetimini komunist olarak görerek savunmak veya Amerika'nın işine gelmeyen ülkelere koyduğu ambargolarla o ülkeleri süründürmesini savunmak iyi şeyler değil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 kuzey kore geçen ay aldığı kararla kendini "halk cumhuriyeti" yada "sosyalist" olarak değil de "ordu millet" olarak tanımlamaya başladı (armed republic türü bir hödö) vay komünist kardeş var diye savunmayın yani, rezil etmeyin kendinizi http://www.tumgazeteler.com/?a=5568809 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ironikmidir bilmem basliga bakmaya girmiştim klavyemin rss ekranından sole bi haber gecti ; bunlardamı cia işi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 @scorch: Evet North Korea aleyhinde hazırlanan tüm haberler, görüntüler, ses kayıtları hepsi CIA'in işi. North Korea mühteşem bir yer, karalamak istiyorlar. Çok yaşa Kim Yong Il! Sen olmasan Amerika Kore Halkını açlığa ve sefalete boğardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 link para değiştirme şeyiyle ilgiliymiş o, bi anda fakirleşen orta kesim halk kaçmasın diye öle yapmışlar. 10 milyon wonun bile olsa 150k won dan fazlasını değiştirmiyor devlet. çöp olmuş yani paraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Kore halkına buradan geçmiş olsun diyor, bir dahaki hayatlarında başarılar diliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 K. Kore halkı - "Gg rmk?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Norak said: link para değiştirme şeyiyle ilgiliymiş o, bi anda fakirleşen orta kesim halk kaçmasın diye öle yapmışlar. 10 milyon wonun bile olsa 150k won dan fazlasını değiştirmiyor devlet. çöp olmuş yani paraları. işte herkesi sefilleştirip herkesi eşit hale getiriyorlar o şekilde. (:P) varlıkları, varlığına armağan oluyor kelimenin tam anlamıyla heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Sam CIA fotosunu koyma boşuna. Yemezler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Hepiniz fotosunuz hepiniz cia sınız!!!birbir!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 benim anlamadigim kapitalizm sux soyle boylede daha omrumde kapitalist bir ulkeden komunist bir ulkeye gecmek icin hayatini riske atan adam duymadim ama nedense komunist ulkelerden cikislarin kontrollu olmasini gectim kacani olduruyorlar oyle bir mukemmel sistemki ya benimsin ya karatopragin diyor kuzey kore cok super bir yer diyen adamlara git orda 3-4 ay yasa desek gitmez valla ehueheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ibret alın zındıklar! http://www.youtube.com/watch?v=0UNAEyqQc7Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 pol pot kambocyada bu olayi denedi basaramadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar