Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ya hiç böle bişi başıma gelmemişti. pazartesi günü bir boğaz ağrısı başladı bende. o günden beri sadece boğazım ağrıyor. onun dışında bişey yok. hayatım durdu resmen aman hasta olucam kesin boğazım ağrıo diye hiçbişey yapamıyorum. azalma artma da oluo boğazda. bi gün çok ağrıo bi gün az ağrıo gibi. bi garip. gittim vicks first defence aldım tylolhot falan aldım. içiyorum. uyutuyo falan. mal gibi oldum. bişey içemiyorum soğuk diye falan. ama zerre halsizlik, ateş falan hiçbişi yok. sadece boğaz ağrısı. böyle bişi hiç olmadı daha önce. nedir bu yahu. bir de nedense sabahın köründe uyanıyorum kendi kendime şuanki gibi. bakalım şimdi tekrar uyucam belki kalktığımda çok pis hasta olmuş olurum. olacaksam olayım da 1-2 gün yatayım geçsin lan. bu ne böyle resmen psikolojik savaş veriyorum hastalıkla kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bademcikler duruyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 doktora kaç km uzakta yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 uyanma muhabbeti uyurken boğazın kuruyabiliyor oyle durumlarda cok rahatsız ediyor uyanıyorsun ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 duruyo bademcikler bi de hayatımda hiç grip mrip için doktora gitmedim yaw zor geldi bak yarın öbür gün de geçmezse gidiyim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 kalktım hala aynıyım. enerjiğim çok iyiyim lakin boğazım ağrıyor. şuan itibariyle hayatıma normal bi şekilde devam etme kararı aldım. yarın da doktora gidicem bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 geçmiş olsun umarım sırf boğazını üşütmüşsündür. benim boğazım da iki gün ağrıdı sonra hemen gribe döndü, daha doğrusu tahminen gribe döndü; çünkü hasta değilsem bile bulaşır diye korkup hastaneye gitmedim. 1 haftada iyileştim evde bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 e git tabi doktora, boğaz ağrısı diyip geçmemek lazım beyne baya yakın bi bölge sonuçta, dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 benim de işte bu güne kadar hep böyle olmuştu. boğaz ağrır ilk gün öbür gün yatağa düşerim. işte pazartesiden beri yatağa düşmeyi bekliyorum düşmek bilmedim bi türlü. yarın gidicem doktora. belki de grip falan değilim de boğaz iltahaplanması falan oldu. sağ tarafı ağrıo böyle. ilaçla falan geçer artık o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Saeros said: e git tabi doktora, boğaz ağrısı diyip geçmemek lazım beyne baya yakın bi bölge sonuçta, dikkat etmek lazım kalbede yakın karışla ölçtüm hatta kalp daha yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bogaz agrisi dedigin sey o kadar farkli agri olabilir ki. girlagin aciyabilir, kulak agrisi bogaza vuruyor olabilir, bademciklerin sismis olabilir.. aciklasana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 boğazın sağ tarafı ağrıyor yutkunduğum zaman. bi de böle ağzımı esner gibi açarsam falan acıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mono olmayasın ? En son ne zaman öpüştün ? Ciddiyim başıma geldiği için soruyorum. Monoysan üzgünüm ama GG :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 laaan mono olmim:( çok yakın bir arkım oldu ama iyileşti 3 ay önce. sanmıom ondan bulaşsın yaw. en son ne zmn öpüştüğüme gelirsek de ağrıdan bir gün önce evet ama mono bildiğim kadarıyla 4 hafta fln kulukça süresi olan bi virüsten oluodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Evet mononun biraz kuluçka süresi var. Allah düşmanıma vermesin ya hayatımın bir senesi çaldı hastalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 sigara iciyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 yazın arkadaşım yakalandı buna 2 ayda falan iyileşti. ama çok uzun geçirenler de oluyormuş. zaten o adam mono olduğundan beri hep korktum inşallah olmamışmdır yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 "nutella yerim" said: sigara iciyormusun eet içiyorum malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 boğazın iltahaplanmıştır, antibiyotik kulanırsın geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Black-ice said: "nutella yerim" said: sigara iciyormusun eet içiyorum malesef içme abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 dur lütfen içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bana da olmuştu aynısı, 1 hafta sadece boğazım ağrıdı, eşiğinden döndüm hastalığın sürekli. Sonunda baktım iyileşemiyorum, duştan çıktım kendimi sokağa attım, bi güzel nezle oldum, 2 gün yattım. Ne boğaz ağrısı kaldı ne bişey. Kökten çözüm. Ama mono falansa, allah sabır versin yani, 1 sene emekli gibi yaşatıyor o hastalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Sabahları tuzlu limon ye rahatlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 doktora gidicem yaw şöle iltahab falan olsun antibiyotik versin geçsin valla tek derdim bu. mono falan diyince ürperiyorum yaw. ama diilimdir mono heralde ya. halsizlik falan yok mesela spora gittim bugun. sonra lenf bezleri şişio onda davul gibi falan. ne bilim onlar olmadan da olabilir belki belli mi olur. korktum işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar