Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://img441.imageshack.us/img441/9562/pedobearapprovesofwindo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 İlk başta karışık geldi de quicklaunch ın olmaması falan acaip geldi. Quicklaunch u yapınca normal geldi. Hız olarak vistadan kat kat iyi tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Düzgün bir sürüm bulabilirsem sanırım deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ortalıkta dolanan sürüm düzgün baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 THARKAS said: soyle bir derdim var yeni topic acmiyim dedim. simdi yeni laptop aldim icinde 32 bit ultimate vista var. microsfotunda bir kampaynasi var bedavaya windows 7 ye yukseltebilin yeni laptoplari. bedava derken 44 dolar kargo parasini saymiyorum:) simdi bana 64 bit lazim gel gorki bana 32 bit ultiamte windows 7 yolluyor. bunun keyini kendim 64 bit versyionunu kursam kullanailirmiyim yoksa bana verdigi illa 32 bit keyimi? 32-Bit Key ' i o .. Kullanamazsın 64 yukleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Noise said: windows kullanılcaksa illa xp kullanılmalı bence gerisi yalan directx 10 11 xpde olsa negzel olcak ama YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 çok kolay buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Ne buldun? DX10-11? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 CaNNi quicklaunch var ama baya değiştirmişler, açık olan programın tabına sağ tıklayıp pinliyorsun öyle oluyor, benzer pinleri de grupluyor mesela 5 tane folder pinlersen, folderlara ait olan butona sağ tıklayınca beşini de görüyorsun, böylece eski ok tuşuna basayım menünün devamı açılsını kullanman gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 size önerim xpdeki fonksiyonları aramak yerine sunulanları değiştirmeden kullanmaya çalışmanız, mesela libraries i kapatıcaktım, şimdi kullanmaya çalışıyorum. kapadığım tek fonksiyon search falan, ona da search everything kullandığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Chemical said: CaNNi quicklaunch var ama baya değiştirmişler, açık olan programın tabına sağ tıklayıp pinliyorsun öyle oluyor, benzer pinleri de grupluyor mesela 5 tane folder pinlersen, folderlara ait olan butona sağ tıklayınca beşini de görüyorsun, böylece eski ok tuşuna basayım menünün devamı açılsını kullanman gerek kalmıyor. Ben normal quicklaunch yaptım işte. Alışamadım yeni olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Kithnos said: THARKAS said: soyle bir derdim var yeni topic acmiyim dedim. simdi yeni laptop aldim icinde 32 bit ultimate vista var. microsfotunda bir kampaynasi var bedavaya windows 7 ye yukseltebilin yeni laptoplari. bedava derken 44 dolar kargo parasini saymiyorum:) simdi bana 64 bit lazim gel gorki bana 32 bit ultiamte windows 7 yolluyor. bunun keyini kendim 64 bit versyionunu kursam kullanailirmiyim yoksa bana verdigi illa 32 bit keyimi? 32-Bit Key ' i o .. Kullanamazsın 64 yukleyip Kanımca kullanabiliyor olması lazım, lakin eğer değişmedi ise, vista 32 bit işletim sistemi aynı cd key ile free of charge 64 bit e geçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 ya gif oynatmıyo win7 normal fotoğraf görüntüleyicisi. ekstra program mı kurmak zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 acdsee kur ama bu klasik sürümleri lite sürümleri filan var onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 IrfanView iyidir. Mp3 falan bile açıyo yani istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Bir keresinde derste amfide hoca yanlışlıkla Open with..'den Irfan'ı seçmişti, ama baya alakasız bir formattaydı ve kimsenin açılcağından ümidi yokken bir anda açılmıştı. 'Yürü be irfan' dedi sonra. Bu da böyle bi anımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 xpden direk win7 geçiş yaptım mayıs ayında, hiç ama hiç vista kullanmadım nedendir bilmiyorum belki etrafımdaki laptop kullanıclarındandır, nefret etmiştim resmen. win7de öle ahım şahım bişe farketmiyor home-user için directx + biraz görsellik işte :P yalnız şu taskbardakileri sağa sola götürme olayı bende ister istemez alışkanlık oldu, kardeşimin pcde xp'ye geçince reflex oldu resmen sağa sola oynatıp sıraya sokmaya çalışıyorum.:P eger vista kullanıyorsanız zaten söylemeye gerek yok direk hiç düşünmeden geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Şuan orjinal Win7 Prof Eng var elimde o yüklü fakat bir türlü türkçeye çeviremedim. Bu sorunu olupta düzeltebilen biri varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Birden fazla dil desteği sadece Ultimate'da var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kojiroh said: Birden fazla dil desteği sadece Ultimate'da var diye biliyorum. boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sırf o yüzden ultimate alıcam :D türkçe, ingilizce, isveçce, almanca, japonca ve rusça kullancam. görgüsüzüm, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Vista'dan geçtim, memnunum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Toledor said: Şuan orjinal Win7 Prof Eng var elimde o yüklü fakat bir türlü türkçeye çeviremedim. Bu sorunu olupta düzeltebilen biri varmı ? prolar türkçe olmuyor ultimate olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Teşekkürler cevaplar için:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 büyük hevesle yükledim ama bi sürü dll hatası verdi.üstüne oyunlarda problem yaşıyorum bazen çok kastırıyor, sayfa sayfa gidiyor oyun, gölgeler sapıtıyor.xpde zerre problem yaşamamıştım neyime benim win7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar