Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7'yi nasıl buldunuz

Rock

Öne çıkan mesajlar

THARKAS said:

soyle bir derdim var yeni topic acmiyim dedim.

simdi yeni laptop aldim icinde 32 bit ultimate vista var.
microsfotunda bir kampaynasi var bedavaya windows 7 ye yukseltebilin yeni laptoplari.

bedava derken 44 dolar kargo parasini saymiyorum:)

simdi bana 64 bit lazim gel gorki bana 32 bit ultiamte windows 7 yolluyor. bunun keyini kendim 64 bit versyionunu kursam kullanailirmiyim yoksa bana verdigi illa 32 bit keyimi?

32-Bit Key ' i o .. Kullanamazsın 64 yukleyip
Sosyal ağlarda paylaş

CaNNi quicklaunch var ama baya değiştirmişler, açık olan programın tabına sağ tıklayıp pinliyorsun öyle oluyor, benzer pinleri de grupluyor mesela 5 tane folder pinlersen, folderlara ait olan butona sağ tıklayınca beşini de görüyorsun, böylece eski ok tuşuna basayım menünün devamı açılsını kullanman gerek kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

CaNNi quicklaunch var ama baya değiştirmişler, açık olan programın tabına sağ tıklayıp pinliyorsun öyle oluyor, benzer pinleri de grupluyor mesela 5 tane folder pinlersen, folderlara ait olan butona sağ tıklayınca beşini de görüyorsun, böylece eski ok tuşuna basayım menünün devamı açılsını kullanman gerek kalmıyor.

Ben normal quicklaunch yaptım işte. Alışamadım yeni olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

THARKAS said:

soyle bir derdim var yeni topic acmiyim dedim.

simdi yeni laptop aldim icinde 32 bit ultimate vista var.
microsfotunda bir kampaynasi var bedavaya windows 7 ye yukseltebilin yeni laptoplari.

bedava derken 44 dolar kargo parasini saymiyorum:)

simdi bana 64 bit lazim gel gorki bana 32 bit ultiamte windows 7 yolluyor. bunun keyini kendim 64 bit versyionunu kursam kullanailirmiyim yoksa bana verdigi illa 32 bit keyimi?

32-Bit Key ' i o .. Kullanamazsın 64 yukleyip

Kanımca kullanabiliyor olması lazım, lakin eğer değişmedi ise, vista 32 bit işletim sistemi aynı cd key ile free of charge 64 bit e geçiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

xpden direk win7 geçiş yaptım mayıs ayında, hiç ama hiç vista kullanmadım nedendir bilmiyorum belki etrafımdaki laptop kullanıclarındandır, nefret etmiştim resmen.

win7de öle ahım şahım bişe farketmiyor home-user için directx + biraz görsellik işte :P

yalnız şu taskbardakileri sağa sola götürme olayı bende ister istemez alışkanlık oldu, kardeşimin pcde xp'ye geçince reflex oldu resmen sağa sola oynatıp sıraya sokmaya çalışıyorum.:P

eger vista kullanıyorsanız zaten söylemeye gerek yok direk hiç düşünmeden geçin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...