pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Benim Windows 98'den bu yana sürücüsünü bir türlü kuramadığım ESS 688 ses kartını bile tanıdı yav, o derece iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 vistalı laptopumu geçirdim ama masaüstüm hala xp. sanmıyorum kolay kolay geçiceğimide, çok cezbetmedi beni yenilikleri. Sistem kaynaklarını da daha fazla tüketiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ractamainus said: penth, vista üzerinde ie6 gelmiyor. bahsettiğin gerizekalı kullanıcı da vista'ya ie6 kurmaya yetemez.evet, bugun geldi bu aklima yolda yururken ehuehue ama yani iste vistali bilgisayar alip, 3 yil sonra hala program listesi degismemis kullanici diyeyim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Kaede said: vistalı laptopumu geçirdim ama masaüstüm hala xp. sanmıyorum kolay kolay geçiceğimide, çok cezbetmedi beni yenilikleri. Sistem kaynaklarını da daha fazla tüketiyor gibibu allahin emri, daha cok functionality daha cok sistem kaynagi tuketilmesi. ama win7 de bu mantikli seviyede, hatta iyi bile bence. bu aero efekti midir nedir onlari kaldirabiliyorsan daha da artar performans sanirim, veya gadgetlari zart zurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bende bu gece yükledim win7'yi eski xp'mi silip, şimdilik programlarımı yüklemekle uğraşıorum.Driverla ilgili bi sorun fln çıkarmadı.Şekli filanda güzel bi süre kullanıcam bakalım.İnş. sorun çıakrtmaz da xp'ye dönmek zorunda kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doli Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Ben vista'dan nefret etmiştim. xp cdsini satadan görmediğinden laptop patchleyip öyle kurmuştum azimle. show desktop butonu sağ alt köşede ona pek alışamadım çok kullanırım xp deki gibi taskbar a alabiliyor muyuz?. Ayrıca laptop un 3 adet driverını bulamıyor. Updatelerini yapıp tekrar arattırdım sonuç yok. Laptop un kendi sitesinde de hiçbir win7 driver ı yok. bu 3 driverı tanımamasına rağmen bir sorun yok fakat bunların ne olduğunu hala çözemedim. bilen yardım edebilcek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vistayı hala severek kullanıyorum. 6 yaşından beri bilgisayar kullanıyorum, windows 95'ten beri windows kullanıyorum, ilk defa 2 sene boyunca format atmadan çalışabilen bir windows sürümüyle karşılaştım. oldukça memnunum. 7 yi çok övüyorlar, benim sistem de hafiften yavaşladı, bi ara denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 7 fenalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 8 geliyo 7nin modası geçti arkadaşlar. dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 8de muhtemelen XP sonrası vista gibi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Noise said: windows kullanılcaksa illa xp kullanılmalı bence gerisi yalan bu zihniyete hastayım bunu bir daha söylemiş oldum :D xp'nin ilk problemleri vista'dan kötüydü ama insanlara özellikle dergiler tarafından "vista kötüdür" mantalitesi dayatıldı. şimdi de aynı dergiler tarafından "7 iyidir" mantalitesi dayatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 1.5 senedir vistayla problem yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 vista baya iyiydi, 7 de bi model üstü olmu$ i$te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o degil de retail yerine oem lisans aldim, upgrade edince makineyi ne olacak cok merak ediyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 7 xp dende üstün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Sorunsuz çalışan Vista SP1 Ultimate 64bit kaldırıp, yerine 7'nin denk versiyonunu kurmak akıl karı bir iş mi sizce? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Memnun isen kurma ama kurarsanda şikayet etmezsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 doli said: show desktop butonu sağ alt köşede ona pek alışamadım çok kullanırım xp deki gibi taskbar a alabiliyor muyuz?. ? Aynen katılıyorum , sağ alta el bi türlü gitmiyor . Bir de ince uzun koymuşlar , ıskalayıp saate tıklıyorum bazen :P Win + D ye alışmak zorunda kaldım , taskbar a alamayınca Show Desktop zamazingosunu .. Pin ' le diyorum taskbara gelmiyor , kaçıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bu arada ultimate ve pro nun siradan ev kullanicisi icin ne kadar gereksiz oldugunu da bir kere daha gormu$ olduk sadf. bu oem lisanslar hakkinda az cok bilgisi olan varsa beni bi poke lesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Aldınmı pro alıcaksın ne oyle kız gibi home/homo edition falan pehhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 arkadasim saolsun ultimate hediye etti su ana kadar memnunum evet xpden yavas bazi yerlerde ama alisilinca vazgecilmeyecek ozellikleri war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ya aslında her yeni Windows işletim sisteminde neden tartşıyoruz bunları. Tartışmayalm,ım, adamların gidişatı böyle. Bir işlerim sisteminde zçıp, bi sonrakinde kulak memesi kıvamını tutturmak. Sonra kıvamını tutturdukları sistemi bütün dünyanın kullanmasını sağlamak. Bakınız: MS-DOS 4.x zçışş / MSDOS 5.x-6.x kulak memesi Windows 3.1 zçışş / Windows 95 kulak memesi Window 98 zçışş / Windows XP kulak memesi Windows Vista zçışş / Windows 7 kulak memesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 3.1e sıçış demek biraz haksızlık yav atme eyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 deggial said: Ya aslında her yeni Windows işletim sisteminde neden tartşıyoruz bunları. Tartışmayalm,ım, adamların gidişatı böyle. Bir işlerim sisteminde zçıp, bi sonrakinde kulak memesi kıvamını tutturmak. Sonra kıvamını tutturdukları sistemi bütün dünyanın kullanmasını sağlamak. Bakınız: MS-DOS 4.x zçışş / MSDOS 5.x-6.x kulak memesi Windows 3.1 zçışş / Windows 95 kulak memesi Window 98 zçışş / Windows XP kulak memesi Windows Vista zçışş / Windows 7 kulak memesi liste yanlis. Dos 4 sicis - Dos 6 iyi Win 1.0 sicis - Win 3.1 iyi Win 95 sicis - Win 98 iyi Win 2000 sicis - Win Me / Xp iyi Win Longhorn sicis - Win Vista sicis - Win 7 sicis - sicis allah sicis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar