Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7'yi nasıl buldunuz

Rock

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

vistalı laptopumu geçirdim ama masaüstüm hala xp. sanmıyorum kolay kolay geçiceğimide, çok cezbetmedi beni yenilikleri. Sistem kaynaklarını da daha fazla tüketiyor gibi
bu allahin emri, daha cok functionality daha cok sistem kaynagi tuketilmesi.
ama win7 de bu mantikli seviyede, hatta iyi bile bence. bu aero efekti midir nedir onlari kaldirabiliyorsan daha da artar performans sanirim, veya gadgetlari zart zurt.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben vista'dan nefret etmiştim. xp cdsini satadan görmediğinden laptop patchleyip öyle kurmuştum azimle. show desktop butonu sağ alt köşede ona pek alışamadım çok kullanırım xp deki gibi taskbar a alabiliyor muyuz?. Ayrıca laptop un 3 adet driverını bulamıyor. Updatelerini yapıp tekrar arattırdım sonuç yok. Laptop un kendi sitesinde de hiçbir win7 driver ı yok.

bu 3 driverı tanımamasına rağmen bir sorun yok fakat bunların ne olduğunu hala çözemedim. bilen yardım edebilcek olan var mı?

Sosyal ağlarda paylaş

Noise said:

windows kullanılcaksa illa xp kullanılmalı bence gerisi yalan

bu zihniyete hastayım bunu bir daha söylemiş oldum :D

xp'nin ilk problemleri vista'dan kötüydü ama insanlara özellikle dergiler tarafından "vista kötüdür" mantalitesi dayatıldı. şimdi de aynı dergiler tarafından "7 iyidir" mantalitesi dayatılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

doli said:

show desktop butonu sağ alt köşede ona pek alışamadım çok kullanırım xp deki gibi taskbar a alabiliyor muyuz?.

?

Aynen katılıyorum , sağ alta el bi türlü gitmiyor . Bir de ince uzun koymuşlar , ıskalayıp saate tıklıyorum bazen :P

Win + D ye alışmak zorunda kaldım , taskbar a alamayınca Show Desktop zamazingosunu .. Pin ' le diyorum taskbara gelmiyor , kaçıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında her yeni Windows işletim sisteminde neden tartşıyoruz bunları. Tartışmayalm,ım, adamların gidişatı böyle. Bir işlerim sisteminde zçıp, bi sonrakinde kulak memesi kıvamını tutturmak. Sonra kıvamını tutturdukları sistemi bütün dünyanın kullanmasını sağlamak.
Bakınız:
MS-DOS 4.x zçışş / MSDOS 5.x-6.x kulak memesi
Windows 3.1 zçışş / Windows 95 kulak memesi
Window 98 zçışş / Windows XP kulak memesi
Windows Vista zçışş / Windows 7 kulak memesi
Sosyal ağlarda paylaş

deggial said:

Ya aslında her yeni Windows işletim sisteminde neden tartşıyoruz bunları. Tartışmayalm,ım, adamların gidişatı böyle. Bir işlerim sisteminde zçıp, bi sonrakinde kulak memesi kıvamını tutturmak. Sonra kıvamını tutturdukları sistemi bütün dünyanın kullanmasını sağlamak.
Bakınız:
MS-DOS 4.x zçışş / MSDOS 5.x-6.x kulak memesi
Windows 3.1 zçışş / Windows 95 kulak memesi
Window 98 zçışş / Windows XP kulak memesi
Windows Vista zçışş / Windows 7 kulak memesi

liste yanlis.

Dos 4 sicis - Dos 6 iyi
Win 1.0 sicis - Win 3.1 iyi
Win 95 sicis - Win 98 iyi
Win 2000 sicis - Win Me / Xp iyi
Win Longhorn sicis - Win Vista sicis - Win 7 sicis - sicis allah sicis
Sosyal ağlarda paylaş