Reksa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sinad said: yalnız bursaya yenilirsek dillerinden düşemeyiz o malların dotada ezil ezil sonra mal de. olmuyo sina.
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Buluşma evente taşınmadan şu işi halletmek lazım arkadaşlar.. Cska maçı bilet fiyatlarının yüksek olmasından dolayı herkesin gelemiceği bir maç , bence Bursa maçı güzel olur. Şuan için bursa maçına ayarlamaya çalışın işlerinizi tabiki dediğim gibi diyarbakır veya cska maçına geliceklerlede buluşup bişiler yaparız. Ama kalabalık olarak gitmek için Bursa maçı iyi olur bence...
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ee sustu herkes? neye karar verdik şimdi?
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 eagle_dnz said: bursaya gidin lütfen :D
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 geldim simdi istanbula :D bursaya gidelim abi hem daha iyi duyurulur..güzelce planlar giderz :D
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 tavsiye etmem bursa ya gelmenizi. burdakiler direkt bileniyolar o gün için. yakalarsalar affetmezler sölim baştan...
cemad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bursa maçı da haftaiçin cska maçı da bursa maçı 8de cska 9.45 bursa maçı boş beleş geççek çakcaz bitcek maç. cska maçı çok heyecanlı ve önemli ben gelmicem zaten bursa maçına ama cska maçında yaparsanız bi aktivite gelirim :)
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bursayı kolay geçiceksiniz di mi? AHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHHAHAHHAHHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAH
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Nasıl Beşiktaş'lısınız abi, derbiniz var Bursa ile hangi maça gitsek diyorsunuz.İntikamımızı alın, ezeli rekabeti coşturun Timsah ile.
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 applev0dka said: biri bizi gs sanms :O :D en buna benzer bir açıklamayı ali güneş fb'de oynarken yapmıştı bizim daha evvelden berabere kaldığımız bir rakiple oynamadan 1 gün önce söylemişti bunu maçtan sonra 3-4 ay kamera karşısında görmedim ali güneşi sdf
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 cavanagh said: applev0dka said: biri bizi gs sanms :O :D en buna benzer bir açıklamayı ali güneş fb'de oynarken yapmıştı bizim daha evvelden berabere kaldığımız bir rakiple oynamadan 1 gün önce söylemişti bunu maçtan sonra 3-4 ay kamera karşısında görmedim ali güneşi sdf ahahah :D adam muths fail olmus :) umarim denizli beni yaniltmaz ne diyelim :P
cemad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 abi millet bozulmaktan yorulmadı biz yorulduk sadfsadasdf
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 arkadaşlar bursa maçını çıkartın bence listeden. muhtemelen yine seyirci almazlar beşiktaş tarafına. şöyle söyleyeyim, geçen defa bursa doğumlu olmayanlara bilet vermediler. ankara doğumlu bursasporlu olsanız bile alamıyordunuz yani bilet. bu defa nasıl olur bilmem gerçi. ben şahsen bursa da oturmama rağmen gitmeyi düşünmüyorum maça...
calimero Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hadi ya. pardon o zaman fail oldum. bizim mahalleden gidecekler vardır. siz soteye yatın ben onları soteye yönlendireyim. :P
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bursa takım değil, besiktasın rakibi hiç değil. Adamlar yıllarca kendilerini avuttu. Gidilse cska ya gidilir yada diyarbakırspor macına maddi sorundan dolayı.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bursa maçına gidiyoruz degil mi?
Öne çıkan mesajlar