Cd- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Biraz önce yurdun camından baktım da sabiha gökçenin arkasındaki dağda şu fotodaki gibi bi topun yarısı gözüküyodu bi de etrafında alev malev vardı mal gibi fotoğrafını çekmedim yavaş yavaş batar gibi kayboldu sonra ne lan bu^=?^+!?+ Tuzladayım bu arada sabancı üniversitesinde o sabihayı görebilecek bi yerdeyseniz bi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bunları çekebildim anca 10x zoomla bu arada troll felan değil yani böyle bomba patlamış gibi bi alevdi bunlar batarkenki hali ilk hali baya bi parlaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bişey diyin yav yurtta benden başka kimse yok zaten gece gece tırstım güneş bu saatte öyle parlak gözükmez di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Güneş bu saatte gözükür mü bence önce bunu sor be asdadaf Bi yorum yapamadım...Deney için bişey patlatmış olmasınlar açık denizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 orman yangını falan diyeceğim de saçma olacak. güneş gözükmez bu saatte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 O boyutta bişey felan patlasalar ses gelirdi heralde anlamadım ya güneş evet gözükmez de başka bişeye benzetemedim yangın olsa öyle batar gibi kaybolmazdı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Valla ben Sabiha Gökçen'e çok yakınım şu an hiçbir şey göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tanımlanamayan cisim diyelim geçelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Biri de bugüne kadar kaç tane cisim tanımladın karikatürünü koyarsa geceyi noktalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Güneşşş gibi parlıyo yemin ossun! sarışınlara söylenen barzo lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Doğal bi şeydir ya, meteorit falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 buralarda bi yerde gördüm fabrika ya da sera gibi bi şeyler gözüküyo haritadan anlamadım tam yani patlama yangın felan varsa.. http://i18.photobucket.com/albums/b122/floatercrop/Project2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Oralarda alemdar kimya diye bi yer var. Her gece leş gibi kokutuyor etrafı en sonunda patlamıştır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 aydir ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 marduk olabilir, 2012 öncesi alıştırma yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 güneşi gördüm! espiri yapıldı mı? yapıldı mı söylesenize yapıldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 tam görememişsin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ufo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bulutlara ışık tutmuşlar işte. Çılgınlar gibi eğlenmişler, eğlenemeyenler çatlasın demek istemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Bende geçen hafta yıldız kaymasını slow motion yaşadım . Ya uçak düşüyodu ya ufoydu yada slow motion kayan bi yıldızdı bilmiyorum artık ney Yannız o ne güzel manzaradır arkadaş ya . O kırmızılık olağanüstü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://www.blogovanje.com/DMEN/images/teletubbies-sun.png böyle bişiyse durum vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 batarken güneş ardından tepelerin geldi veda zamanı teletubbylerin... türküsünü söylemek geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ŞÜPHESİZ UFO http://www.siriusufo.org/tr/k2008press/DailyMirror2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar