Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 2 gündür gecelerimi aydinlatiyo su topik resmen tam mala baglamisken acip ehe ehe diye okuyorum :)
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 zaten ilk 5-6 sayfa bi hüüpp nefesi içinde okundugnda boğulma tehlikesine sokuyor insani :D
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya banada iyi geldi. çok bozuktu sinirlerim. gülüyorum şimdi :)
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 biradan o :D yüz kaslarini gevsetici etkisi var hade uyu sen :D yarin parasiz bir gün daha baslıcak :D
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kahvaltıda zeytin yanına bira içmiştir şimdi bu :D
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Coder said: hoca hemen okulu bırak bi işe gir karın tokluğuna çalışmak kavramı senin için lüx gibi duruyor şu anda.. yemişim eğitimini, ben gitmedim üniversteye hiç pişman değilim sakın böyle birşey yapmada. hayatının hatası olur.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya tuvalet banyo falan belki bi derece kabul edilebilir sorunlar hatta evin şirin bile bence ama benim takıldığım nokta izmarit toplaman. Bu kadar mı çaresiz ve bağımlısın ya ?! hiç bi tiksinmiosun milletin içip sonrada üstüne bastığı şeyi toplamaya. Düşününce bile midem bulandı benim :S
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 herşeyi geçtim de, evde tuvalet olmaması?
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 of ne kadar iyi bi başlık olmuş bu ya. legendary. gerçek kesit adeta. yürek burkan bir dram, ilk önce buna "yok artık" diyerek inanmayanlar, fotolar geldikten sonra gözlerde bir damla yaşla "hesap no ver çabuk" "yemek getiricem adres ver" falan. hemen sonrasında aslında mal'ın paralı olduğunun ortaya çıkıp "ACIMAYIN LAN ONA ACIMAYIN" yakarışları. ve mal'ın yemek bulup mutlu sona ulaşması. 10/10
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ardeth said: herşeyi geçtim de, evde tuvalet olmaması? ev degil abi adam toplanti salonunu kullanip eve(!) cevirdim diyor.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 offff arkadaştan borç aldım bira içtimde gene, kokareç istedi canım. kokareççi tanıyo beni gitsem yazarmı diye düşünüyorum şimdi 8-)
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kokuyo ama cidden :D iki sokak öteden duyuluyo burda kokareç kokusu.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hhahuhfsa allah sabır versin. bozüyük nedir abi. yıllarca küfür ettim bandırma'ya giderken bir ara paso içinden geçiyordu yollar çünkü neyse sonra şehrin dışına aldılar karayolunu da rahatçana geçebiliyoruz.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sorma çok fena bi yer alıştım ama *cCc* :D
Öne çıkan mesajlar