Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 2 gündür gecelerimi aydinlatiyo su topik resmen tam mala baglamisken acip ehe ehe diye okuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 zaten ilk 5-6 sayfa bi hüüpp nefesi içinde okundugnda boğulma tehlikesine sokuyor insani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya banada iyi geldi. çok bozuktu sinirlerim. gülüyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 biradan o :D yüz kaslarini gevsetici etkisi var hade uyu sen :D yarin parasiz bir gün daha baslıcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ok iyigeceler bye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 kahvaltıda zeytin yanına bira içmiştir şimdi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Coder said: hoca hemen okulu bırak bi işe gir karın tokluğuna çalışmak kavramı senin için lüx gibi duruyor şu anda.. yemişim eğitimini, ben gitmedim üniversteye hiç pişman değilim sakın böyle birşey yapmada. hayatının hatası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 o adam gitmeden bilg müh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya tuvalet banyo falan belki bi derece kabul edilebilir sorunlar hatta evin şirin bile bence ama benim takıldığım nokta izmarit toplaman. Bu kadar mı çaresiz ve bağımlısın ya ?! hiç bi tiksinmiosun milletin içip sonrada üstüne bastığı şeyi toplamaya. Düşününce bile midem bulandı benim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Tam bir ibret hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 herşeyi geçtim de, evde tuvalet olmaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Hiç mi arkadaşın yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 arkadaşının azna mı sçsn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 of ne kadar iyi bi başlık olmuş bu ya. legendary. gerçek kesit adeta. yürek burkan bir dram, ilk önce buna "yok artık" diyerek inanmayanlar, fotolar geldikten sonra gözlerde bir damla yaşla "hesap no ver çabuk" "yemek getiricem adres ver" falan. hemen sonrasında aslında mal'ın paralı olduğunun ortaya çıkıp "ACIMAYIN LAN ONA ACIMAYIN" yakarışları. ve mal'ın yemek bulup mutlu sona ulaşması. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ardeth said: herşeyi geçtim de, evde tuvalet olmaması? ev degil abi adam toplanti salonunu kullanip eve(!) cevirdim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 mal'ın evine laf yok agatörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 offff arkadaştan borç aldım bira içtimde gene, kokareç istedi canım. kokareççi tanıyo beni gitsem yazarmı diye düşünüyorum şimdi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kokareç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kokuyo ama cidden :D iki sokak öteden duyuluyo burda kokareç kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hangi şehirde okuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bozüyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 hhahuhfsa allah sabır versin. bozüyük nedir abi. yıllarca küfür ettim bandırma'ya giderken bir ara paso içinden geçiyordu yollar çünkü neyse sonra şehrin dışına aldılar karayolunu da rahatçana geçebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sorma çok fena bi yer alıştım ama *cCc* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar