HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya başrolde oynayan çocuk rolünü düzgün ypabilse gideri var. çünkü diğer çocuklar çok başarılı hepsi olmuş yani. sadece o mal beceremio belli yani rol yaptığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Dizinin ikinci sezonu başlamış , sevindim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 önceki sorduğum soruyu tekrar soruyorum nasıl dayanıp izliyorsunuz şu tiplere ya 2 bölüm dayandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Loxias said: ahah şuan ilk bölümdeyim. karakterler çok salak. ayrıca aksan öldürüyo adamı. "ay fakün luv ya" nasıl bir seni seviyorum demekti ahaha hasta oldum lan ben kiza o ne güzel "şod op" demek. bence dizi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 s2e2 de baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bugün izledim tüm bölümleri, çok güzel diziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben severim boyle dizileri, izleyeyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 s2e4 gta ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 2. sezonda bitti hayırlısı olsun, süper bi sezondu teleport yeteneğine sahip olan adama verilen ilk tepkiler en çok güldüğüm andı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 bitmedi bu gece christmas special bölümü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 7 bölüm dizi mi olur ne boktan iş bekle 1 sene şimdi pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 2.sezonu 1.sezonuna 5 basar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hayatımda izlediğim en güzel diziler arasına girdi valla christmas bakalım gelecek güçleri ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 s02e07 Ulan Immortality yeteneğini satmak nasıl bir kafadır ?!! Eksi IQ isteyen bir hareket olsa gerek heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 iyice geri zekalı rolü yapmaya başladı zaten nathan, son 4-5 bölümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Dizi inanılmaz iyi çıktı şoklardayım::o ilk sezonu indirdim mideye ikinciye dalıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ilk sezonu indiriyorum.. birazdan izlemeye başlıcam şimdiden sevdim diziyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Abi 2. sezon bittimi ya. Bence süper dizi. Karakterler felan orjinal olmuş. 2. sezonun 3 bölümünü izledim diğerlerinide izlicemde cidden bitiyomu 3-5 bölüm sonra sezonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Çok kısa sezon başı 7 bölüm,haksızlık ama bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ingiliz yapımı dizilerin genelde hepsi 6 bölümden oluşuyor zaten + 1 de yılbaşı için vermişler işte ne güzel : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 3. sezonun ekim ayında geliceği doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 başarılı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Robert Sheehan (Nathan) ayrılmış diziden. Muhtemelen dizinin yapımcısı da Robert bu kadar popüler olduktan sonra ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu tahmin ediyordu ki, ikinci sezon Nathan'ı geriye alıp diziyi Simon'ın üzerine kurdular. http://danowen.blogspot.com/2011/04/robert-sheehan-leaves-misfits.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 http://www.imdb.com/name/nm0318543/ Joseph Gilgun'ı da almışlar kadroya (ayrı karakter), iyi oyuncudur severiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yeni başladım. önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar