Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://tw.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Wrathbringer&cn=%E5%B0%8F%E7%81%B0&gn=%E7%A5%9E%E6%A8%A3 Game Over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 nick filan görünce nedende şaşırmadım :P adamların doğasında var hep daha fazla daha fazla fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 İşsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Number of hugs 11 Total facepalms -- Total times playing world's smallest violin -- Total times LOL'd 1 Total cheers -- Total waves 1 olmamış diyoruz. achievemnt tamam ama social kısım sıçış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 böle adamlardan iyi game tester olur; no lifer, az maaş, haftasonu çalışmak falan hiç koymaz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 adamın Player vs Player ı 165/164 ? kendi achi yazıp onuda mı yapmıs, yada adam yaptıkdan sonra achiyi mi kaldırmıslar nedir nasıldır annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 vay yürüyen ölü vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Saeros said: vay yürüyen ölü vay gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 No lifer filan da adama helal olsun, çok ama çok zor achivleri bile tamamlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 belki efsane sosyal hayata sahiptir çok karizmatik bi adamdır nerden bilionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 1 kere lol demez öle adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 o deil de tribute to immortality yok mu bunlarda o neden sayılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ne yapmışki adam dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bu arkadaşa ebaye girip life diye aratmasını tavsiye ediyorum. adamın realm firstlere dikkat çekmek istiyorum özellikle (höst be birader). ayrıca büyük olasılıkla vanilla char değil, TBCde falan yaratılmış. evet bok atıcak başka yer bulamadım kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 tek kişi kastığını nerden biliyoruz ? belki 2-3 kişi belki daha da fazla inasn uğraştı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 belki de ölmek üzere olan bi adamın son arzusuydu? tüm sülale yardırdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Aluriel said: tek kişi kastığını nerden biliyoruz ? belki 2-3 kişi belki daha da fazla inasn uğraştı ? Aluriel said: tek kişi kastığını nerden biliyoruz ? Aluriel said: tek kişi kastığını Aluriel said: nerden biliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 get a life bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 -Deno- said: Aluriel said: tek kişi kastığını nerden biliyoruz ? belki 2-3 kişi belki daha da fazla inasn uğraştı ? Aluriel said: tek kişi kastığını nerden biliyoruz ? Aluriel said: tek kişi kastığını Aluriel said: nerden biliyoruz ? Gereksiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ananı ninolay ye ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Abilify said: -Deno- said: Aluriel said: tek kişi kastığını nerden biliyoruz ? belki 2-3 kişi belki daha da fazla inasn uğraştı ? Aluriel said: tek kişi kastığını nerden biliyoruz ? Aluriel said: tek kişi kastığını Aluriel said: nerden biliyoruz ? Gereksiz olmus. senin de imzan gereksiz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 edit: sonradan gördüm linki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Hep işsizlik geliyor bana sonunda adam gibi title yada mount olmayan achiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 o degil adam hic sikilmamismi yani kasarken sahsen ustune para verseler kasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar