Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir Bu Federasyondaki FB Antipatisi?

mokoko

Öne çıkan mesajlar

tinkibinki said:

Yumruk olayında carlosun bir şey yaptığı falan da yoktu. Kimse kalkıp hafifletici sebep falan demesin çıplak yumrukla insana o şekilde vurmak tehlikeli bir şey. O adamın 3 maç alması zaten şakaydı.

Futbolculara sahada güreş izni bu sene çıktı sanırım kaçırdım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

ntvspor said:

*Süper Kupa finalinde hakeme küfür ettiği gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilen Beşiktaşlı kaleci Rüştü Reçber, 3 maç ceza aldı.
* Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın, Galatasaray maçında hakeme yönelik hakaretinin faturası 3 maç oldu.
* Disiplin Kurulu, Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ı, Bursaspor maçında hakeme yönelik hakareti nedeniyle 3 maç cezaya çarptırdı.
* Beşiktaş maçında yan hakeme küfür ettiği için 4 maçla cezalandırılan Fenerbahçeli Kazım, geçtiğimiz sezon ise Ankaragücü ile oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde hakeme yönelik hakaretinden dolayı 2 maç ceza almıştı.
* Geçen sezonki Sivasspor-Galatasaray maçında kırmızı kart gören Ümit Karan 2 maç ceza aldı. Karşılaşmanın yardımcı hakemi Erdinç Sezertam, sarı-kırmızılı takımın kaptanının kendisine küfür ettiğini rapor etmişti.
Haberin devamı ↓reklam
* Yine geçen sezonun 17. haftasında oynanan Beşiktaş-Denizlispor maçında, siyah-beyazlı futbolcu Tomas Zapotocny kızardı. Hakem Selçuk Dereli, Zapotocny'nin küfür ettiğini açıklamasına rağmen Zapo'ya 2 maç ceza verildi.

hmm.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ntvspor said:

*Süper Kupa finalinde hakeme küfür ettiği gerekçesiyle PFDK'ya sevkedilen Beşiktaşlı kaleci Rüştü Reçber, 3 maç ceza aldı.
* Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın, Galatasaray maçında hakeme yönelik hakaretinin faturası 3 maç oldu.
* Disiplin Kurulu, Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ı, Bursaspor maçında hakeme yönelik hakareti nedeniyle 3 maç cezaya çarptırdı.
* Beşiktaş maçında yan hakeme küfür ettiği için 4 maçla cezalandırılan Fenerbahçeli Kazım, geçtiğimiz sezon ise Ankaragücü ile oynanan Türkiye Kupası mücadelesinde hakeme yönelik hakaretinden dolayı 2 maç ceza almıştı.
* Geçen sezonki Sivasspor-Galatasaray maçında kırmızı kart gören Ümit Karan 2 maç ceza aldı. Karşılaşmanın yardımcı hakemi Erdinç Sezertam, sarı-kırmızılı takımın kaptanının kendisine küfür ettiğini rapor etmişti.
Haberin devamı ↓reklam
* Yine geçen sezonun 17. haftasında oynanan Beşiktaş-Denizlispor maçında, siyah-beyazlı futbolcu Tomas Zapotocny kızardı. Hakem Selçuk Dereli, Zapotocny'nin küfür ettiğini açıklamasına rağmen Zapo'ya 2 maç ceza verildi.

hmm.

sen okuduğunu anlayamıyorsun sanırım ama yinede 1 daha yazayım. Hakeme küfür ettiği için ve soyunma odawsına giderken yaptığı hareketler için toplam 4 maç ceza aldı kazım. anlayamıyorsan yapabilecek bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

ben keita olsam carlosa tekme tokat dalardım o tutusundan sonra bi yumrukla iyi sıyırdı carlos

işte senin gibi düşünen insanlar yüzünden her sezon 3 buyuklerin sahalari defalarca kapanıyor ve milyonlarca dolar ceza ödüyorlar..İşin spor oldugunun farkına farmadıgımz sürece de farkli olmucak..Carlos'un yaptiği şey Keita'yi hakli cıkarmaz..Senin söylediklerin de ruhundaki barbarlıktan baska bişey diildir..Umarim maclara falan gitmiyorsun takımın için üzüldüm..
Saygilar
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Zegna said:

sevinmek icin sevmedik abiğğğğğğ ühühühü diyenlerin fenerasyon filan demesi priceless.

evet tabi :)

Kıskanıyomusun sen bizim sevgimizi? doğru söyle kıskanıyosan sana yansıtmıcaz , piskolojini bozuyo gelişimini etkiliyo olabilir çünkü...

kisisel saldirida bulunma genc, uyarıdır sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...