Sypro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Arama yapınca sayfanın üstünde bir uyarı çıkıyor, belirtilen adres de şu: http://mnstat.com/images/blog/index.html Kısaca özetlemek gerekirse, yusuf yusuf sesleri eşliğinde tüm torrent arşivini uçurmuş amcalar. Piratebay gitti, Demonoid ne zaman gelir ya da gelir mi belli değil, Mininova gitti.. Geriye pek bir seçenek kalmıyor gibi.. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Dedim ve sustum. Kilitlenebilir, isteyen varsa kilit gelene kadar trollün kralını da yapabilir :) En iyi torrent tracker topicinde konu gündeme gelmiş hal-i hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 abi ya... From now on, only Content Distribution torrents are allowed. Read the blog post | Learn more | Apply now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 piratebay e noldu ben onu bilmiorm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Dava mava açılmıştı, sonra tracker sunucularını falan kapattılar, en son satmaya uğraşıyorlardı. Cacık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 internette çareler tükenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 eee puratebay catircatir calisiyo magneta dondu dht uzerinden sorunsuz dl devam ediyo trackeri kapadilar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 of ben sadece mininova kullanıyordum. napçam şimcik? bi buldurun be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 korsan beye devam yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 diziler için harikaydı ya mininova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben de üzüldüm yaw ordan indirmesem bile listelemeleri baya iyiydi yeni düşen şeyleri kolayca görüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 yaa evlat acısı gibi nasıl gider ya mininovam =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 zamunda rülaz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 torrentz ve isohunt var. mininova da iiydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 en başından beri btjunkie kullanıyorum . alternatif çok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 şişlediler mininova'yı:( torrentreactor kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oha reis gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 bir de abisi www.meganova.org vardı.. sanırsam başka bir isim ile varlığını sürdürmekte kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 herkes rapidshareli olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 "en iyi torrent tracker" topiğinde konuşulması tuhaf olmuş gerçi ama konuyla ilgili daha önceden bir topic vardı. http://forum.paticik.com/read.php?5,4028221,4028221#msg-4028221 bu kadar sürede tamamen patlatmış olmaları kötü olmuş. isohunt takılcaz yani artık sadece. Osuran_boğa said: ben de üzüldüm yaw ordan indirmesem bile listelemeleri baya iyiydi yeni düşen şeyleri kolayca görüyodum. o listelemelere hastaydım. en yeni hangi dizi çıkmış, hangi dergi çıkmış kolayca görüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 http://isohunt.com/stats.php?mode=btSites ilginç, birinci sırada mininova varmış. düşer bundan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 yıl 2009 hala torrent kullanan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 "Golden Virginia" said: yıl 2009 hala torrent kullanan var Yok artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 ne kullansaydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 guzel ebook indirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar