Komodo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 özellerde 5 veya 10 tl. Hatta iğneyi veren doktorun hastanesinde yaptırırsan beleş buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 abi sag lobun kenarından vuruyorsun youtube dan izlesen yaparsın. Yanlız bazi ilaclar baya acitiyor o konuda hassaslik varsa kendi kendine vuramayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 ben deri altı yapıyorum o kolayda, kasa saplamak biraz daha zordur diye tahmin ediyorum ayrıca o iğneyi derine yaklaştırdıkça gerileceksin süper rahat bi tip değilsen tavsiye etmem, bence kasa yapılanı git birinde yaptır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 B12 icin igne nedir ya Git bi kasa bira ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Birada b12 var miymis Varsa iyiymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 senko said: oha lan 5 tl!!! bana verin o parayı göte masaj bile yaparım. senko çocukken de böyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Komsudan rica et saplasin, once izlet ama nasi saplandigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Özel hastanelerin acil servisleri 5-10 tl arasına yapıyor. Git birine yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Madcat said: senko said: oha lan 5 tl!!! bana verin o parayı göte masaj bile yaparım. senko çocukken de böyleymiş. o zamanlar dolar 1 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 bence adamin popo masaji yapasi varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 INTRAMUSKULER ENJEKSIYON hangi lop a yapacagini belirliyosun once sag/sol ? sag/sol basparmak ve isaret parmaklarini aciyosun silah seklinde sonra sag/sol basparmagini avucicin gotune bakacak sekilde legen kemigine koyuyorsun isaret parmaginin cizdigi yay icinde uygun bir noktaya igneyi sapliyosun ilaci zerk etmeden evvel siringayi bir miktar geri cekiyosun BURAYA COK DIKKAT eger kan gelirse damari bulmussun demektir TEBRIKLER kan gelmezse ilaci yasliyosun kas icine HADI GECMIS OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Xtreme_Chill said: hakkında bilgisi olan var mı? eczaneler ne kadara yapıyor vs. öğrenmem lazım. netten araştırdım bulamadım. daha önce iğne yaptıran kimse var mı ? varsa ne kadar ücret istiyorlar ? Mesai saatinden sonra devlet hastanesinin aciline gidersen bedava. Ama yannda reçeteni götürmen lazım, reçetesiz yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 özlede 6-7 tl yaptırdık biz bikaç defa geçen haftalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 senko said: oha lan 5 tl!!! bana verin o parayı göte masaj bile yaparım. Ilık mıyız kardeş göte masaj yaptırmak için para verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 ankara numune'de yaptirdim ilk igneyi. acilde enjeksiyon odasi var. recete ve ilac goturunce devlet ucretsizmis aynen. ozelde yaptiricam gece ignesini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Keskul titretmesini yapilar mi shanshnahsjshsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 kadin kadina keskul titretmesi yapar mi hic ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 biz erkek erkege yapiyoruz da kadin kadina mi olmuyor ?? hos tum varyasyonlari gordum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Titretme yoksa ise yaramaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 feverfeverray said: kadin kadina keskul titretmesi yapar mi hic ahaha en güzel keşkül titretmesi öyle bi de gerçek keşkülde gerçek keşkül titretmesi vs kadın kadına keşkül titretmesi yok ya gerçek keşkül daha iyi senko said: Titretme yoksa ise yaramaz sdf aynen gitti bütün vitaminler boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar