Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla bak.siz alın yorumlara göre alırım bende.oynamıcagım oyuna 100 kagıt vermenin anlamı olmaz :)

ben miyob adamım.o blur beni perişan ediyor :)
Mesaj tarihi:
Red said:

jacabo said:

cekılmıs para benden , ılk defa alıyorum shopto dan oyun genelde kac gun ıcınde elıme gecer ?

salı çarşamba gelir

4 gün, normalde dünden itibaren 4 gün olması gerekiyordu ama dün gece yarısı verdik diye bilgiler geldi. Eğer dün verilmişse salıya gelmesi gerek.

Ama bazen ekstra durumlar oluyor. Mesela SSF4 şiparişim yine çarşamba verilmesi gerekirken kargosu, salı verilmişti ve o haftanın cuma günü elime geçmişti.

Ama mesela headset şiparişim var. Yine bir salı günü verildi postaya, ertesi hafta cuma günü geldi elime asdfas

normali 4 gün ama,
Mesaj tarihi:
shopto'da hesabına girip orders bölümüne bakarsan orada royal mail kodu yazıyor abi, oradan direk üstüne tıklayıp takip edebilirsin.

ayrıca düz versiyon alanları Ahlaksız Patiler Çetesi'nde Prospect olarak ayak işlerine baktırtacağız. moderasyonda bunun kararını aldık

(ne moderasyonu lan?)
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Ahlaksız Patiler Çetesi diye kurarsanız biraz zor adam bulursunuz bence :p

Ahlaksızlığı Yayma Kürsüsü düşünüyordum aslında, sonra vahşi batıya uygun olsun dedik. Pati yerine NAL'da olabilir
Mesaj tarihi:
Ps3 ile 360 versiyonu arasında çok fark var mı. Shopto dan 360 a alcaktimda sora beklemeyim dedim yrn Kadıköy'den ps3e alcamda burda böle 720p bile deil denmiş. Birde alan patiler ps3e mı aliyor 360a mı?
  • Yeni Oluştur...