Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hala inatla yaşayan karakter diyorsun.ben diyorum multiplayerı kötü.singleplayerın muhteşemliği oyun bitene kadar. hemen bitmeyen uzun soluklu bir oyunu tekrar bitiriyor musunuz?

gta 4 ü veya bunu 2. kez tamamen bitiricek var mıdır ?

mesela gta 4 ünde single ı gayet güzeldi blur olayı kötü olsada.fakat multisi yine aynı şekilde berbattı.

oyunu bekleyenlerden biri olarak ve ilk sipariş verenlerden biri olarak multiplayerını kötü buldum.

free roam yapmışsın mesela.kocaman map.3 kişi oynuyor.yapacak şeyler kısıtlı.2 tane ammo box bikaç tanede öldürmelik npc koymuşsun.çok daha ayrıntı konulurmuş.server sistemi o kadar kötüki insan olan oyuna denk gelemiyorsun.

gayet 100 liradan düşük oluyor oyunlar.benim suana kadar aldıgım en pahalı oyundu rdr.43 pound verdim.genelde.25-33 arası aldıgım oyunlar.

singleplayerı illaki iyi olur.gta 4 teki kötü multiyi burayada getirmişler.gayet efsane bir multisi olabilirmiş.

öyle 20 tane şöyle shootout böyle shootout serverları yerine herşeyi freeroamlarda yapsaymışız daha iyimiş.freeroam serverları ortalama 15-20 kişiye oynasa ve daha fazla detay olsa oyun daha iyi olurmuş

herkes singlea göre yorum yapıyor ben ilk aldıgımdan beri sadece multi oynuyorum.ve bu açıdan bakarsam ne 100 liraya değermiş ne de hemen alınmaya.
Mesaj tarihi:
oyunun multisi daha iyi [u]olmalı[/u] onunla ilgili bişey söylemedim. ben 100tl verdiniz begenin lafına ve oyunun şişirilmiş olmasına ilişkin söylediklerine cevap verdim.

oyunun multisini kafasında şişiren sen olabilirsin tabi onu bilemem.
Mesaj tarihi:
multisinin tek eksikliği hep bos veya az kişinin olduğu oyunlara girmek. çok zor dolu dolu bi oyuna girmek. girsen bile dengsiz eşleşme oluyor bazen, insanlar çıkıyor yenileri gelmiyor 3-5 adam olan oyunda anında boşalıyor. yoksa oyun modeları olarak iyi. free roam olarakta iyi esasında. 2 tane gang free roam da çok zevkli kapışır bi sınırlama olmaması çok güzle o yönden. ama dediğim gibi herifler öyle boktan bi sistem yapmışlar ki insanlar toplanamıyor.
Mesaj tarihi:
Multiplayer patchi ve yeni 2-4 kişilik coop dlc si geliyor ücretsiz, bakalım rokstar herkezi memnun edebilecek mi?

saçma sapan buglar olsa bile ben oyunu çok sevdim, casual bir oyuncuyum tam benlik :)
Mesaj tarihi:
Red said:

hala inatla yaşayan karakter diyorsun.ben diyorum multiplayerı kötü.singleplayerın muhteşemliği oyun bitene kadar. hemen bitmeyen uzun soluklu bir oyunu tekrar bitiriyor musunuz?

gta 4 ü veya bunu 2. kez tamamen bitiricek var mıdır ?

mesela gta 4 ünde single ı gayet güzeldi blur olayı kötü olsada.fakat multisi yine aynı şekilde berbattı.

gta 3 ve gta vice cityi 2 defa
san andreasi 3 defa bitirdim
4 u bi defa bitirdim ikinci defa yariladim sanirim ondan sonra bi oyun geldi biraktim oyunnar bu kis tunenince bitiricem

evet bole oyunnari 2 3 hatta 5 defaoynuyorum
Mesaj tarihi:
mmo oynayacağına, başka oyun oynayacağına, evdeyken aşk-ı memnu seyredeceğine sevdiği iş olan gta oynamayı yaparsa sorun yok.

bu arada oyunda arkadaşlarımla takılınca multiden de bayağı zevk aldım. kfg ile bugun bayağı eğlendik. server bulma metodu falan İNANILMAZ saçma, ama free roam'da bütün gang hideoutları bastıktan sonra, birkaç trophy açtıktan sonra bayağı zevk aldık.

akşam 9 gibi oynicaz yine, gelecek olan varsa bekleriz.
Mesaj tarihi:
aşkı memmu > red dead sori :)

final geliyor hemde.

valla girmeden once burdan söyleyin bari aksamları.ben gang hideoutları tek başıma basıyorum.gerçi geçen gün 7 kişi at arabasıyla baskın yaptık gevurlarla ama yinede freeroam yetersiz.

oyundan zevk almak için free roamda level kasanlara salça oluyorum :)
Mesaj tarihi:
draedan said:

bir insanoglu bu kadar oyun oynuycak zamani nasil bulur..

niversite 5.5 senede bitti
5.5 gun felan gittim toplamda final ve vizeler disinda
kiz arkim felada olmadigindan o donem gayet no lifer oyun oynuyodum
aushfuhashuf

ayrica anlamiyorum abi zaman neden omsin ki
gtayi bitirmek toplam 15 20 saat play time istiyo
gunde 2 saat oynayarak 10 gunde bitiyo

su zamanda bile isten eve 6.30da geliyorum
8 e akdar oyun oynuyorum anamlar sona dizi felan izliyo eahuea
Mesaj tarihi:
bu gün overgame e gidecek olan var mı aranız da? gidip almak istiom ama fiyatını bilmiorum ayrıca 2. el varmıdır onuda bilmiom.... gidecek olan varsa bakıp öm atabilir mi?
Mesaj tarihi:
"Bunu yapmak zor muydu?" koyacaktım ama üşendim.

said:
Eloy Elektronik Oyunlar Sanayi ve Ticaret
Limited Şirketi
İstanbul Cd. Kartal Sok. No:3 G1 Plaza B Blok Kat:3 Ofis 9
Göktürk - Eyüp / İstanbul
0212 322 81 65-66
0212 322 81 67
[email protected]

Mağaza - Kanyon:
Kanyon Alışveriş Merkezi B3 Katı
Levent / İstanbul
0212 353 55 45

Mağaza - ATAKÖY PLUS AVM:
Ataköy Konakları Adnan Kahveci Bulvarı 6.Kısım B1 No:15
Ataköy / Bakırköy / İstanbul
0212 560 10 60

Mağaza - KOZZY AVM:
Kozyatağı Mah. Buket Sok No:20/1 Kat:B1-04
Kadıköy / İstanbul
0216 658 00 11
Mesaj tarihi:
caddede Overgame kalmadı

Palladium'da oyun satan bi eleman var, almış kaçagını jelatinini açmış bi güzel oynamış sonra kendi jelatinlemiş.

Adamdan oyunu istedim var mı diye sorup, var dedi tezgah altından çıkardı. Baktım bandrol falan hak getire. Birde üstüne üstlük 180tl demez mi. Dedim açmışsın zaten, bir de bandrolü yok al sen bunu dedim. Direk kıvırmaya başladı, açıldı yanlışlıkla falan diye. Uyuz oldum adama ha..
  • Yeni Oluştur...