Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızılderili var ya. ilerleyen görevlerde görüyorsun. köpeklerde anca işte kasabalarda hav hav hav dolanıyor. night watch görevleri var anca köpekle yaptığın.

ben meksika görevlerinde biraz baydım. romantik devrimci uyuşuklar ya.
Mesaj tarihi:
Aynen ben de domuz görevinde takıldım.
Bir de trene çıkıyorum, ortalıkta hiç kuş olmuyor, sapıtık mode on!

Multi'ye baktım biraz, Free Roam Gang Hideout olayı çok bayık. Single'da tek kişi yaptığın işi 10 kişi yapıyorsun, peh.

Diğer challengelar fena değil ama.
Mesaj tarihi:
macfarlane's ranch'in doğusunda, bi de geldin mi bilmiyorum da tanner's reach ile bearclaw camp arasında bayağı boar oluyor. gündüz saatlerinde oluyor genelde. bait koy uzaktan 3 taneyi indir rifle'la direk.
Mesaj tarihi:
tren de giderken kuş öldürmek istiyorsan gangren ağaçlık alanlardan geçerken havaya ateş et. kuşlar uçuşmaya başlıyor sonra istemediğin kadar kuş vurursun.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Sırf bu oyun için konsol almayı düşünüyorum ya, feci canım çekti.

bak fifa 10 için uncharted serisi için mgs falan için konsol alınırda bu oyun öyle bir oyun değil :)
Mesaj tarihi:
Abi incelemeleri okudum da tam aradığım oyun gibi. Vahşi Batı oldum olası cezbetmiştir beni zaten, bir de gta tarzı oynanışla birleşince "işte aradığım şey" dedim. :)
Mesaj tarihi:
100 lira para verdiniz beğenmedim demezsiniz :).bide cogu limited aldı bende öyle alıodum nerdeyse

gow 3 tek başına bir oyun olsa güzel oyun olabilirdi.ama gow 2>gow1>gow3

ztn cogu kişi single oynuyor.gta4 ün single ı güzeldi blur sıkıntısı harici.ama onunda multisi kötüydü

buda öyle.red dead i ben multi için aldım sadece single oynamadım hiç

bana göre öyle 10/10 luk limited alıncak aylarda beklencek bir oyun deilmiş

fazla şişirilmiş kovboylu gta 4
Mesaj tarihi:
işte sana göre süt, bana göre çikolata oluyor bi yerden sonra. ben single'ı için oynadım bu oyunu, ve ÖYLE ÇOK beğendim ki %100 trophy'si önümüzdeki saat içinde gelecek, ben hiçbir oyunu bu kadar sık ve çok oynadığımı hatırlamıyorum (35 saat falan playtime olmuştur). gta 4'ten çok daha fazla beğendim, gta daima daha soğuk gelmişti, bunun konusu ise çok daha fazla içine çekti.

sen yanlış değerlendiriyorsun demiyorum ama herkesin doğrusu kendine.

ha limited almak saçma oldu, içerikte pek birşey yokmuş, ama olsun.
Mesaj tarihi:
tamam bende single a kötü demiyorum :).gta nında single ı blur harici güzeldi

ama multisi kötü yani.sonuçta single dediğin mucizevi güzelde olsa bitince tekrar oynanmıyor.benim için multi önemli.multide kötü :)
Mesaj tarihi:
RDR nin güzelliği honor ve fame kazandıkça kendini harbiden vahşi batının kovboyu gibi hissediyorsun. sıradan bi adam olmaktan çıkıyorsun. ben de GTA çok oynamadım bu yüzden. hep sıradan bi karakter gibi geliyordu bana oyun. o yüzden araba çalıp fahişe eziyordum paso arada bi pimplik yapıyordum eheueh.

ama vahşi batı temasını çok güzel yansıtıyor oyun. grafikler konusunda bi devrim yaratacak bi oyun olsaydı 100/100 alırdı kesinlikle tüm kritiklerden.
Mesaj tarihi:
ps3 heralde multi hic bi oynu oynamadim o kadar umursamiyorum ki oyunnarin multisini ahaha
bu arada domuzlar bitti bi cougarida kuytuya sikistirp kestim
1 tane daha kesersem sorun cozulcek
Mesaj tarihi:
Bence fazla şişirilmiş tabiri uymuyor bu oyuna. Keza oyunun 9.0 not alacak öğelere sahib oldugunu düşünüyorum. En fazla 0.5 şişirirsin. bu tabir için oyunun patlak çıkması gerekio bence.

oyunda kovboylu gta denemeyecek kadar fazla içerige sahip. ayrıca gta temeli dışında bu temele çok çok öğe katmış bi oyun. bi sonraki gta'nın buna benzeyecegini düşünüyorum. daha yaşayan bir karakter. gündelik işleri olabilen vs.

birde 100tl verdiniz begeneceksiniz lafıda hoş degil bence. 100tl den ucuza oyun yok çıkmıyor zaten ve insanlarda begenecekleri oyunları alıyorlar. kimse 100tl verdigi için burda oyun sevdim demez. bu tarz gururuna yedirememe anlarına ihtiyacı yoktur kimsenin.
  • Yeni Oluştur...