Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Arkadaslar, konu basliginin da ozetledigi gibi hadiseyi, Turkiye'de 220 Voltu 110 a cevirecek, 2000 Wattlik bir cihazi nerden bulabilirim ? bilgisi olan var ise mutlu olacagim. Alet infrared isiticisi besleyecek, dayanikli bisi olmali. Bir arkadasa isitici hediye aldim, gonderecem gondermesine de converter olayinida cozersem daha makbule gececek. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 İlini belirt bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Istanbul'da olursa iyi olur fakat isin asli ili cok da onemli degil, sonucta verilen adrese gonderirler herhalde diye dusunuyorum ucreti odendikten sonra. Daha acik olmak gerekirse benim ogrenmeye calistigim, o ozelliklere sahip bir aleti TR de satan bir firma varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 220-100 volt 2kw cevirici adaptor/trafo alacaksin bunun icin. Bulamazsan da oturup kendin sararsin bir trafo :) Her yerde bulunur tr de olmayan bir sey degil. Yalniz elindeki alet ac 110v 50hz mi 110v 60 hz mi yoksa 110v 50-60hz mi yani frekansa dikkat et. TR sebeke 50hz usa 60hz cunku. Yani aleti 60hz ise trdeki sebekede calistirmayi deneme yoksa trafoyu eline alirsin bir sure sonra yanmis olarak. Gerci frekans converter de var ama pahaliya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Her yerde bulunur? Ciddi degilsin heralde. 2kW... 230'lugu 100TL'ye bulmustum ve hakkaten bulana kadar her yerin altini ustune getirdim. Bol sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi elektrik faturasını çökertsin diye mi aldın ısıtıcıyı, truva atı falan mı sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 abi 2kw dediğin bi kettle büyütmeyin o kadar ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Bilgisayar dedigin de 500W... Napicaz? Kendimden suphe ettirdin... http://www.exa.com.tr/kategori/power_supply-343/ Bence kettle diyip gecme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 gidiosun kadıköye o elektrikçilerin olduğu pasaja aliosun 15 tl ye çevirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kaede said: abi 2kw dediğin bi kettle büyütmeyin o kadar ehue abi kettle sayesinde 40tl fazladan fatura geliyor ama her ay =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Karaköyde ya da tahtakalede sebil gibi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 kettlein 2kW olmasi cok bisi deistirmez cunku tam performans ancak gunde 10 15 dakka calisir ama bunun aksine elektrikli isitici/sofben gibi seyler surekli calistigindan elektrigi onnar saapar bu rada ilk cevap yazan arkadas throine sanirim cok guzel aciklamis frekansada dikkat ederek al bulmasi zor bisi deildir 2 kW 220 110 trafo ama ucuz bisi deil yane onu diyim baya guclu bisi cunku buyukte bisi olcak onud soliyim buyuk ve agir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Alet 1.5kw, continuous supply olayindan oturu yuklenme olmasin diye 2kw ariyorum. Aletin olayi isinma faturasini dusurmesi, ana isitici devrededeyken bu aleti calistiriyorsun, ana isitici termostati bu sayede daha az devreye girip kick off yapiyor, isinma icin harcanan miktarda gozle gorulur dusus sagliyor.Ureticinin iddiasi yuzde 50 tasarruf saglamasi, benim kendi faturam aylik $600 lerden $250 lere dustu ki anlami daha fazla verim aldigim. Gonderdigim arkadas Istanbul ikliminde 3 + 1 teras katli evde yasiyor, dogal gaz sistemi + her kati isitabilen somine sistemi mevcut, buna ragmen isitma faturasi ev devasal olunca haliyle devasal, aleti bir denesin istiyorum alan isitma babinda. Hal buyken, aletin maleyite zaten $450 civari, shipping masrafi $300 civari, birde 2kw lik ceviriciye essek yuku (agirligindan oturu) shipping odemeyeyim amaciyla konuyu actim TR de vardir kesin diye dusunerek. Cevaplar icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yok 2kw bi kettle, standart küçük bir elektrikli ısıtıcı 1.2-1.5 kw falan. hani uçurum yok ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Böyle bi çevirici lazım 1.5kw gerekecek sanırım. Nereden bulunur? Bi de bunlarda topraklama ve hz olayları nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 sanki arkadaşına ebay den bir ısıtıcı alıp göndersen daha ucuza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar