Olivies Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 3:35 deki kiz neye bu kadar kopuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Vingthor said: danseden kızın ağzına yumruğumla tekme atmak istedim. Orjin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Vingthor said: danseden kızın ağzına yumruğumla tekme atmak istedim. İsmail yekağ dansı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 of hakkaten ne lan bu her türk programinda, kapi gicirtisina bile danseden yamuk hatunlar. darbukayi kafasinda patlatasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vaniLLe said: of hakkaten ne lan bu her türk programinda, kapi gicirtisina bile danseden yamuk hatunlar. darbukayi kafasinda patlatasim geldi. kiskanma lan senden guzel diye alamanci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 töbe yarappim... ayni yorumu bi kari yapinca hemen kiskaniyo zaten AMAAEAN. almanciyim ama sadece alamanci dügünlerinde kolbasti oynuyorum. o yüzden ben daha iyiyim. sorry. ajsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Yazık. Millete yeni maymun çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vaniLLe said: töbe yarappim... ayni yorumu bi kari yapinca hemen kiskaniyo zaten AMAAEAN. almanciyim ama sadece alamanci dügünlerinde kolbasti oynuyorum. o yüzden ben daha iyiyim. sorry. ajsdf ismail yk nin tahtina aday diye mi bu kiskanclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ya ben performansını çok beğendim, cidden eğlendim yani izlerken. helal olsun herife. çok iyi lan. alalalalallahına kurban tarzı stratch efektleri olsun, cezayı aratmayaın rep performansı, şarkı sözlerinin başarısı (sevdiğim kız bana abi deyince dsf) bence çok iyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Cassiline said: Yazık. Millete yeni maymun çıktı. ayıp şu yorumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Cassiline said: Yazık. Millete yeni maymun çıktı. sen nasıl bi insansın ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 4yol underground ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 dayı efsaneymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi ben şunu anlamıyorum, neden ters bir yorum gelince o kişiye yükleniyorsunuz? hani belki banada laf edeceksiniz ama size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 e sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 abi dedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ben senin yorumunu anlamadım ama laf sokmaya çok müsaitsin sanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 doğru diyorsunuz abi banane, ha bu arada cocuk ölmedi biraz daha vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Türkiye'deki başarılı televizyon şovlarının olayı insanları eğlendirmek için insan harcamak. Her platformda ayıplanan, genel ahlak kurallarının en büyük destekçisi ayağına yatıp ayıpladığımız "Başkalarının kötü durumuna gülen adam"dan zerre farkı yok aslında çoğumuzun. Bunun en basit, en güncel örneği Ajdar'dır. Adam normal değil, belli ki çok ağır psikolojik problemleri var ama bugün bile bir videosu koyulduğunda izleyip "PUAAA MALA BAK!" deyip eğleniyoruz. Ercik denilen adam Paticik Radyosu'nda programa bağlandığında full çekti radyo, insanlar dinleyip dalga geçmek istediklerinden dolayı. Duruyordur konusu bir yerlerde, merak eden açıp okur. Her neyse, çok uzatmayayım videodaki görme engelli arkadaşın belli ki yaptığı işte yeteneği yok, "Abi adam hakikaten yetenekli bi insan, ben beğenerek izliyorum" diyen varsa bu lafları üzerine alınmasın. Oraya çıktığı anda onu "ilgi çekici" kılan 2 olaydan ilki saçma sapan gösterisi, diğeri de kör olması. "Yetenek" yarışmasında, yeteneği olmayan fakat kör olan bir adamın 3 jüriden de EVET! EVET! EVET! oyu almasının bana göre tek nedeni "Arkadaş bu heriften iyi rating çıkar, bunu biz maymun ederiz bir güzel" fikridir. Benim mesajımın ana fikri kısacası budur. "HAHAHAHAHAH GÖZLERİ GÖRMÜYO MAYMUNA BAK KÖR HALİYLE ORAYA ÇIKMIŞ" gibi bir düşünceyle o mesajı yazdığımı düşünen varsa da kendi ayıbı, kendi hayvanlığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 halihazirda bu konunun eglencede olmasi zaten hata, konu disinda sosyolojik kismi tartisilsa e hadi dicemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 biri dans eden o hatunu gif yapsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 DoGMeaT said: 4yol underground ye Hatay dörtyol Yeşilköy underground olcaktı bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 adam zaten hatay 4 yollu olduğu için bu işin kralı o ye allahına gurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ben beğenmedim. rap sevmiyorum ondan mı acaba. ama lonely island şarkılarını komik buluyorum gerçi. demek ondan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 abi 4yol zaten hatayda bambaska bi yer mesela kar bi tek oraya yagiyor =D of bide o masa ne ya oyle idol ozentisi herifler az orjinal olun acun daha fazla para kazanmasin korkuyorum showlar tuttu diye dizilerede el atabilir yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar