Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DZAaKH0FYO8&feature=player_embedded hemde modu yapanda turk! heaytthh beaaah senelerce bosuna 2 haftada bir donusumlu oynatmamis bizim turk kanallari ehuehuehu omrumde gordugum en super modlardan biri bu heralde! http://tirido.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oha çok iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oha süpermiş, olayı ne ki. modellemeler süper. baya baya olmuş ta kendisi. edit: arkaya kesinlike bir back to the future theme çakmaları lazım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oha bi dakka /v/ de kimse türk olduğunu söylememişti modu yapanın vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oha adam yapmış helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oha arabanın geri döndüğü kısım baya iyimiş "respect hocam(tu)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 muziklisi vardida onda su rampadan atlayip geri donme olayi yoktu, videonun en super yeride o rampadan kaybolduktan sonra cikip PSSSSSSSSSSSSST diye sogumasi ehueheu dumanalrina ve buzlanma efektine kadar aynisi olmus hatta oyle gaza geldimki ya crysis yukliyip bunu oynicam yada DVD leri alip ardarda 3 filmi yeniden izlicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu sadece arabayı mı içeriyor yoksa extra bişiler var mı?? çok cahilim nan bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 asssikome çok iyi olmuş helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 crysis yüklüyorum şimdi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Warhead şart mı acaba yoksa normal crysisle de olur mu? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 +rep(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 helal olsun valla çokzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 haha ne güzel yapmış lan eleman,helal walla uğraşmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 helal olsun, böyle oyununu yapsınlar diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Müthiş olmuş be =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hiç heyecan uyandırıcı bir yerini göremedim hani bir Aliens vs Predator modu filan olsa anlarım da düz yolda warp yapıp başka bir map'e gitmek dışında olayı yok gibi göründü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kinkaudonau said: hiç heyecan uyandırıcı bir yerini göremedim hani bir Aliens vs Predator modu filan olsa anlarım da düz yolda warp yapıp başka bir map'e gitmek dışında olayı yok gibi göründü bana yetememişsin bence sen fikir süper ilk preview açısından modellemelerde harika üstüne oturup uğraşıp görevler bile eklenebilir misal hepsini geçtim delorean ın icinden izleme şansı bile süper o efekti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dün gece açtım 720p olaraktan part 1-2 izledim şu başlığı görünce. Back to the Future bir aşktır anlamayan indirmesin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 AAAABİİİİİİ herif çok iyi yapmış scriptini :D ahaha en ufak detaya kadar uğraşmış. helal be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ne kadar şukella peki quest falan varmı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 baya güzel olmuş he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Saygı ile eğiliyorum önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ahaha süper yapmış cidden. Saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar