Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben o kızı ilk olarak desperate housewifes'ta görüp aşık olmuştum, evet bildiğin aşık olmuştum. Çok tatlı bir kız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Filmi komedi diye açtım, aksiyon çıktı, bayağı da sağlam aksiyon yapmışlar. Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 prodigy'nin su stand up'ını her dinlediğimde gülümsememi sağlayan harika bir filmdi =) tavsiye ederim çok severmisiniz bilmiyorum ama eğleneceğiniz kesin =) özellikle jet pack kısmı !!! edit : spoilerin başlığına tüm yazacağımız yazmışım ( fail ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Birde şimdi asıl comic'i okudum, değiştirdikleri yerler baya olmuş ama film versiyonu da çok iyiydi. Ama comic'de olup da filmde keşke görseydim dediğim bir sahne de var. He doesn't have the balls diyince kick-ass'in elemanı taşaklarından vurması (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 blu-ray rip çıktı film muhteşem ya. süper sevdim. myst-mobile ile giderlerken müziğe uyum sağlayıp abuk subuk tempo tuttuklarında yarıldım bittim. iki gerçek süper kahraman düşününce falan çok komik oluyor o sahne =) ayrıca hit girl ve big daddy çok iyi dövüyolar ya, ağız burun kırıyolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 film kusursuzmus, muzikleri ozellikle epic otesi falan sanirim... http://www.youtube.com/watch?v=_Y9yfMW1y4o 00:30 dan sonrasi ozellikle yeni dustan cikip alem icin hazirlik themesong'um olmaya aday. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 aquila said: filmi iki kelimeyle yorumluyorum FUCKIN AWESOME! (tu) said: lyndsy fonseca (tu) (tu) Peki ya Kickass'in bizim saerosa benzemesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 demek ki benzemiyomuş ololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 imba film ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Saeros said: demek ki benzemiyomuş ololol tam 1 ay bekliyebilmiş olsan süphelenmiycketimde şimdi anladımkibarız oturmuş icine o yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ahah niye otursun kankabörek hayri pıtırla frodoya da benzetildim daha önce bu arada eylülde geliyorum beremi almaya gökçen, yıkayıp temizlersen sevinirim zira yabış yabış olmuştur o 1 yılda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 1mi 8 yıl oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 izledim güzeldi ama çok abartılmış sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 izledim ve beni bayaa şaşırttı,bu kadar değişik(!)beklemiyodum,süfer olmuş.Hit Girl favorim kesinlikle,o hatun 'Let the Right One in' adlı filmin remakeinde başroldeymiş bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Onu da mı tekrar çekiyor Hollywood! Ne kadar güzel film varsa batırıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 evet 8-) 'Let Me in' http://www.imdb.com/title/tt1228987/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 O proje batarsa ve çekilemezse çok sevineceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 cuma gösterime girmiş bile ABD'de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 isveç yapımı olan orjineli gibi hayatta yapamazlar. amerikan seyircisi 10. dakikada çıkar. baya aksiyon basmışlardır. Yalnız filmin cast'ı baya başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 gişe yapabilecek bu film neden vizyona girmedi türkiyede merak ettim küçük kızın sapır sapır adam öldürmesinden başka birşey aklıma gelmedi yoksa ticari bir sorun falan mı oldu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kucuk kız harici tırt olan filmi ne diye getirsinler filmde iki tane güzel şey vardı.biri lyndsey fonseca diğeride katil minik kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 inprc said: gişe yapabilecek bu film neden vizyona girmedi türkiyede merak ettim küçük kızın sapır sapır adam öldürmesinden başka birşey aklıma gelmedi yoksa ticari bir sorun falan mı oldu acaba.isim bulamamışlardır filme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 20 yaşındaki kick-ass 45'lik hatunla berabermiş hatta yazın çocukları olmuş yahu :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 püüü gül gibi çocuğa bak bide kartlaşmış hanfendiye bak :P(daha sert yazdım ama vazgeçtim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 öff bu ne igrenc bi zevk alma seysidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar