Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 abi ne iyiydi ya. müzikleri, karakterler, diyaloglar... harika olmuş harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 imdb'de baktım avrupada 1-1.5 aydır sinemalarda bizde ne zaman gösterileciği belli değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 aquila said: filmi iki kelimeyle yorumluyorum FUCKIN AWESOME! aynen bu. hit girl de beni bile pedofil yapabilicek kapasitedeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yeni izledim sonunda, efsane olmuş cidden 8.5/10 çalışır benden hit girl'i oynayan kıza da zaten 500 days of summer'da hasta olmuştum, burada da role cuk oturmuş asdfsd nic cage'de çok çok başarılıydı ya. bu adam cidden rol seçiyor. Orta performansı yok. Ya çok çok iyi oynuyor ya da berbat işler çıkarıyor. Burada da harikaydı. ayrıca, Lyndsy Fonseca. Evlen benimle PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Hitgirl'ü kadınım yapmam lazım. "Okay you cunts.." dedikten sonra belli oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 OHA -küfürler- AHAHAHA şeklinde izlediğim nadir filmlerden biriydi hitgirl aşırı iyiydi, galiba ben de aşık oldum hele babasıyla bizim elemanı kurtarmaya gittiğinde o nasıl bi yardırmaktı öyle, zıpladım oturduğum yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 with no power, comes no responsibility Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 lord_gorthaur said: imdb'de baktım avrupada 1-1.5 aydır sinemalarda bizde ne zaman gösterileciği belli değil :( kick ass i turkceye nasıl ceviricekler. ben onu merak ediyorum. "onumuze gelene bin tekme" gibi bişi olması ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 film buram buram john romita jr kokuyodu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 aaahahah güzeldi. actions ahneleri olsun, gay muhabbeti olsun ahahaha. bide hit girl o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 coook güzel film yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 chloe moretz (hit girl) justin bieberdan hoşlanıyomuş hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ben dün komedi filmi sanarak izledim meğerse bildiğin aksiyon filmiymiş. güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kız 97'liymiş asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 vizyonda mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Cuce said: film buram buram john romita jr kokuyodu yalnız John Romita, Jr. iyidir. Straczynski ile olan Spider-man'i süperdir bence. Bu arada Kick-ass'ı da zaten JRJR çizmemiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 evet, zaten baya faydalanmıslar belli yanı. jrj'ın inanılmaz framingleri vardır, bazı kareler direk alınmıs zaten. aferim yönetmene, bakamdımdakim yönetmeni daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Filmde kısa bir animayson vardı hatırlıyorsam. Onu da JRJR yönetmiş diye duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 artık dayanamadım cok ıyı kalıtesının dusmesını r5 ını ızledım o da ıyıymıs gercı fılm cok ıyıydı ya, bekledıgımden ıyıydı baya hit girl biraz buyusun kadınım yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 az önce izledim çoooook iyi bi filmdi inanılmaz aksiyon sahneleri, böle ciddi aksiyon filmlerinden çok daha iyi haha çok eğlendim müzikler dialoglar , konunun işleyişi falan 10 numara harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Şimdi izledim, film çok güzel olmuş. Değme action filmleri aratmayacak kadar iyi çekmişler. Özellikle Hit-Girl'ün depoyu bastığı kısım harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 çok çok iyiydi ya bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ya bi bulamadım şu filmin 720p sini kaç ay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 az önce izledim garip ama güzel bir film olmuş. lyndsy fonseca yı da nerden tanıyorum diyip duruyorum... HIMYM'da kız çocukmuş hatun. ayrıca 87liymiş öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar