mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Boyle spekulasyonlar duydum nedir bunun asli filan var midir her yer kapanicak tarzi seyler deniyo ulasim dahil bilgisi olan biri aydinlatirsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Evet var. Ama net değil. RTE az önce göz dağı verdi grev yasal değildir yapanlar cezasını çeker dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bende duydum bunu. gerçi beni etkilemicek büyük ihtimal, öldürsen derse girer bizim hocalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bütün sendikalar destek veriyor.Yalnızca bir tanesi grev kırıcılık yapıyor ki bahsi geçen sendika her türlü yüksek yere atanmada üyeliği şart koşulan bir yapılanma. Demokratik açılım yapılıyor,herkese daha fazla demokratik hak vereceğiz diyip memurun grev yapma ihtimaline,aba altından sopa gösteren zihniyete kafam girsin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Memurlarda mi yapacak ya birde perşembe ogleden sonra resmi tatil mi ? Konu ile ilgisi yok ama başlık açmim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 1 zaten memurlar yapıyor, 2 evet perşembe günü yarım gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Çarşamba 2 tane vizem var sasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yerinden memnun olmayan memur istifa etsin ben 750 tl ye çalışırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ben sana aylık 800 vereyim,böyle saçma sapan dolaşma ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 grev güzeldir, faydalıdır, her fırsatta yapılmalıdır. burjuva devletinden "oh ne iyi grev yapın aferin" açıklaması beklemiyordunuz değil mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abi, Erdoğan karşı çıktı sen nasıl destekliyorsun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 okul ztn tatil bize ya FFS yarin yapsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 grev yasal hak değil miydi ya? nasıl yasal değil diyebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 yasa mi biliyo olm adam sdfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kralım çok yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 http://www.tgb.org.tr/fv_devam.asp?id=856 Bir milyon kamu çalışanı iş bırakacak sendikaların açıklamalarına göre. Eylemlere TGB ile katılmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Absolut said: Kralım çok yaşa. padişah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bari bütün hafta tatil olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 böyle ota boka grev yapıyolar da bi gün biri lokavtı bi koyacak görecekler hakkı hukku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ot bok ne? Gebermesi mi lazım adamların grev yapmak için? Gece gece insanın sinirini bozuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ahaha kamu mu lokavt koyacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Eczacılar grev yapsın da diğerleri neye karşı grev yapıyor anlamadım, zamlara mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Çok bile beklediler, az bile yapıyorlar. Kesinlikle okula gitmem lazım, ağzım burnum kayacak yollarda ama yapsınlar anasını satayım. Grev yapsınlar da ben gidemeyeyim okula önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Çarşamba sınavım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Lan ne grevi, sen bi gün grev yapınca kaç adam saatlik iş kaybı oluyor biliyo musun? Çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar