Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor'da deprem

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13015905.asp?gid=229
said:
Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, Kasımpaşaspor mağlubiyeti sonrası istifa etti. İstanbul'da acil olarak toplanan yönetim ise Song, Sylva, Gökhan, Engin ve Egemen'i kadro dışı bıraktı ve tüm futbolculara da maksimim düzeyde para cezası kesti.
Trabzonspor'da Kasımpaşaspor mağlubiyetinin faturası ağır oldu. Yönetim kurulunun, "İstifa etmen şık olur" dediği teknik direktör Hugo Broos yönetime, 'Tamam bırakıyorum" dedi. İstanbul'da Sadri Şener başkanlığında toplanan yönetim kurulu, kaptan Egemen, Song, Sylva, Gökhan ve Engin'i kadro dışı bırakma kararı aldı. Yönetim ayrıca tüm futbolculara prim yönetmeliğine göre en yüksek miktarda ceza kesti. Kadro dışıların daha da artabileceği belirtildi.

Başkan Sadri Şener, konuyla ilgili olarak DHA'ya yaptığı çok özel açıklamada, "O kulübeye ben otursam bu takım Kasımpaşa'yı mağlup ederdi. Bu mağlubiyeti kabullenemiyorum. Hoca zaten istifa etti. Ama futbolcuların ruhsuzluğu ise beni çok üzdü. Benim tespitlerime göre 5 futbolcu bundan sonra takımdan ayrı olarak çalışacak. Kaptanlığı ile Trabzon'a döndüğümüzde Tolga veya Tayfun'dan birine vereceğiz. Sylva bu sezon kaleye giden topların yüzde 90'ını içeri aldı. Hoca ise yaptığı teknik hataların yanı sıra idari hatalarda yaptı. Hiç maçtan bir gün önce mi deplasmana gidilir. Onun yüzden 4 saat takım ayakta kaldı. Bütün futbolculara maksimum cezayı kestim. Hem de bu para alacaklarından değil. Gelip nakit olarak yatıracaklar kulübün hesabına. Artık bu mağlubiyetleri kaldıramıyorum. Malzemeciden idari kadronun en tepesine kadar olan kişilerde gerekli cezaları ödeyecek. Buna Sportif Direktör Ünal Karaman ve İdari Menacer Caner Çuvalcıoğlu'da dahil" şeklinde konuştu.

Şener, Şenol Güneş'in Pazartesi günü Güney Kore'deki eşyalarını toplayarak Trabzon'a geleceğini belirterek, "Onunla sürekli olarak görüşüyoruz. Yarın takımı yardımcı antrenörler çalıştırır. Şenol Güneş'le anlaşmaya çalışıyoruz. O bizden biri. Eğer yaptığımız bu radikal kararlarda işe yaramazsa biz burada durmayız. O zaman da ne gerekiyorsa yaparız" diye konuştu.

Yazık ya uyduruk oyunculara tonla para yatırdılar yıllardır, şimdi de ilk onbirin yarısı kadrodışı bırakılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene yeniden toparlanıyoruz,uzun vadeli düşünüyoruz diye yola Ersun Yanal'la başlayıp,daha sonra işler iyi gidince,Trabzon şampiyonluk potasına girince havaya giren,daha sonra 3. olup şampiyonluk kaçtı diye Ersun Yanal'ı şutlayan Trabzon yönetiminden,mantalitesinden,taraftarından bir cacık olmaz abicim..
Ha Ersun Yanal'ı çok sevdiğimden de değil...
Tamam kabul ediyorum Trabzon zor kulup,oyuncu gelmek istemiyor,iyi transfer yapamıyorsunuz tamam da,önce kafaların değişmesi lazım,Şenol Güneşle,Fatih Tekkeyle olacak iş değil..
Sosyal ağlarda paylaş

trabzonspor alt yapıya yüklenmeli

gerçekten de futbolcularlar zor geliyor trabzona
gelse gelse en iyi iskoç ya da irlandalı fuotbolcu fln gelir böyle yerlerini yadırgamazlar :P

ama gerçekten bir futbolcu trabzona çok zor gider o yüzden alt yapıdana dam çıkarmalı bu takım hatta mümkünse zamankında agziantepin yaptığı gibi yap işlet devret gibi oyuncu pazarlasın ne bileyim yurtdığında bir kulüple anlaşıp yetiltirmek üzere futbolcu getirtsin vs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...