Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 lan kızı acaip mrk ettim.Neymiş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 msn falan karıştırma da salı günü git bitir artık ne olursa olsun. ki gidişat fena değil yazdığın kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 o kadar zorladin ki artik yakinda TÜLEEAAAAAAAY diye bagiran adama döncen bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ULAN GİT AŞIĞIM DE DEMİYORUZ , DIŞARI ÇIKALIM FALAN DE ONA DA BEN SENİ ARKADAŞ OLARAK GÖRÜYORUM MU DİCEK YETER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bağarma adama be. sen aşk nedir bilir misin? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ask.. gururunu ayaklar altina alcagini bile bile sevdigin kiza acilmaktir.. tam aksi durum söz konuysa o da korkakliktir sdfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 "peder zickler" said: ULAN GİT AŞIĞIM DE DEMİYORUZ , DIŞARI ÇIKALIM FALAN DE ONA DA BEN SENİ ARKADAŞ OLARAK GÖRÜYORUM MU DİCEK YETER LAN defalarca yazıldı ve topic'in anafikri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 vaniLLe said: o kadar zorladin ki artik yakinda TÜLEEAAAAAAAY diye bagiran adama döncen bak. ahsauhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 sen beklemeye devam et,ondan sonra başkası gidip kıza teklif edip te kız kabul ettikten sonra,tüh ya keşke etseydim zamanında diyiceksin AMA NAFİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 "peder zickler" said: ULAN GİT AŞIĞIM DE DEMİYORUZ , DIŞARI ÇIKALIM FALAN DE ONA DA BEN SENİ ARKADAŞ OLARAK GÖRÜYORUM MU DİCEK YETER LAN evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bence sen bu durumdan zevk alıyosun. hoşuna gidiyo böyle aşk acısı çekmek felan. tadını çıkar boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 taam yarın boş musun birşey yapalım mı diye sorayım. hacı çok kabız bi soru ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hadi hadi söle artk baydın lan.Cevabı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 yarın işin varmı,bi yerlere gidebiliriz desen nasıl olur sence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Abi kızlar dobra erkeklerden hoşlanırlar. Lafı dolandırırsan sıçarsın bak, yaşam tecrübemi aktarıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 boş musun iyimiş lan harbiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 0ne said: yarın işin varmı,bi yerlere gidebiliriz desen nasıl olur sence. Dostum kızlar konusunda çok tecrübelisin gördüğüm kadarıyla. http://img687.imageshack.us/img687/2348/b3450xnull.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 HaciYatmaz said: yok, msn i zorla bekleye bekleye aldım sen tel diyon hacı http://www.youtube.com/watch?v=lJZYN1zLKJY&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 neyse şu topiği bi okuyim de baştan sona kız yatmadan dışarı davet edim yoksa bu fısrat geçemz daha ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 eet gif de koyulduğuna göre birilerinin yeterince damarına basmışım demektir. aynen böyle devam edin sizde,zorda kalınca adileşin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ohh misler gibi yarın için red edildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hayatta birgün kızlardan daha önemli bişeyn oldugunu fark ediceksin...: Kadinlar..Bozma moralini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 yüzsüzlük edip haftasonunuda sorunca tümden gg oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 nasi sordun cp etsene:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar