trapt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Masticore said: naraso said: ilk gördüğümde nası tırsmıştım o gulyabaniden. gerçek ortaya çıktıda rahatladım sadsadsa o müzik varya gulyabani cıkarken o beni bitirmişti ilk izledigimde pencereden dışarı bakmaya korkuyodum o shock anı geliyodu gözlerimin önüne safasf Of of dediğin anda kulaklarımda çınladı feci korkmuştum bende :) Bu arada Ada filmine kişisel yorumum Hollywood filmi olunca eleştriler fazla değil de biz yapınca bir yerden yere vurma hastalığı var.Yabancı filmlerle sidik yarıştırmıyolar ki adamlar komedi filmi çektiğini zaten söylüyolar.Maksat işin içine Türk yorumu katmak.Gidin bir izleyin filmi.Çoğu Hollywood'un Korku-Komedi türü filmlerinden daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 başörtülü yaşlı zombi gördüm ya o bana yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi biz ajıtasyonnıy filmler yapalım. o kadar bok atıyoruz ama cidden biz böyle işler yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 trapt said: Bu arada Ada filmine kişisel yorumum Hollywood filmi olunca eleştriler fazla değil de biz yapınca bir yerden yere vurma hastalığı var.Yabancı filmlerle sidik yarıştırmıyolar ki adamlar komedi filmi çektiğini zaten söylüyolar.Maksat işin içine Türk yorumu katmak.Gidin bir izleyin filmi.Çoğu Hollywood'un Korku-Komedi türü filmlerinden daha güzel. Komedi kismina bir itirazim yok. Ama korku kisminda film cok basarisiz. Filmin bir iki sahnesi haric zombileri dogru duzgun goremiyoruz. Halbuki bir zombi filminde en onemli seylerden biri zombilerin goruntusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben şimdi izledim,sıkılmadım izlerken güldüm hatta bence hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 REC tarzı yapmışlar. becerememişler. çok amatör. ayrıca mekandan sesle çekmişler çok kötü olmuş. neyse durmak yok yola devam. bu başlangıçtı. gelişmeleri takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Masticore said: Xenocide said: BulletRide said: Kaç yıldır Süt Kardeşler'deki Gulyabani'den daha korkunç birşey çıkaramadık. ahahah süper tespit. ayrıca ondan ciddi ciddi korkmuş olan bitek ben varım sanıyodum mutlu oldum şimdi Aynen benimde ödüm patlamıştı ilk izlediğimde ondan.Pencereden dışarı bakamıyodum lan. O sahnenin sesi kulaklarımda yankılanıyordu sadasfas ya yapmayın şunu :( ben hala tırsıyorum... uf. çama yaklaşmiim bu gece pfff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kaç jenerasyonu korkuttu o gulyabani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 gulyabani mukemmel bir filmdir ya. kemal sunal ile ayşen grudanın karşılaştıgı ve bagırdıkları sahne. kemal sunalın suratı filan. her ayrıntı super ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aboww gulyabani :( bu gece uyku yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yeni izleyebildim de, bence çok başarılı bir film ya :D Tamam zombi filmi diyince aksiyon, gerilim vs. beklemiş herkeste kendi çapında harika bir komedi filmi olmuş bu. Birçok espri çok yerinde ve fazlasıyla iyiydi. Ha hani arkaplanda işlenen zombi olayı gerçekten çok başarısız fakat esprilerin kalitesi, ciddi anlamda beni güldürmeye yetti. Yani şu filmi izlerken ardımda bıraktığım zaman yüzünden hiçbir şekilde pişman olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 dublör olarak zombilerden birini oynadım. saçma bir film olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar