Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ada: Zombilerin Düğünü

progamer

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

naraso said:

ilk gördüğümde nası tırsmıştım o gulyabaniden. gerçek ortaya çıktıda rahatladım sadsadsa

o müzik varya gulyabani cıkarken o beni bitirmişti ilk izledigimde pencereden dışarı bakmaya korkuyodum o shock anı geliyodu gözlerimin önüne safasf

Of of dediğin anda kulaklarımda çınladı feci korkmuştum bende :)

Bu arada Ada filmine kişisel yorumum
Hollywood filmi olunca eleştriler fazla değil de biz yapınca bir yerden yere vurma hastalığı var.Yabancı filmlerle sidik yarıştırmıyolar ki adamlar komedi filmi çektiğini zaten söylüyolar.Maksat işin içine Türk yorumu katmak.Gidin bir izleyin filmi.Çoğu Hollywood'un Korku-Komedi türü filmlerinden daha güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

trapt said:

Bu arada Ada filmine kişisel yorumum
Hollywood filmi olunca eleştriler fazla değil de biz yapınca bir yerden yere vurma hastalığı var.Yabancı filmlerle sidik yarıştırmıyolar ki adamlar komedi filmi çektiğini zaten söylüyolar.Maksat işin içine Türk yorumu katmak.Gidin bir izleyin filmi.Çoğu Hollywood'un Korku-Komedi türü filmlerinden daha güzel.

Komedi kismina bir itirazim yok. Ama korku kisminda film cok basarisiz. Filmin bir iki sahnesi haric zombileri dogru duzgun goremiyoruz. Halbuki bir zombi filminde en onemli seylerden biri zombilerin goruntusudur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Masticore said:

Xenocide said:

BulletRide said:

Kaç yıldır Süt Kardeşler'deki Gulyabani'den daha korkunç birşey çıkaramadık.

ahahah süper tespit. ayrıca ondan ciddi ciddi korkmuş olan bitek ben varım sanıyodum mutlu oldum şimdi

Aynen benimde ödüm patlamıştı ilk izlediğimde ondan.Pencereden dışarı bakamıyodum lan. O sahnenin sesi kulaklarımda yankılanıyordu

sadasfas

ya yapmayın şunu :(
ben hala tırsıyorum... uf. çama yaklaşmiim bu gece pfff..
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
yeni izleyebildim de, bence çok başarılı bir film ya :D

Tamam zombi filmi diyince aksiyon, gerilim vs. beklemiş herkeste kendi çapında harika bir komedi filmi olmuş bu. Birçok espri çok yerinde ve fazlasıyla iyiydi.

Ha hani arkaplanda işlenen zombi olayı gerçekten çok başarısız fakat esprilerin kalitesi, ciddi anlamda beni güldürmeye yetti. Yani şu filmi izlerken ardımda bıraktığım zaman yüzünden hiçbir şekilde pişman olmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...