dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 sukru tecrube konusturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 blade'i salacaksın bu çakma twilight vampirlerinin arasına sonra QQNORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 "Van Patisi" said: Zombi gibi lan bu. Çıplak görsem suratına bakmam. jeanette zombi diyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 aquila said: insanlarin hala vampir boyle olur, kurtadam soyle olur, o ne bicim elf lan, cuce dedigin hede hodo tarzi serzenislerde bulunmasi en buyuk yanlis aslinda. Yaaani. Sanki baz alınacak gerçek bir örneği varmış gibi. Heyallaam. edit: off yukardaki karı iyiymiş lan. postunca gördüm. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 seyretmeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bloodlinesdan bir hatun gösterecekseniz o kesinlikle velvet olmalı (tu) Velvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oynayan kız 90lı ne işin var o kızla bre deyyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 90'lı dediğin yirmi yaşına gelmiş kızdır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Silphatos said: blade'i salacaksın bu çakma twilight vampirlerinin arasına sonra QQNORE Biraz daha devam ederlerse, ben blade gibi film setine dalıcam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 moruk werewolflara kıyafet dayanmaz sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya bi vampir o kadar emo olmaz. olamaz. olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ayrıca werewolf umuz jacob ana karakter edward dan 10 kat daha taş herif.Bu da yanlış. ben bile vericektim. Edward'ın neresini beğeniyorlar anlamıyorum. t-shirt çıkıp alındaki kan silme sahnesinde yarıldım gülmekten bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya inanamiyorum ama kitana hakli. werewofl cok daha tas. ilk bolumde cok on plana almadilar onu ama oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 balon gibi şişirmişler onu yoksa ben daha kaslıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 evet fena steroid vermişler , fazla yani. ayrıca film sonunda jacob vs edward olmalıydı. bu kesinlikle olmalıydı sonu çok emo oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ben veledken vampir filmi izleyemezdik. Korkardik, cunku vampir dedigin herif, delikanli heriftir. KANINI EMECEM ULAN der emer. Bugunun emo vampirlerine kafam girsin. Kurt adam yapmislar masallah calvin klein reklamindan firlama herifler. ARkadasim nerde kaldi eski gunler. "Mmmmmmm vampirim ben, kan emerim ama duygusal ve ipneyim bennn seni opemem cunku asigim ama vampirim mmm napacam simdiiiii" boyle seyler yoktu abicim. Vampir dedigin hart diye isirir. Butun guzelim fantastik korku unsurlarini teker teker emocu genclige uyarliyorlar, bi sonraki adim duygusal zombie :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 duygusal zombie ne lan ahahahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 romantik terminatör var bide sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu son herif iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oha ne bu son poster? iimiş fsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 dayi cok yaslanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi adını bilmiyorum ama son bikaç yılın bi filmi. Gençler dağ evine tatile gidiyor falan sonra nazi zombiler geliyor bunlar da motorlu testere falan kullanıp zombi dövüyor vs. Hiç korkunç değil ama çok eğlenceli biraz da iğrenç bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar