DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 babet mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ya kızlar hic mi farklı olmak istemez. herkes aynı seyi giyiniyo kızılay yardım kampanyası yapmıs gibi. okulda 10 kızdan 8 i aynı bot... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 baget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şunu sorgulamaktan da vaz geçin artık sjdhfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sen de yazın ayağına geçirip garip bakanlara ama bunlar yazın serin kışın sıcak tutuyo dedin dimi. dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 yok ben daha bu kış aldım ama artık pişmanım o da ayrı ksjds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ugg deil ama dr. martens ın ugg botu var. aldım. çok ii leyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dr. martens'in dizaynları çogkzel hakketen, keşke tüm kızlar dr.martens giyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 walla yakisan war kim ne derse desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ugg-tayt-elbise mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tayt giyerim severim de.ugg bundan 2trilyor sene önce moda olan bişidi.türk kızları işte.geriden geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sen ileriden gitmiş de olabilirsin sfd. bizim ülkede herşey geriden geliyo zaten np ayrıca tayt(Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 tayt-elbise kombosu iyi tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 barbour wardi bi ara bok kokulu mont onlara noldu lan aceba yane cingenelerin ustunde felan deil herkes bi yere koydu ciksada bi yaglasak giysek diye bekliyo mu aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 of evet kız erkek herkeste vardı sonra onun bile çakmaları çıkmıştı falan. rahat bi 6-7 sene oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben orta 2 3 felandim iste 8 9 sene olmus yane islandimi ne kokardi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 evet moda garip bir olay ya.Ben de dersaneye gidiyordum da ortaokul mu lise mi çıkartamadım şimdi.sanıyorum lise 2.öf neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ugg mugg bahane highheels şahane (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 herkes giymio olsa kızılay arada okullara gidip kızlara beleş dağıtmıo gibi olsa güzel olabilir belki (tabii giyen kızımıza da yakışması lazım) ama böyle herkesde oldu mu tiksinti gelio artık. bkz: zamanında buffalo modası vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Killer said: ugg mugg bahane highheels şahane (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 şu topuklu ayakkabı da, bilekten bağlanan bi model olup ince topuk olunca çok hoş duruo be. (ben eskiden sevmezdim böyle noldum ya. iş dünyası heralde cık cık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 topukluya ölürüm ya. ciddi etki yaratıyo bende sdfs.millet gidip tiger falan giyiyo ne iticidir. kızlara da güzel ayakkabı yok gerçi topuklu dışında. ben pek göremedim şahsen.converselerin bazı modelleri yakışıyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Saeros said: PANTERDEN DAHA PANTER bu insanı aldık ve bir panterin dnalarıyla birleştik çıkan sonucu görmek isticeğinizi düşündük doktor riçırds ammman tanrım..... tanrı aşkına lanet olsun.... fak dis şit Yavuz. Abi nasıl özlemiş gözüm şu postlarını. Atmıyorsun lan hiçbir bok. Hayat falan mı buldun lan yolda? İbiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 lol tam tersi, sapık gibi hc farmlıyorum wowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar