Revenge Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bosna Hersek 0-1 Portekiz Ukrayna 0-1 Yunanistan Slovenya 1-0 Rusya Fransa 1-1 İrlanda (uzatmada) Biten maçlar sonunda koyu olan takımlar Dünya Kupası'na katılma hakkı kazandılar.En çok İrlanda'ya üzüldüm,pozisyon vermedikleri maçta uzatmada ofsayt+Henry'nin kepçelediği golle kaybettiler.Ukrayna ve Rusya'ya da yazık oldu bence.Kupaya Avrupa'dan çok izbe takımlar yolladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ohooo. ukrayna yok, rusya yok. tribünlerin rengi, tadı kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 avruma nere la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 m ile p alakasız yerlerde olduğuna göre bu bir freud sürçmesi. ama neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Orta Avrupa.. Yanlış yazmışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 slovenya ne ya. rusyanın o kırmızı formasını dunya kupasında gormek isterdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Haberlerde bir nebze olsun gerçeklik payı varsa ben Rusya'nın elenmesine sevindim diyebilirim.Hiddink gelecek vs. deniyordu ya,geliyormuş birde hehe Bizde istikrarlı takım görmek istiyoruz artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 türkiye gitse iyiydi ya baya yabancıylada arada sohbeti geçti sizin maçlar über heycanlı oluyor diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Biz de isterdik bi Arshavini Akinfeevi görelim ama olmadı.Maçta da bi dünya kavga çıktı,rusya 9 kişi bitirdi. Fransa'nın golü bi yerden bulun izleyin beyler..İrlanda'lı olsan sinirden 1 hafta kendine gelemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 IRA parisi bombalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ama en çok türkiyenin olmamasına üzüldüler bizden daha pisko takım yok onlara göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 abi fransanın gol hem ofsayt hemde elle kontrol ediyor.bu kadarda olmaz.inş brazilya ile aynı gruba düşerlerde bi 5 6 yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Baya bi saça takımlar gidiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 portekiz bize rahat çakardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Çok rahat çakamazdı..Adamlarda Ronaldo sakat,kalan adamlar da öyle über varlıklar değil.İlk maçta Bosna'da biraz şans olsaydı(3 topları direkten döndü) rahat elerlerdi.Biz olsak da çekişirdik en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 biz çıksak slovenyayı çekerdik. türk balı var bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 O zaman banko elenirdik,çünkü bildiğiniz gibi "big games easy than the other games",o yüzden kolay maçlar bize göre değil... Bu arada Fransa "0" çeker inşallah,hatta Cezayirle aynı gruba düşsün ve yenilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Holy said: biz çıksak slovenyayı çekerdik. türk balı var bizde.çek bi letonya diyip kıçımızın üzerine oturmuslugumuz da var. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Maribor'dayım, Slovenya'nın dünkü maçı burada oynandı. Şehir hiç olmadığı kadar kalabalık ve hareketliydi dün. Maç sırasında McDonalds'ın bizim kahvelerden farkı yoktu, masaları kenarda üst üste koyup tv karşısına dizmişler sandalyeleri, bir taraftan tezahürat yapıp bi taraftan maç izliyorlar. Meydanlarda bir sürü insan maç izliyor. Nereye gitsek kapısına kadar insan kaynıyordu içeriler. Maça gitmek istedim ama biletler çok önceden bitmiş, yine de bir arkadaş biletsiz girdi sanırım. Golden sonra uçak kaldırdılar bir tane, onu çok beğendim. Şehrin üzerinde dolanıp durdu.. Gol olduğu sırada merkezden yurda dönüyordum bisikletle, bir tarafımda stadyum, diğer tarafımda insanlar.. Şehir zaten ufak bir yer, bütün her yerden duyuldu sanırım bağırışları. Maçtan sonrası da çok acayipti, sabah 4'te 5'te hala konvoylar geçiyordu caddelerden. Burada o kadar polis olduğunu bilmiyordum, her köşe başında polis vardı dün. Gol olduğunda onlar bile bağırdılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Sotto said: O zaman banko elenirdik,çünkü bildiğiniz gibi "big games easy than the other games",o yüzden kolay maçlar bize göre değil... Bu arada Fransa "0" çeker inşallah,hatta Cezayirle aynı gruba düşsün ve yenilsin... Haydi Cezayir öptür çimleri pislik fransızlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 shevchenko ile bosnaya üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 anelka bildiğin canavar gibi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MÖD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Arkadaş ben böyle bir haksızlık görmedim.Fransa'nın golü hem ofsayt hem de Henry bildiğin topu eliyle taşıdı dokunmak da değil.Yazık ettiler valla. Henry bir de evet elimde taşıdım dedi.Adam olsa maçta hakeme söylerdi ve tarihe geçerdi kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 maradona maçta hakeme söylemedi ama yine de tarihe geçti. tanrının elini bilmeyen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Sene 2009 olmuş hala dünya kupasına gidemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar