Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

Revenge

Öne çıkan mesajlar

Bosna Hersek 0-1 Portekiz
Ukrayna 0-1 Yunanistan
Slovenya 1-0 Rusya
Fransa 1-1 İrlanda (uzatmada)

Biten maçlar sonunda koyu olan takımlar Dünya Kupası'na katılma hakkı kazandılar.En çok İrlanda'ya üzüldüm,pozisyon vermedikleri maçta uzatmada ofsayt+Henry'nin kepçelediği golle kaybettiler.Ukrayna ve Rusya'ya da yazık oldu bence.Kupaya Avrupa'dan çok izbe takımlar yolladık
Sosyal ağlarda paylaş

Maribor'dayım, Slovenya'nın dünkü maçı burada oynandı. Şehir hiç olmadığı kadar kalabalık ve hareketliydi dün. Maç sırasında McDonalds'ın bizim kahvelerden farkı yoktu, masaları kenarda üst üste koyup tv karşısına dizmişler sandalyeleri, bir taraftan tezahürat yapıp bi taraftan maç izliyorlar. Meydanlarda bir sürü insan maç izliyor. Nereye gitsek kapısına kadar insan kaynıyordu içeriler. Maça gitmek istedim ama biletler çok önceden bitmiş, yine de bir arkadaş biletsiz girdi sanırım. Golden sonra uçak kaldırdılar bir tane, onu çok beğendim. Şehrin üzerinde dolanıp durdu.. Gol olduğu sırada merkezden yurda dönüyordum bisikletle, bir tarafımda stadyum, diğer tarafımda insanlar.. Şehir zaten ufak bir yer, bütün her yerden duyuldu sanırım bağırışları.
Maçtan sonrası da çok acayipti, sabah 4'te 5'te hala konvoylar geçiyordu caddelerden. Burada o kadar polis olduğunu bilmiyordum, her köşe başında polis vardı dün. Gol olduğunda onlar bile bağırdılar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş ben böyle bir haksızlık görmedim.Fransa'nın golü hem ofsayt hem de Henry bildiğin topu eliyle taşıdı dokunmak da değil.Yazık ettiler valla.

Henry bir de evet elimde taşıdım dedi.Adam olsa maçta hakeme söylerdi ve tarihe geçerdi kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...