kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben de kulakiçi bi kulaklık alıcam ama bi sürü model çıkarmışlar ya. ne alacağımı şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Mymemory Cx300 indirime girmiş bu fiyat üzerinden + %10 indirim yapıyorlar.Ben bu tarz kulaklık sevmediğim için mx660 aldım oda indirimde.Mx660 Umarım güzel çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Sennheiser ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 cx300'e verilen paraya acırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sponc said: Mymemory Cx300 indirime girmiş bu fiyat üzerinden + %10 indirim yapıyorlar.Ben bu tarz kulaklık sevmediğim için mx660 aldım oda indirimde.Mx660 Umarım güzel çıkar.türkiyeye geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 gelmiyomuş pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 nasıl gelmiyo ben burdan cx300II ile sansa clip+ getirttim ikisi toplamda 120 tuttu daha karlısı olamaz 7 günde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 alla alla deliver listesinde türkiye yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 biliyorum ama gönderiyolar donanımhaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Benim Sony Ericsson w810i telefonum var. kulaklığı böle kulakiçi tarzı. iki kere bozuldu. iki kere 50 tl verdim. cok pahalı oluyolar. cok saglam oluyolar ama cok kolay bozuluyolar. bide aga kulagının temiz olması lazım onu takman için. müzik dinliyodum kız geldi yanıma cıkardım kulaklığı kulaklıgın ucu afedersiniz kulak boku derler ya ondan. kızın o anki surat ifadesi hiç gitmiyo aklımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben spor yaparken de takıyordum eski cx300'ü o yüzden tıkanma yapmıştı. götürdüm servise adam soğutucu sıkıp çat çat vurdu masaya içinden baya bişey geldi, kulaklık da kendine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 escape said: bide aga kulagının temiz olması lazım onu takman için. müzik dinliyodum kız geldi yanıma cıkardım kulaklığı kulaklıgın ucu afedersiniz kulak boku derler ya ondan. kızın o anki surat ifadesi hiç gitmiyo aklımdan. ahahahahahahasdas evet temiz olman lazım. bi sefer bi arkadaşıma verdim ben, şarkı dinletmek için, taktı, çıkarınca geri aldım, bildiğin DOLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 w810i kullananlara soru, kulaklıkla telefon arasındaki bağlantı kablosundan nerde bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 kulakiçi kulaklıklar ve kapalı kulaklıklar çalışma prensibinden ötürü asla açık tip kulaklıklar kadar iyi ses veremiyor, özellikle basslarda baya farkediyor... çünkü sesin olgunlaşması için biraz yayılması gerekiyor, noise cancelling'ler sadece daha iyi duymanızı sağlıyor herhangi bir ses iyileştirmesi yapmıyor.. aklınızda olsun tamamen marketing stratejisi/reklam hilesi noise cancelling kulaklıkları bu kadar övmeleri.. tabi alıştıysanız düzgün kulaklıktan duyana kadar kendi kulaklığınız size normal gelicektir =) (bass dediğim sadece müzikte değil oyunda da mesela shotgun-patlama vs. sesleri çok cılız verirler) edit: açık kulaklık = open backhttp://www.iheadphones.co.uk/sennheiser/72/Open+Back.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 onları bilemiyorum ama ben kendi kulağımla duyduğuma bakıyorum ve cx300 ile mx200 arasında cx300 baya daha iyi ses veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Mumu said: w810i kullananlara soru, kulaklıkla telefon arasındaki bağlantı kablosundan nerde bulabilirim. o bendede bozuldu. gidip telefoncuya "w810i için cevirici kablo" dersen anlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Holy said: cx-500 bütçeyi baya aşıyor :) bir ihtimal cx-400 düşünebilirim aslında. var mı onu kullanan? cx-400 müthiş. Uzun süre kullandım. Şu an cx400-II var sanrım piyasa da onu bilemiyorum ama daha iyidir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 nuki said: yanlız dikkat edin çok çakması var sennhiser'in. geçenlerde bir kulaklık istedim dealextremeden, yerine çakma sennhiser geldi birebir aynıydı orjinaliyle bir tek jack girişindne ortaya çıkıyordu. dikkat edin o yüzden Ben de px200 almıştım. Sesi hariç hiçbir yerinden belli olmuyor çakma olduğu. Malzeme kalitesi işçilik falan orjinalinden farksız, dinlemeden kesinlikle anlaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Holy said: ben spor yaparken de takıyordum eski cx300'ü o yüzden tıkanma yapmıştı. götürdüm servise adam soğutucu sıkıp çat çat vurdu masaya içinden baya bişey geldi, kulaklık da kendine geldi. şu işi evde yapabilir miyiz acaba soğutucu falan bulunur mu nası bişiyse o :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 evde yapmanın yolunu da anlattı. istersen soğutucu da alabilirsin dedi ama olay oraya yapışan kirin ve pisliğin çözülmesi. Bunu da o spreyle dondurarak yapıyormuş ama evde çaydanlığın buhar çıkan tarafına kulaklığı tutup sıcakla da çözebilirsin dedi. 1-2 dakika tutucaksın çaydanlığın ağzına, sonra sertçe bir peçetenin üzerine vuracaksın kulaklığı. her kulaklık için 3-4 kere tekrarlarsan tertemiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 anladım sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bıktım her 6 ayda bir kulaklık almaktan ama up, en son sennheiser cx200 almıştım kablosu bişey oldu bozuk ses veriyor, garantisi de gitmiş bulamıyorum, şu ana kadar kullandıklarım : cx300, creative ep630 çok baslı boğuk ses veriyor cx200 en dengeli denilebilecek olanı shure se102 yi aldığım güne lanet okurum, şu an kulağımdaki senhayzır mx160 lar bile bası daha net ve yoğun, diğerlerini de bunun kadar yapaylaştırmadan veriyor, orjinaldi bir de asıl ona yanarım. bunları da dedikten sonra, 2 haftalık aramalar sonrası en bilgilendirici olarak şu gizmodo yazısına rastladım, 2 sayfa önceki siteden de sipariş vereceğimi varsayarakten metrofi lerden mi alsam diye düşünüyorum, yurtdışından getir sorun çıkmaz diye gaz verebilecek veya dengeli ses veren kulaklık istiyorsan 70 sterlinin altına şu şu da olabilir diyecek olan varsa çok şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 CX-400 kullanıyorum ben. Çok dengeli. Klasik dinlerken de metal dinlerken de bir sorun yaşamıyorum. Basslar mükemmel duyuluyor ama asla diğer sesleri bastırmıyor. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben cx300-II almıştım 120ye, açıkçası içimde 400 alsaydım daha mutlu olurdum gibi bir his kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 onlara da çok bulanık diyenler var : bu sırada nuforce ne7 diye bir kulaklık buldum, 150 dolarlık kulaklıkları dövebiliyor ve zune kulaklıklarının daha güzeli şeklindeki yorumları görünce sanırım tam olarak istediğim bu diyip amazondan sipariş verdim, bakalım nasıl bir şey çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar