Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrakta sahtecilik by Galatasaray CafeCrown

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Artest çok çok daha fazlasını yapıp sezon boyu almıştı.

artest durduk yere yapmamisti seyirci Kisisel olarak kufur etmis ve artest e karsilik vermisti. Yani demek istedigim. Sucsuz bir taraftara random daliyor (kendini kiskirtan olabilir git ona dal madem manyak adam) ve adam karsilikta vermiyor ayrica agzi gozu kan icinde kaliyor. Sonuc 2 mac ceza
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

ron artest sezonu kapattı
stephen jackson 30 maç
jermaine o’neal 25 maç
19 Kasım 2004 İndiana-Detroit maçının cezaları bunlardır, işkembeden sallamayın referans gösterdiğiniz olayı.

İşkembeden sallamalık bir olay yok. Amerika'daki olayda cezaların daha fazla olması normal, çünkü oyuncuların toplu şekilde durmayan bir saldırısı var ve orada bir sezonda en az 82 maç oynanıyor. O yüzden cezalı maç sayısı da bununla orantılı şekilde daha fazla olmuştu.
Buradaki olay ise bir anlık refleks gibi bir şey, üstelik başlığın konusu da bu değil, Gs'nin yaptığı sahtekarlıktır.
Mesaj tarihi:
o adam hiçbişi yapmadı kinsey gitti masum adam vurdu demek asıl saçma olan. ben kinsey haklı demiorm ama yurmuğu yiyen adam masum değil. goruntulerde var ztn gayet net bi şekilde adam bi suru şey atıo oyuncuların ustune.
Mesaj tarihi:
benim anlamadığım teknik bir olay var. şimdi 5 maç mağlup sayıldık mağlubiyet 1 puan olduguna göre 5 puanımız var. -5 puan vermişler 0 olduk..efes maçında 1 puan almışız cemal oyanamadığı için. böylece 1 puanda olmamız gerekmez mi? -4 puanımız var?

not:resmi siteye giremiorum ntv'de böyle yazıyor belki yanlıştır

ek: mağlup edildiğimiz maçlarda 1 değil 0 puan almışız. şimdi baktım öğrendim
Mesaj tarihi:
said:
goruntulerde var ztn gayet net bi şekilde adam bi suru şey atıo oyuncuların ustune.

hadi kinsey'e bi şey attı deseydin belki inanıcaktım da, bir tek adam ne atıyor abi bir sürü. Atsa atsa çekirdek atabilir. Biraz mantıklı konuş, kolpalayacaksan da su şişesi attı, kinsey'i sıyırdı falan de.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

BulletRide said:

stephen jackson 30 maç
jermaine o’neal 25 maç
19 Kasım 2004 İndiana-Detroit maçının cezaları bunlardır, işkembeden sallamayın referans gösterdiğiniz olayı.

İşkembeden sallamalık bir olay yok. Amerika'daki olayda cezaların daha fazla olması normal, çünkü oyuncuların toplu şekilde durmayan bir saldırısı var ve orada bir sezonda en az 82 maç oynanıyor. O yüzden cezalı maç sayısı da bununla orantılı şekilde daha fazla olmuştu.
Buradaki olay ise bir anlık refleks gibi bir şey, üstelik başlığın konusu da bu değil, Gs'nin yaptığı sahtekarlıktır.

Bir anlık refleksle koşturup adamın ağzını burnunu kırıyor musun sen?

Bize verilen cezalara bir lafım yok, hatta keşke bir de küme düşürselerdi de sittin sene böyle birşey yapmaya kalkışmasaydı insanlar.

Ama Kinsey'nin cezasını "normal" bulmak ve asıl "normal" bulmayanlara formayı çıkar demek göz yaşartıcı bir yorumdur.NBA'de bile demişsin bir de pişkin pişkin ben sana olayları yazdım, "bile" dediğin olay NBA basketbolu için bir 11 Eylül'dür hatta ben bir Detroit fanı olarak bize verilen az cezalara bile gülmüştüm iki klübü de atsalardı o sezon ligden yeriydi fakat yine de hayvani ağırdı özellikle Pacers cephesi için büyük ihtimal o sezon şampiyon olacaklardı çünkü, sempatik ve az göstermişsin cezaları sesli güldüm.
Mesaj tarihi:
bencede baskerbolcunun elini kaldırmaya hakkı yok,nefsi müdafaya hiç hakkı yok , taraftar sahaya insin adamı öldürsün 4 maç saha kapansın olsun bitsin...
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

"Tatar Ramazan" said:

BulletRide said:

stephen jackson 30 maç
jermaine o’neal 25 maç

Bir anlık refleksle koşturup adamın ağzını burnunu kırıyor musun sen?
Bize verilen cezalara bir lafım yok, hatta keşke bir de küme düşürselerdi de sittin sene böyle birşey yapmaya kalkışmasaydı insanlar.
Ama Kinsey'nin cezasını "normal" bulmak ve asıl "normal" bulmayanlara formayı çıkar demek göz yaşartıcı bir yorumdur.NBA'de bile demişsin bir de pişkin pişkin ben sana olayları yazdım, "bile" dediğin olay NBA basketbolu için bir 11 Eylül'dür hatta ben bir Detroit fanı olarak bize verilen az cezalara bile gülmüştüm iki klübü de atsalardı o sezon ligden yeriydi fakat yine de hayvani ağırdı özellikle Pacers cephesi için büyük ihtimal o sezon şampiyon olacaklardı çünkü, sempatik ve az göstermişsin cezaları sesli güldüm.

Orada Toggie, Kinsey için dünyanın her yerinde ligden süresiz men yerdi demişti. "bile" falan yazıp Indiana'nın cezasına az/çok şeklinde bir ahkam kesmişliğim yok, sadece böyle karışık büyük bir kavgada verilen cezanın bu olduğunu işaret ettim.
Yoksa 2 maç olmaz 7-8 maç olur Kinsey'ninki, ama ligden süresiz men falan olacak iş mi?
Masticore said:

bu Tatar Ramazan futbol bölümünden geldi. Hani gs-fb basket maçlarınada geliyor ya öyle bişey işte o yüzden takmamak lazım

İzini nerden alıyoruz, hangi belgeler gerekiyor, senin şahsi bölümün sanırım burası, pardon senden onay almadan yazmayız birdaha.
Mesaj tarihi:
Artest dövdü, süresiz ceza

Lavrinovic'ler double-team 2ye 1 dövdü,süresiz ceza

İspanya liginde oyuncunun adını bilmiyorum Pamessa'lı, 2 yıl önce dövdü, süresiz ceza.

Bilinen örneklere göre dünyanın her yerinde böyle sayılabilir, bana seyirciye giydirip süresiz ceza almayan adam göster, o zaman yok böyle şey derim.
Mesaj tarihi:
macta yumruk atana 5 mac ceza verilmis iste gs den, bu mac sonrasinda sahadan kacarken ve oncesinde bu adama arkadan vurulmusken yapilmis bir eylem.

ne bilim birisi mac esnasinda yumruktan 5 mac digeride macta dayak yedikten sonra kacarken onune cikana panikten ve sinirden vurmus birisi. yani belki 5 mac olabilirdi sonucta ayni ornekte gs den adam 5 mac yemis. men falan edilmemis.

nalgadan bahsediyorum yumruktan 5 mac yedi diye biliyorum yaniliyorsam affola.
Mesaj tarihi:
dogru biliyormusum..

BASKETBOL Federasyonu Disiplin Kurulu, 16 Eylül’de İstanbul’da oynanan G.Saray Cafe Crown-Cibona Zagreb hazırlık karşılaşması sırasında rakip takım oyuncusuna yumruk atan G.Saray Cafe Crownlu Cemal Nalga’ya 5 maç men cezası ve 4 bin lira para cezası verdi.

neden simdi kinseye tum maclardan men cezasi verilsin diyorsunuz ?

seyirci oyuncu fark etmemsi lazim. hatta bence rakip oyuncuya yapilan saldiri daha agir olmali. sonucta bir mac, fair play yabanci ulke vs. digerinde fiili ilk saldiri, kufur, para, madde atimi ortamdan kaciyorsun falan.
Mesaj tarihi:
Nalga'nın allahı şaştı 5 maç ceza yese kaç yazar?

Kinsey'nin olayını izledim, izledik.Allah aşkına orada dayak yiyen herifin masumiyetine sığınmayacağım burda onda da eşşeklik var fakat olaylar GS'nin üzerine yığılmışken Kinsey'e birkaç maç konduralımcılık olmuş bu olay.Bizim fiyaskoyla boy ölçüşemez fakat alsın delikanlı gibi kombinesini tribünden izlesin maçları sezonun geri kalanında, dövmüş taraftarı işte tartışmayın.

"neden simdi kinseye tum maclardan men cezasi verilsin diyorsunuz ?"

Taraftarı dövmeyeceksin.
Mesaj tarihi:
Hukukda sana dalana sende dalarsan cezası vardır ama bu nefsi müdafa olduğu için cezası minimize edilir , Kinsey in olayının bundan ne farkı var , 2 maç az diyen arkadaşlar bana bi izah etsin..O kaos ortamında taraftar sahaya inmiş yabancı maddeler yağıyor , tmm dayak yiyen taraftarın suçu yok belki ama o ortamda reflekslik anlık olaylar bunlar..Gidiyorsunuz NBA de yaşanan olaylarla bunu bir tutuyorsunuz NBA de hangi maçta sahaya yabancı madde yağıyor taraftar sahayı basıyor ya geçiniz..
  • Yeni Oluştur...