Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ne demek atarlaniyorsun? "tasak"laniyorsun ne demek? kusura bakma ama cehalete tepkim bu. birsey bilmiyorsan sus ki adam sansinlar diye bir atasozumuz var cok onemserim ondan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Bunu bana bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 biliyosan da adam gibi anlat manasina gelen bi atazosumuz de var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 O var mı bilmiyorum da, bilmemek değil öğrenmemek ayıp falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hehe komikmis "bunu bana birakin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Herkes komik sen çok hukuki kaçıyorsun buralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 aquila said: biliyosan da adam gibi anlat manasina gelen bi atazosumuz de var mi acaba? aquila adam gibi anlatmisim basta, daha sonra ebleh yorumlar gelince tepkili bir cevap yazmisim, oyle damdan duser gibi olmamis olaylar. gerci ciddiye alip, ciddi ciddi cevap yazanda kabahat ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Sevgili ergen kardeşim, Hukuki dil adından da anlaşılacağı üzere hukukla ilgili olan dil demektir. Bahse konu yazında herhangi bir anayasal veya ulusal sözleşmeden doğan edinilmiş haklarından mı bahsettin? Eğer bahsettiysen bunu tam olarak hangi uluslararası sözleşmeye dayandırdığını lütfen iletebilrmisin. Böylelikle biz cahil cühela mallar ordusuda aydınlanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 NATO,UN, EU charter of fundamental rights eheh ergende iyiymis, ya abin ya baban olacak yastayim ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 İlgili maddeyi yazabilirmisin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 avukatlik ucreti takdim edersen neden olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ulan lafı yediniz konuşmayın işte fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 topicin kaldığı yerden devam etmesi için bikaç mesajı sildim, bir de rahat olunuz, uçan sineğe stres olmayınız, hayat böyle geçmez efendim diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitformen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 merhaba arkadaşlar nasılsınız.bir sorum olacak bilenvarsa lütfen yardım etsin. - italyadan vize alacağım ve italyaya ineceğim,daha sonra iner inmez hollanda amsterdama gececeğim. hollandaya indiğimde kapıda bir sorun yasarmıyım. ayrıca ilk hollandaya basvuru yaptım mali portede eksik buldlar ve red verdiler. şimdi italyaya indikten sonra hemen amsterdamam geçeceğim.sorun yasamazsın diyorlar ama karsındaki türk olsa dilini bilsen sorun olmazda dil bilmiyorsun mal gibi bakacan adama:) bana bi yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkürler. asitformen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 arada kapı yok ki pasaportu göstereceğin. binerken kimlik kontrolü gibi bişi var sonra otobüs terminalinden iner gibi geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 şu vizeyle buraya girdim topici vol 1211312 adama sorun çıkarmazlar gelir hava atar, arabistan vizesiyle israile girdim qimse bishi dem€di diye, öbürü gelir italyan vatandaşıyım sınırdışı edildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitformen Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 çok teşekkür ederim arkadaşım yardımarın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar