canola Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 evet ralmstein da demiş to big to small ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 vaniLLe said: Cons said: evlenecek kadında jedilık vasfı bulunmalı bence. evet, yoda bile demis. ''Size matters not, ... Look at me. Judge me by size, do you?'' msnde niye değilsin fanfinifinfon seksi don? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 noldu levelin mi yetmedi sana olur ama yutmam ok mi de derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 canola said: evet ralmstein da demiş to big to small ... video yu izledim. video klip muhabbetine son noktayı koydu adamlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 hadi erkeğin bu konu hakkındaki curuk yaklasımına eyvallah diyelim ya kızlar ?cocukluğunun basından beri ailece dikte ettirilen hayatının amacının namusunu evlenecegi adama kadar saklamak ve evlendikten sonra kendini ona ve ailesine hizmet eden bir köle olarak yaşatmak üzere yetiştirilmiyor mu?bu konu uzerine cocugun gunahı yok elbet 5 yasındaki cocuga türban taktırıp 20 yasında kocaya varana kadar cevreden gelecek potansiyel tehlikelere karşı korumayı amaclayan ana baba türbanı bugun kargo sirketlerinin kullandıgı kırılmaya bozulmaya karşı dayanıklı köpük olarak kullanıp bunun adına kisisel hak ve özgürlük demiyor mu?dünya üzerinde bu kadar sapıkca bir örnek daha arasan bulamazsın kisisel özgürlügünü kısıtlamak icin insanlar bulundukları davranısların yadırganmasına karşın kisisel hak ve ozgurluklerimi kısıtlama ozgurlugum var diyorlar,sozun ozu bu ulkede cogu sey artık arapsacına donmus neyi tutsan elinde kalıyor sosyal sorun olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 "Namus" bu sözcük herhalde sırf bize ait. şu zamana kadar hala anlayamıyorum kim bulmuş bu lafı da dikte etti millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 her şey bir atamızın kendisini reddeden kıza galtak demesiyle başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 İşte hep bu erkek egemen toplumun baskısı sonucu dişiler evriliyor, femmefatale oluyorlar überleşerek. kanınızı emiyorlar haberiniz yok. siz takılın daha vasıf falan. http://www.youtube.com/watch?v=92dyDj-iqmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 kitana said: "Namus" bu sözcük herhalde sırf bize ait. şu zamana kadar hala anlayamıyorum kim bulmuş bu lafı da dikte etti millete. su an mevcut namus algısı araplardan bize geçme komik bir örnek vereyim sozlugu namussuz insan gibi bir tabir cogu anglosakson dillerinde isini iyi yapmayan,isini duzgun yapmayan kisi manasına geliyor,biz direk bacak arasına bakıyoruz,cok karısık toplumuz bak simdi konustukca ilgincime gidiyor sokakda karı gorur laf atarız,sabah evlenme programında onun bunun ahlakına 10 uzerınden puan veririz tecavuz olayları metropollerde alır basını yurur sonra oglumuza hamamdan kız bakarız anlasamayıp bosanmısa dul diye kulp takarız okulda iste ingiliz rus veriyormus kocası bi şey demiyormuş geyigi yaparız her sevgilimiz 1 kere versin ama karımız bakire olsun isteriz ilk cumlesi oku diyen bir kitabı olan dine sahibiz zerre okumayız altında cipi olan parayı kırmış üni hocası gider sola oy verir gecekondulardan sag partiler cıkar cok enteresan bir ulkede yasıyoruz gercekten bitmez bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Evet, çifte standartta birinciyiz; karımızı-kızımızı-bacımızı baskı altında tutup, tv de orada burada yozlaşmışlıkta düzey atlamış insanları baş tacı ederiz misal. eheh, 28-29. sayfalarda Cons'un konu hakkındaki yorum-cevapları akşam akşam sesli! kahkaha attırdı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras40 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 her sevgilim bir kere versin ama alacagim kari bakire olsun. oldu oldu cok guzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 bekarette devrim! biz bakireleri bununla buluyoruz http://static.shiftdelete.net/img/article/wifi-dowsing-rod1254124988.jpg sonra rodajı sağlıyoruz! her türlü derde son veren yüce teknoloji! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Bence bakir,bakirelere evlenme hakkı sunulmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 önce bi tur sevişip gelin, sonra kıyıcam nikahı, hadi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 aquatik said: eheh, 28-29. sayfalarda Cons'un konu hakkındaki yorum-cevapları akşam akşam sesli! kahkaha attırdı =)) bir de 34 de vingthorun tabak yorumu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 dory said: ya cok konusuldu bu sesu, bosuna wot dosemisin aslinda. cok dogru soylemissin sonuna kadar katiliyorum sana ama bu kafadaki adamlarin oturup bunu anlayacak zeka kapasitesi olsaydi zaten oyle dusunmuyor olurdu.bu zekayla alakalı değil ya insan yapısıyla alakalı kabullenemiyo herkes ne yaparsan yap ben de edemem mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bakir(e)lerin iqsu düsük oluyormus buna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 nasıl çıkardın bunu anlamadım haha ben de direk böyle konularda zekanın direk etkisi olduğunu düşünüyorum. tutuculuk ile zeka ters orantılıdır. edit: yanlız hakkaten böyle bi konu, böyle bir forumda nasıl 36 sayfaya ulaştı... noluyor abi insanlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 SOK SOK SOK FLASH FLASSSH FLAAAASH! SEBNEM SCHÄFER HALA BAKIRE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kütür kütür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yalannnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Longshanks said: dory said: ya cok konusuldu bu sesu, bosuna wot dosemisin aslinda. cok dogru soylemissin sonuna kadar katiliyorum sana ama bu kafadaki adamlarin oturup bunu anlayacak zeka kapasitesi olsaydi zaten oyle dusunmuyor olurdu.bu zekayla alakalı değil ya insan yapısıyla alakalı kabullenemiyo herkes ne yaparsan yap ben de edemem mesela çok zekisin fakat yapın böle. hıhı ivid. ivid ivid hıhı iviiiid ivid hıhı ivid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Algı darlığından kaynaklanıyor işte. Karşımdaki kızın beni çok önceden başkasıyla beraber oldum diye sevmemesi ne kadar absürdse bekaret aramakta o kadar absürd aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bişey soracam hadi evleneceğim kadınla ben seks yaptım ailesine falanda söyleyemedi vesaire bu vasfı alamazsa yani şimdi işin özünü anladınız cevap pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar