Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Ya bakir erkeğin bakire kızı aramasını anlarım da, önüne geleni şişleyen erkeğin böyle düşünmesi iki yüzlülükten başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 havlu kimsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bence erkekler bakir olsun >: ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Wispy said: Ya bakir erkeğin bakire kızı aramasını anlarım da, önüne geleni şişleyen erkeğin böyle düşünmesi iki yüzlülükten başka birşey değil. eet ciftlerin ikisinin de bitki oldugu iliskilere saygimiz sonsuz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Şişlemek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Şaka olmalı bu ya :/ iyice arabistana çevirdiler ülkeyi. Yörüngeye uçmak istemediğimden bişey demiyorum da edilecek küfürleri siz aklınızdan ediverin benim yerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ahahahahahha bitki dedi ahahahahhaha o kadar da degil canim, iki taraf da bakir kalip emir kusturica romantizmi yapmak istiyor olabilirler. /respect ha ama derim hep, bakire kizdan, bakir erkekten; bunlardan hayir gelmez. bekareti atmak lazim kisa surede. sonra cok seviceksiniz bi kizi, o da sevicek falan. ikiniz de fail ilk sevismede. birinin cani aciyo, digeri heyecandan napacagini sasiriyo falan, agzini eliyle kapayan bile var kizin lan hahahahahahaha. o yuzden deneyim onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sevdiğin kızı afedersin birileri o biçim evire çevire vaşş bu daha mı iyi 1 gecelik acemilikten yani Havlu ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 beraber öğrenmek kadar romantik ve kutsal bir şey olabilir mi hem, gerçekten seviyorsan o insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 evet sonra gidiolar göbek deliğinden cinsel ilişkiye girmeye çalışıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nileppezdel said: Şaka olmalı bu ya :/ iyice arabistana çevirdiler ülkeyi. Yörüngeye uçmak istemediğimden bişey demiyorum da edilecek küfürleri siz aklınızdan ediverin benim yerime arabistanda omur gecirmis biri olarak lutfen bilmedigin ulkelere bok atma diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 e daha iyi. ciddiyim yani daha iyi. sevdigin biriyle rezil bi deneyim yasamaktansa -sonrasinda aldatma ve aldatilmalarin en buyuk sorunu da bu bekaret olayi zaten, insanlar merak ediyor cunku baska vucutlari- evire cevire seks yapsin baskasiyla onceden ben raziyim. hatta evire cevire yapsinlar ki, biz sevistigimizde, ay bacagimi o kadar acamam, of belim agridi boyle falan demesin. ironi veya saka yok paragrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Giovanni said: sevdiğin kızı afedersin birileri o biçim evire çevire vaşş bu daha mı iyi 1 gecelik acemilikten yani Havlu ? :D sen birilerini o bicim evire cevire vass dan sonra o kiz da gidip birileriyle evlenebilir. bu durumda ciktigin kizlara ben bakirim olmaz demen lazim yoksa hicbir soyledigin mantikli gelmiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o zaman genelevlere ağırlık verelim abi Acaip tecrübeli onlar, hiç uğraşmayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 en tecrubeli demiyorum ben, yeterince tecrube diyorum. ayrica para icin vucudunu satan kadinin, para icin verecek baska hic bi yetenegi veya akli olmadigindandir derim ben. onunla da isim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 para için yapanla zevk için yapan arasında seçim yapmam gerekse para için yapana daha fazla saygı duyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 senin tercihin. zevk icin yapana daha cok saygi duyarim ben de mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 paspatur said: Siz bakire olmayan ama blowjob yapmamış arayın bulun o zaman abi. ah ah bakire sevgilim vardi 1-2 tane, onlarin yaptiklarini bi bilsen o "bozuk" kizlara baliklama atlarsin haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bakire veya değil önemli olan sana sadık mı degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Marty said: Giovanni said: sevdiğin kızı afedersin birileri o biçim evire çevire vaşş bu daha mı iyi 1 gecelik acemilikten yani Havlu ? :D sen birilerini o bicim evire cevire vass dan sonra o kiz da gidip birileriyle evlenebilir. bu durumda ciktigin kizlara ben bakirim olmaz demen lazim yoksa hicbir soyledigin mantikli gelmiycek. bunu diyen erkek de bakir değilse ikiyüzlülük tabii ki. Ben genelin bakir olmadığı varsayımıyla yazmamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 @absolut benim asamadigim tek konu da o. biz birlikteyken baskasiyla fiziksel veya duygusal birlikte olsa yaralanirim. duygusal iliskisi zaten bitirir komple de, fizikseli de atlatabilmis degilim kafada. bilemiyorum, herhalde o kadar modernlesemedi beynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 niye küfretmek istiyorsunuz ki? bunlar zaten bildiginiz seyler degil mi? simdiye kadar da farkli bi mentaliteye sahip bu insanlarla birlikte yasadiniz, bekaret gibi etik ve normlari savunduklarini cok iyi biliyorsunuz. official olarak yasaya dönüsmesi bu kadar koymamali o zaman. o kesim icin hakli bir gerekce bu. size koymuyor sonucta bu yasa. yani küfretmek gibi sacma sapan biseyin yerine azcik daha tolerans göstermeyi objektif olmayi tercih edin. sinir katsayiniz da bosu bosuna yükselmez. kafalar degismedikce, yasalar da degismeyecek cünkü. kafalarin degismesi de sadece bi utopiadan ibaret olduguna göre, yapilcak pek bisi yok yani sogukkanlilikla karsilamaktan baska. sevgiler pasifist gandhi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hayir lol ki ne lol. Feminist falan degilimdir, libos falan ayaklarim da yoktur ama gel gor ki ben evlenmeden once saplayabildiklerime sapliyorsam, yaslayabildiklerime affetmeden yasliyorsam, esim de benden once bisi yapmis olabilir. ben her halti yerim ama karim bakirecilere kopuyorum. Ha paspatur, hala sen de bakirsindir, evlenecegin kadini bekliyorsundur o zaman basimin ustunde (yanlis anlamasin, ust taraftaki) yerin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 basin ustu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar