Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Evlenecek kadında bekaret vasfı bulunmalı"

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

ahahahahahha
bitki dedi ahahahahhaha

o kadar da degil canim, iki taraf da bakir kalip
emir kusturica romantizmi yapmak istiyor olabilirler.
/respect

ha ama derim hep, bakire kizdan, bakir erkekten; bunlardan hayir gelmez. bekareti atmak lazim kisa surede. sonra cok seviceksiniz bi kizi, o da sevicek falan. ikiniz de fail ilk sevismede. birinin cani aciyo, digeri heyecandan napacagini sasiriyo falan, agzini eliyle kapayan bile var kizin lan hahahahahahaha. o yuzden deneyim onemli
Sosyal ağlarda paylaş

e daha iyi. ciddiyim yani daha iyi. sevdigin biriyle rezil bi deneyim yasamaktansa -sonrasinda aldatma ve aldatilmalarin en buyuk sorunu da bu bekaret olayi zaten, insanlar merak ediyor cunku baska vucutlari- evire cevire seks yapsin baskasiyla onceden ben raziyim. hatta evire cevire yapsinlar ki, biz sevistigimizde, ay bacagimi o kadar acamam, of belim agridi boyle falan demesin.

ironi veya saka yok paragrafta
Sosyal ağlarda paylaş

Giovanni said:

sevdiğin kızı afedersin birileri o biçim evire çevire vaşş

bu daha mı iyi 1 gecelik acemilikten yani Havlu ? :D

sen birilerini o bicim evire cevire vass
dan sonra o kiz da gidip birileriyle evlenebilir.

bu durumda ciktigin kizlara ben bakirim olmaz demen lazim yoksa hicbir soyledigin mantikli gelmiycek.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

Giovanni said:

sevdiğin kızı afedersin birileri o biçim evire çevire vaşş

bu daha mı iyi 1 gecelik acemilikten yani Havlu ? :D

sen birilerini o bicim evire cevire vass
dan sonra o kiz da gidip birileriyle evlenebilir.

bu durumda ciktigin kizlara ben bakirim olmaz demen lazim yoksa hicbir soyledigin mantikli gelmiycek.

bunu diyen erkek de bakir değilse ikiyüzlülük tabii ki.

Ben genelin bakir olmadığı varsayımıyla yazmamıştım :)
Sosyal ağlarda paylaş

niye küfretmek istiyorsunuz ki?
bunlar zaten bildiginiz seyler degil mi?
simdiye kadar da farkli bi mentaliteye sahip bu insanlarla birlikte yasadiniz, bekaret gibi etik ve normlari savunduklarini cok iyi biliyorsunuz.
official olarak yasaya dönüsmesi bu kadar koymamali o zaman.
o kesim icin hakli bir gerekce bu. size koymuyor sonucta bu yasa.

yani küfretmek gibi sacma sapan biseyin yerine azcik daha tolerans göstermeyi objektif olmayi tercih edin.
sinir katsayiniz da bosu bosuna yükselmez.

kafalar degismedikce, yasalar da degismeyecek cünkü. kafalarin degismesi de sadece bi utopiadan ibaret olduguna göre, yapilcak pek bisi yok yani sogukkanlilikla karsilamaktan baska.

sevgiler pasifist gandhi.
Sosyal ağlarda paylaş

hayir lol ki ne lol. Feminist falan degilimdir, libos falan ayaklarim da yoktur ama gel gor ki ben evlenmeden once saplayabildiklerime sapliyorsam, yaslayabildiklerime affetmeden yasliyorsam, esim de benden once bisi yapmis olabilir.

ben her halti yerim ama karim bakirecilere kopuyorum. Ha paspatur, hala sen de bakirsindir, evlenecegin kadini bekliyorsundur o zaman basimin ustunde (yanlis anlamasin, ust taraftaki) yerin var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...