Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bu söylediğin çok farklı yerlere çekilebilir aman diyim, editle tbh : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Hadi ya. ben 22deyim kazık kadar oldum, hala şans var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Böjeek said: nileppezdel said: Dalga geç bella dalga geç.. Yoruyosunuz beni ya farklı olmak ilgi çekme çabası oluyo. Şaka gibisiniz.. nilep sen farklı filan değilsin. bildiğin gerizekalısın. gıcık oluyorum sana ve mesajlarına ahahah bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Wispy said: Bu söylediğin çok farklı yerlere çekilebilir aman diyim, editle tbh : ) Bende gönder e basınca farkedip edit ledim hemen, ama bir tanesi hemen atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Böjeek said: nileppezdel said: Dalga geç bella dalga geç.. Yoruyosunuz beni ya farklı olmak ilgi çekme çabası oluyo. Şaka gibisiniz.. nilep sen farklı filan değilsin. bildiğin gerizekalısın. gıcık oluyorum sana ve mesajlarına[/quote Gıcık olabilirsin de hakaret edemezsin yani :) benim savunduğum şeyler ütopya da olsa ideal şeyler, anlayamıyosan gerizekalı olan sensin kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Efrasiyab said: Hadi ya. ben 22deyim kazık kadar oldum, hala şans var mı? hayatının baharındasın daha.sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 troll lerden çekiniyoruz, bu gerzeklere göre mesajlarımızı editliyoruz işe bak. @Efrasiyab Küçükten kastım 25 den öncesi zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 duzgun cumle kuramiyoruz yanlis anlam cikiyo dalga geciyolar :( ISE BAK seviye dustu herkes gerzek gerizekali giydiriyo ortaliga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bella said: Efrasiyab said: Hadi ya. ben 22deyim kazık kadar oldum, hala şans var mı? hayatının baharındasın daha.sakin ol. Yok ya kazık kadar oldum. Kız bul, askere git, üniyi bitir, iş bul, cash olarak 30bin tl bul evlen vs vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ortalığa değil lütfen. tek kişiye o mesaj. diğer arkadaşlardan da verdiğim rahatsızlık için özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 madalyaya uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dreagloth said: @Efrasiyab Küçükten kastım 25 den öncesi zati. Bekleyin beni Liseler, Size geliyorummm. Bakalım ya kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Böjeek said: nileppezdel said: Dalga geç bella dalga geç.. Yoruyosunuz beni ya farklı olmak ilgi çekme çabası oluyo. Şaka gibisiniz.. nilep sen farklı filan değilsin. bildiğin gerizekalısın. gıcık oluyorum sana ve mesajlarına ALLEAH BILANI VIRSIN NILEEEEEP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Kızı ortaokuldan kapatıcan ajan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yaşın geçiyo ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abi yok, olayin siyasetle futbolla falan alakasi yok siz direk tartismayi bilmiyorsunuz resmen anaokulu ortaminda moderasyon yapmaya calisiyoruz ehe sakin rica edecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abvblizzard said: Kızı ortaokuldan kapatıcan ajan. Kaan'ların odasında bi partide birisi "karı dediğin tek haneli yaşlarda olcak" demişti sen miydin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bekaret tartışmaları yasaklansın !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nileppezdel said: abvblizzard said: Kızı ortaokuldan kapatıcan ajan. Kaan'ların odasında bi partide birisi "karı dediğin tek haneli yaşlarda olcak" demişti sen miydin? :D Zübyancı istemüyrik. Urun Kellesünü! Banlatun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 topic de ilk zaiyat verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Cevap vermek istemiyorum bu soruya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ADMİNLER FORUMDAN KIZ BANLAMIŞ. E OLMAZ Kİ BÖYLE. şaka bi yana hak vermiyor değilim böjeek'e. tepkisi biraz sert oldu ama topicte yazılanlar dişi kardeşlerimiz için biraz incitici olabilir. bir yazılmayan penth'in bir önceki bekaret topiğindeki efsane önerisi kalmış. onu da ben yazmayayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yazma roket adam ben de banlanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 O çözümü İlk Kendi kızında denemesini önermiştim ben ona. Bilmem yapacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bandan sonra duruldu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sonraki 10.sayfa (Toplam 30 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Efrasiyab said: Hadi ya. ben 22deyim kazık kadar oldum, hala şans var mı? hayatının baharındasın daha.sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 troll lerden çekiniyoruz, bu gerzeklere göre mesajlarımızı editliyoruz işe bak. @Efrasiyab Küçükten kastım 25 den öncesi zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 duzgun cumle kuramiyoruz yanlis anlam cikiyo dalga geciyolar :( ISE BAK seviye dustu herkes gerzek gerizekali giydiriyo ortaliga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bella said: Efrasiyab said: Hadi ya. ben 22deyim kazık kadar oldum, hala şans var mı? hayatının baharındasın daha.sakin ol. Yok ya kazık kadar oldum. Kız bul, askere git, üniyi bitir, iş bul, cash olarak 30bin tl bul evlen vs vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ortalığa değil lütfen. tek kişiye o mesaj. diğer arkadaşlardan da verdiğim rahatsızlık için özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 madalyaya uzuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dreagloth said: @Efrasiyab Küçükten kastım 25 den öncesi zati. Bekleyin beni Liseler, Size geliyorummm. Bakalım ya kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Böjeek said: nileppezdel said: Dalga geç bella dalga geç.. Yoruyosunuz beni ya farklı olmak ilgi çekme çabası oluyo. Şaka gibisiniz.. nilep sen farklı filan değilsin. bildiğin gerizekalısın. gıcık oluyorum sana ve mesajlarına ALLEAH BILANI VIRSIN NILEEEEEP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Kızı ortaokuldan kapatıcan ajan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yaşın geçiyo ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abi yok, olayin siyasetle futbolla falan alakasi yok siz direk tartismayi bilmiyorsunuz resmen anaokulu ortaminda moderasyon yapmaya calisiyoruz ehe sakin rica edecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 abvblizzard said: Kızı ortaokuldan kapatıcan ajan. Kaan'ların odasında bi partide birisi "karı dediğin tek haneli yaşlarda olcak" demişti sen miydin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bekaret tartışmaları yasaklansın !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 nileppezdel said: abvblizzard said: Kızı ortaokuldan kapatıcan ajan. Kaan'ların odasında bi partide birisi "karı dediğin tek haneli yaşlarda olcak" demişti sen miydin? :D Zübyancı istemüyrik. Urun Kellesünü! Banlatun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 topic de ilk zaiyat verildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Cevap vermek istemiyorum bu soruya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ADMİNLER FORUMDAN KIZ BANLAMIŞ. E OLMAZ Kİ BÖYLE. şaka bi yana hak vermiyor değilim böjeek'e. tepkisi biraz sert oldu ama topicte yazılanlar dişi kardeşlerimiz için biraz incitici olabilir. bir yazılmayan penth'in bir önceki bekaret topiğindeki efsane önerisi kalmış. onu da ben yazmayayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yazma roket adam ben de banlanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 O çözümü İlk Kendi kızında denemesini önermiştim ben ona. Bilmem yapacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bandan sonra duruldu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar