Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard: Not sure arena was the right thing.


asfaloth

Öne çıkan mesajlar

Bende bugün PVP gearımı düşünüyordum.. mmo-champion.com da arena 8 itemlarını gördüğüm de, "Daha 7. ni toparlıyamadan 8 geliyorsa bu iş sakat" dedim. En azında T8-9 ile de olsa raid yapabilirsin ama arena çok zor. Koştur arkasından yakalayabilirsen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu adamlar arenayı neden koydular hala anlayabilmiş değilim zaten.Wow'un pvpsi herzaman dengesizlikler üzerine kuruluydu LvL 60 dahil.Blizz bukadar bariz olan class dengesizliklerini düzeltemedi üzerine birde bu dengesizlikleri daha da yansıtacak arena sistemini getirdi.

Şu açıklamayı LvL 70 te ilk 100 rogue-warrior-warlockların yanında sadece r.druid varken,3v3 te sadece rmp varken yapsalardı keşke bir anlamı olurdu.Olan oldu insanlar bezdi Blizz anca fark etti :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki arenadan önce pvp yoktu gibi konuşmuş. Birşeyi itiraf ediyor olmaları gerekiyorsa flavor of the month yaklaşımı hakkında olmalı. Ayrıca Kalgan daha 2 gün önce WoW oyuncularının 25%'i arena yapıyor dedikten sonra arena yanlış karardı demesi komik olmuş.

Blizzort sux.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kalgan in icadidir arena E-Sport a dokelim wow u kapsaminda

feci patladi tabi ama sonudna kabul ettiler, pardo diyorsa lesserlara bakmamak gerekir

oyunun su an icinde oldugu rezil homejenizasyon durumunun bir numarali sebebi arenadir

classlarin birbirinden farki kozmetik seviyelere indi sayesinde birde ustune PvE yi roller coaster a cevirdi her patch spec gem degsitir hede hodo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Halbuki Talent ve skilleri Pve/Pvp şeklinde farklı dinamiklere ayarlasalar sıyrılırlardı işin içinden.

En yakın örneği Arena yüzünden nerflenen FoK mesela.

Tabi oynayan sayısı 10 milyon üzeri insan olunca her kitleye hitap etsin diyorlar. Gerizekalı çok olduğu için Pve/Pvp mekanik ayrımını özümseyemeyecek insanlar varmış, onlar zorlanırmış falan filan.

Level 1 Mage, Warlock, Priest oyuna wand sahibi başlasın dediklerinde; "Yok yapamayız. Yeni oyuncular class spellerini kullanmayarak sürekli wand ile oynarlar. Onları düşünün." falan diyor abi adamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arena kotu degil aslinda arenalarin dizayni kotu 40 dakka adam seni kiteliyo dalmio manan bokun pusurun bitsin diye korkak korkak taktikler 2v2 de 2.4k+ yapanlarin coguda bundan ibaret

3v3 u bilmem 5v5 nuke zerg olayi ama onuda toplamak ve 5 kisiyi ayni anda online yakalamak zor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz 2v2 ve 3v3'te debelendikten sonra doğru yolu 5v5'de bulduk maçlar max. 2dk sürüyor, sürekli 1.8k 2k arası takım geliyor, yenince 20+ puan kaybedince 1 puan, 100 maç yapmadan 1500 olduk %62 ratioyla. 2v2 ve 3v3'ü kaldırsınlar wsg tadında arenalar koysunlar (bg olduğunu biliyorum mini görevler falan olabilir, hem keyifli vs. olur)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...