asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Link SK Gaming sitesinde böyle bir şey gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Rob Pardo demişse doğru demiştir eski doprak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Bende bugün PVP gearımı düşünüyordum.. mmo-champion.com da arena 8 itemlarını gördüğüm de, "Daha 7. ni toparlıyamadan 8 geliyorsa bu iş sakat" dedim. En azında T8-9 ile de olsa raid yapabilirsin ama arena çok zor. Koştur arkasından yakalayabilirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 he şöyle ya adam oluyor blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Ben bu adamlar arenayı neden koydular hala anlayabilmiş değilim zaten.Wow'un pvpsi herzaman dengesizlikler üzerine kuruluydu LvL 60 dahil.Blizz bukadar bariz olan class dengesizliklerini düzeltemedi üzerine birde bu dengesizlikleri daha da yansıtacak arena sistemini getirdi. Şu açıklamayı LvL 70 te ilk 100 rogue-warrior-warlockların yanında sadece r.druid varken,3v3 te sadece rmp varken yapsalardı keşke bir anlamı olurdu.Olan oldu insanlar bezdi Blizz anca fark etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Sanki arenadan önce pvp yoktu gibi konuşmuş. Birşeyi itiraf ediyor olmaları gerekiyorsa flavor of the month yaklaşımı hakkında olmalı. Ayrıca Kalgan daha 2 gün önce WoW oyuncularının 25%'i arena yapıyor dedikten sonra arena yanlış karardı demesi komik olmuş. Blizzort sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 sanırım orada daha çok %25'i arenada debeleniyor demek istemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kalgan in icadidir arena E-Sport a dokelim wow u kapsaminda feci patladi tabi ama sonudna kabul ettiler, pardo diyorsa lesserlara bakmamak gerekir oyunun su an icinde oldugu rezil homejenizasyon durumunun bir numarali sebebi arenadir classlarin birbirinden farki kozmetik seviyelere indi sayesinde birde ustune PvE yi roller coaster a cevirdi her patch spec gem degsitir hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 welfare epic döneminden sora bok oldu burning crusade ve wow zaten, gruul the guildslayer nerflendi felan, nightbane bile kesemezdi millet. bunun da bir numaralı sebebi arena bir druidi bi mace i bulan warrior no skill 2200 lere geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Evet viktora katılıyorum.Bu oyunu bitiren arenalardır. Yok bunun manası bitmiyor nerf yokbu 3 tane vuruyor nerf sonra pve yapanlar ağlamaya başlıyor.Bu döngüde nerf/buff/nerf/buff yada birşeyi tamamen değiştirerek sunmalar falan tam bir fiyasko... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Halbuki Talent ve skilleri Pve/Pvp şeklinde farklı dinamiklere ayarlasalar sıyrılırlardı işin içinden. En yakın örneği Arena yüzünden nerflenen FoK mesela. Tabi oynayan sayısı 10 milyon üzeri insan olunca her kitleye hitap etsin diyorlar. Gerizekalı çok olduğu için Pve/Pvp mekanik ayrımını özümseyemeyecek insanlar varmış, onlar zorlanırmış falan filan. Level 1 Mage, Warlock, Priest oyuna wand sahibi başlasın dediklerinde; "Yok yapamayız. Yeni oyuncular class spellerini kullanmayarak sürekli wand ile oynarlar. Onları düşünün." falan diyor abi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 O laflar hikaye iyice şu developerlardan şüphe etmeye başladım adamlar bildiğin fix edemiyor bugları sonra saçma bir cevapla es geçiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arena kotu degil aslinda arenalarin dizayni kotu 40 dakka adam seni kiteliyo dalmio manan bokun pusurun bitsin diye korkak korkak taktikler 2v2 de 2.4k+ yapanlarin coguda bundan ibaret 3v3 u bilmem 5v5 nuke zerg olayi ama onuda toplamak ve 5 kisiyi ayni anda online yakalamak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Rob Pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Biz 2v2 ve 3v3'te debelendikten sonra doğru yolu 5v5'de bulduk maçlar max. 2dk sürüyor, sürekli 1.8k 2k arası takım geliyor, yenince 20+ puan kaybedince 1 puan, 100 maç yapmadan 1500 olduk %62 ratioyla. 2v2 ve 3v3'ü kaldırsınlar wsg tadında arenalar koysunlar (bg olduğunu biliyorum mini görevler falan olabilir, hem keyifli vs. olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 2v2 falan şu an inanılmaz dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Longshanks said: 2v2 falan şu an inanılmaz dengesiz rogue-disiplin pri giriyoruz. rogue-mage,rogue-lock-mage-mage ne zaman 2 dps gelse yeniliyoruz 1 heal 1 dpsde cogunluk alıyoruz ki hunter gelirse karsıya oda aglatıyor healırı ya shaman ya druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Arenayi oyuncularin %25'í oynuyorsa tek sebep ódul olarak aldiklari itemlar. Eger Blizzard arenanin oyuna verdigi zarari farketmisse, durumu duzeltmek tek yapmalari gereken sey arenadan odul olarak gelen itemlarin kalitesini dusuk tutmak, hatta hicbir sey vermemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Arenadan alınan honoru yukseltip arena puanı falan iptal olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Haha farmerlara gün doğsun sonra. En mantıklısı arenayı kaldırıp şu an halihazırda düşündükleri rated bg sistemini iyice geliştirmek ve "bgleri nasıl daha zevkli kılabiliriz?" sorusuna cevap bulmak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 arena olmazsa oynamamki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 arena cok e-sports bisi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 arena olmassa oynanmaz benim için, oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Longshanks said: arena olmazsa oynamamki ben Ne olur oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 kişisel alıp veremediğin varsa özel mesajdan hallet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar