Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baba ol-ma-dım

Choericoe

Öne çıkan mesajlar

Patide de çok denk geliyorum baba oldum topiklerine,herkesin mutluluk anlayışı kendine fakat nedense ben bu baba olma olgusunu,ve hatta evliliği kavrayamadım senelerdir,büyüyünce anlarsın dediler ı ıh yine olmadı.

Evlilik noktasında sürüncemedeyim.Evlensem,kurulu ve çok sevdiğim düzenim uçucak.Evlendikten sonra işten gelip oyun oynamaya/film izlemeye başlamak,veya içmek gibi 10 senedir keyif alarak yaptığım aktiviteler gidicek.Tabi öbür yandan, eğer cidden kafa dengi birisiyse,ve kendi özel alanlarımıza saygılı olucak bir tipse,evlenilebilir.Fakat bu seferde başka bir sorunum devreye giriyor,ben bu evlendiğim kadına cinsel yönden neden bağlanmak zorundayım?Yani evlendiğim kadınla elbette düzgün bir cinsel yaşamım olucaktır ama neden dışarıdaki kadınlarıda arasıra eklemiyim bu duruma?Tabi çift taraflı bu,evlendiğim kızda elbette başka cinsel tatminler için başkalarınla abarmadan birlikte olmasın ki?

Babalık noktasında da,zaten 50 sene kısa bir hayat,sonrası hiçlik,ben bu kısa hayatın içinde neden birde başka biriyle uğraşıyim,onun yerine hayatta yapılabilicek o kadar aktivite var ki
Sosyal ağlarda paylaş

hocam zaten sen "evleneceğim kız" mantalitesinde isen evlenme, bu bir şart değil gerçekten.

çünkü şunu farkettim, hayatında 3. tekil şahıs olarak tutuyorsun evleneceğin hatunu. "eve gelicem, oyun oynucam, şudur budur" diye.. oysa evleneceğin hatun zaten senin zevklerinin, neşenin bir parçası olur. onlardan arta kalan vaktini dolduran kişi değil. oyundan, futboldan, televizyondan, vs. önce gelmiyorsa zaten niye evlenip kendini yakasın?..
Sosyal ağlarda paylaş

Daha pek büyümemişsin bence, ben öyle gördüm. Baya 16 yaş mantığı bunlar, evlenince böyle olucak, oyun oynayamam, film izleyemem falan, nereden çıkardın böyle şeyleri anlamadım. Sanki lotoyla veriyolar eşini sana.

Başkalarıyla neden yatmayayım lafına girmiyorum bile yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...