Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Patide de çok denk geliyorum baba oldum topiklerine,herkesin mutluluk anlayışı kendine fakat nedense ben bu baba olma olgusunu,ve hatta evliliği kavrayamadım senelerdir,büyüyünce anlarsın dediler ı ıh yine olmadı. Evlilik noktasında sürüncemedeyim.Evlensem,kurulu ve çok sevdiğim düzenim uçucak.Evlendikten sonra işten gelip oyun oynamaya/film izlemeye başlamak,veya içmek gibi 10 senedir keyif alarak yaptığım aktiviteler gidicek.Tabi öbür yandan, eğer cidden kafa dengi birisiyse,ve kendi özel alanlarımıza saygılı olucak bir tipse,evlenilebilir.Fakat bu seferde başka bir sorunum devreye giriyor,ben bu evlendiğim kadına cinsel yönden neden bağlanmak zorundayım?Yani evlendiğim kadınla elbette düzgün bir cinsel yaşamım olucaktır ama neden dışarıdaki kadınlarıda arasıra eklemiyim bu duruma?Tabi çift taraflı bu,evlendiğim kızda elbette başka cinsel tatminler için başkalarınla abarmadan birlikte olmasın ki? Babalık noktasında da,zaten 50 sene kısa bir hayat,sonrası hiçlik,ben bu kısa hayatın içinde neden birde başka biriyle uğraşıyim,onun yerine hayatta yapılabilicek o kadar aktivite var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 35e kadar evlenmeyin hayatınızı yaşayın yada 30 hadi çok erken yaşamaya başladı iseniz bişeyleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 böyle düşünüyosan evlenme evlenmek bi zorunluluk değil ihtiyaçtır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 evet bu mantıktaysan evlenme bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Choericoe said: evlendiğim kızda elbette başka cinsel tatminler için başkalarınla abarmadan birlikte olmasın ki? abimiz çok geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben sirf cocugum olursa neye benziycek diye evlenmeyi dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 onun için evlenmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 oha, hipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ben&Jerry's said: ben sirf cocugum olursa neye benziycek diye evlenmeyi dusunuyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Dostum evlenirsen haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 canola said: böyle düşünüyosan evlenme evlenmek bi zorunluluk değil ihtiyaçtır zaten evt sex ihtiyacı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Choericoe said: evlendiğim kadına cinsel yönden neden bağlanmak zorundayım?Yani evlendiğim kadınla elbette düzgün bir cinsel yaşamım olucaktır ama neden dışarıdaki kadınlarıda arasıra eklemiyim bu duruma? o zaman sen normal bir ilişki de yaşayamassın bırak evliliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 herkesi opeyim, ucana kacana saldirayim istiyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 adamın evine misafirliğede gidilmez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Ben&Jerry's said: ben sirf cocugum olursa neye benziycek diye evlenmeyi dusunuyorum ahahahhahaha. bence de evlenme. herkes evlenecek diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 sakın evlenip hem kendine hem de başkalarına hayatı zehir etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hakaret etmeden /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 evlenip evli adam cazibesinden yararlanmak istiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Xtreme_Chill said: Choericoe said: evlendiğim kızda elbette başka cinsel tatminler için başkalarınla abarmadan birlikte olmasın ki? abimiz çok geniş. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Oha dedim bende. Yazı gayet iyi gidiyordu... Biz o kadar geniş olamadığımızdan belki ama dedikleri gibi, hayatı kimseye zehir etme... Ben genişim, böyle olmalı diyen herkes 1 dayanır 2 dayanır 3 dayanır sonrası yalan "ben genişim" ayaklarının böyle işlerde. Genimizde yok bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 genetik mühendisleri de ne çok patide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hocam zaten sen "evleneceğim kız" mantalitesinde isen evlenme, bu bir şart değil gerçekten. çünkü şunu farkettim, hayatında 3. tekil şahıs olarak tutuyorsun evleneceğin hatunu. "eve gelicem, oyun oynucam, şudur budur" diye.. oysa evleneceğin hatun zaten senin zevklerinin, neşenin bir parçası olur. onlardan arta kalan vaktini dolduran kişi değil. oyundan, futboldan, televizyondan, vs. önce gelmiyorsa zaten niye evlenip kendini yakasın?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 NE güzel demişsin en son cümlelerde Ract. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 ben bu yaz evlencem 22yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Daha pek büyümemişsin bence, ben öyle gördüm. Baya 16 yaş mantığı bunlar, evlenince böyle olucak, oyun oynayamam, film izleyemem falan, nereden çıkardın böyle şeyleri anlamadım. Sanki lotoyla veriyolar eşini sana. Başkalarıyla neden yatmayayım lafına girmiyorum bile yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar