Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 NCIS Los Angeles bölümleri için ayrı topic olsun istedim. Bu haftaki bölümü ilginçti. Sanırım gittikçe sevmeye başladım diziyi. Her ne kadar Pahalı ekipmanlar high-tech gadget'lar felan James Bond'dan fırlama gibi dursa da dizide, sanki hikayeyi derinleştirme çabası var. Callen da yakışıklı çocukmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 hehehe bu bölümde abby var :D bir ncis bölümünde abby olduğu için sevinmek nasıl bir duyguysa. artık öyle bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aboo Istanbul dediler, Turkish dediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 niye kendi kendine konuşuyosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 aboo forumun tüm mantığı düştü bir anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yazik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 son bölümde kısa da olsa heyecanlı bir kapışma sahnesi koymuşlar. keşke o kadar teknolojik alet kasacaklarına biraz daha aksiyon koysalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 los angelesda chuck var jack baure var senin o ncis'a zaman kalmaz bıraksın onlar işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 chuck Eric, jack bauer Callen mi oluyor? Sam Hanna da Vin Diesel mi oluyor bu durumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Ben sevmedim bunu. Gibbs gibisi de yok üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 polisiye diziler paticikte pek tutulmuyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 napae said: Ben sevmedim bunu. Gibbs gibisi de yok üstelik. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 1x17: Most Wanted, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yeni eleman aldılar ekibe. eski kaybolan elemana noldu acaba. belki final bölümlerde gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yeni sezonun ilk bölümündeki başlangıçtaki şarkı nedir? bu arada o kısımdaki parkour olayı çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 arka sokaklar var onu izleyin ben seviyorum aslında böyle dizileri.ama hepsini kaçırdım yok mududr yeni başlayanı bu csi dalgaları hep kaçıncı sezonlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 başla işte bu senenin sezonunun ilk bölümüne. ne de olsa bi konu sürekliliği falan genelde arzetmiyor çoğu.. yok illa sıfırdan ilk sezondan başlayacağım diyorsan içinde blue geçen herhangi bi diziyi al izle... blue blood yeni başladı. dark blue bu yaz 10bölüm yayınlandı herhalde. rizolli&isles var. yerinin mutfak olduğunu bilmeyen iki kadın polislikçiliklik oynamaya kasıyorlar. kadınların csi olanı gıcık bişi. the glades var. standart bilmem nerede tutunamayan polis, bilmem ne kasabasına gider ve olaylar gelişir geyiği. bu sefer florida'ya gidiyor adamımız. Terriers var. ve sanırım içlerinde tek eğlencelisi. iyi değil ama eğlenceli. ikisi de salak, biri eski polis arkadaş dedektif olarak başlarını paso belaya sokuyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ncis: la çok sıkıcı dizi ya. her izleyişimde buffy klonu tuhaf "grup" dizileri geliyor aklıma charmed felan vardı ya öyle şeyler. karakterler insan üstü, pek doğal değiller. bu da takım çalışmasını düşürüyor. ayrıca karakterler çok cocky ya da jerk. sempatik değiller. konuşmaya başladıklarında tiksiniyorum. insanı kendisine çekmiyorlar. her şey çok parlak ve akıcı. rahatsız ediyor. hikayelerin zevki yok. yukardaki charmed benzeri dizilere geri dönüyoruz burda. ncis'in zevki yok dizide. hayır tamam farklı bir sistemi olmasını anlarım. ncis, the mentalist, the life, psych, lie to me felan hepsi farklı sistemli diziler ama hepsi güzel diziler. bunda öyle bişi de yok. 2 sınıf fantastik dizilere benziyor yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 her izlediğim bölümde daha çok sıkılıyorum, sırf ncis ismi adına takip ediyorum. çok hırçın, asi, umursamaz, asabi bir ekip var, sanki dizi ergen gençlere yönelik hazırlanmış gibi. eski görevimiz tehlike dizisinden ziyade yeni görevimiz tehlike filmi havasına sahip. herkes bir gizli, herkes bir mükemmel, herkes burnu havada. sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NCIS: LA günlüğü tutuyordu adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sağdaki mi soldaki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 diziyi tek izleme sebebim ass olmalı. Felice Smith de güzel bi hatuna benziyor ama çok sıkıcı kıyafetler giyiyor. bi de "Robin büyümüş de adam olmuş lan" diyorum her bölümü izledikçe Batman&Robin'in sütoğlanı dizide ekip lideri konumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 3x15: http://i.imgur.com/lWRYr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 seri genel kalitesi açısından çok beğendiğim bir dizi değil, ama son bölüm ilginç geldi, normal bölümlere kıyasla daha değişik hazırlamışlar. diziyi daha önce izlemediyseniz veya izleyip beğenmediyseniz, 3x19 bölümüne göz atabilirsiniz, belki hoşunuza gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 bone hala izlio musun bunları ya csi lar böyle yılda 3-4 bölüm izleyip bırakcan foxcrime kanalında bi ara tüm csilara sarmıştım gece izliodum. o kadar bayıyorlar ki bi süre sonra kusası geliyor insanın dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar