Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 İzmirde ve Fransada iki köy kıyametten etkilenmeyecek deniyormuş, 750 kişilik köye 150k insan gelecekmiş, o zaman harbi kıyamet olacak o köyde diyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 tam 21 aralık olduğunda müthiş bir troll yapsak mı acaba.kafası çok iyi çalışan biri nefis bir şaka hazırlasa hep beraber uygulasak tam 00.00 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 en uzun geceymiş işte. sevişme hastalığı çıkarıp ölene kadar sevişelim. seks gribi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 http://i.imgur.com/FF7Yo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 UZAYLILAR İNENCEK! ntv bile typo yapmaktan kaçamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 ben ciddi ciddi endişelenmeye başladım. korkum kıyamet kopması değil bu saçmalıklara inanmıyorum. dingil insanoğlunun kıyamete inanıp 21 aralıkta kaosa neden olup gayet yıkıcı bi etki bırakacağı konusunda endişeleniyorum. london riot'ın daha büyük ve dünya çapında yaşanması olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Scientists at CERN have announced test dates for the rest of the year, as well as some curious dates can be found in the upcoming schedule. Starting Monday, December 17, 2012 and going through Friday, December 21, 2012, CERN will be launching and running a series of collisions, which are predicted to break records in high voltage collisions already set by the LHC. With these experiments, the scientists are hoping to create atomic reactions that would provide further information about anti-matter, and the big bang. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Masakari said: Biz de boş durmuyoruz arşiv olmuş 540 gb. Adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Liebe said: tam 21 aralık olduğunda müthiş bir troll yapsak mı acaba.kafası çok iyi çalışan biri nefis bir şaka hazırlasa hep beraber uygulasak tam 00.00 da. ehehe osuruk bombası atalım eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 GodBlessStoya said: Liebe said: tam 21 aralık olduğunda müthiş bir troll yapsak mı acaba.kafası çok iyi çalışan biri nefis bir şaka hazırlasa hep beraber uygulasak tam 00.00 da. ehehe osuruk bombası atalım eheheh kafası iyi çalışan demiştim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bu kadar çalışıyo hor görme tsııtsııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 imamizer said: ben ciddi ciddi endişelenmeye başladım. korkum kıyamet kopması değil bu saçmalıklara inanmıyorum. dingil insanoğlunun kıyamete inanıp 21 aralıkta kaosa neden olup gayet yıkıcı bi etki bırakacağı konusunda endişeleniyorum. london riot'ın daha büyük ve dünya çapında yaşanması olası. ondan hiç bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 21 aralik gunu ben cumaya gidecegim insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Cumaya gidiyosan tamam yırttık demektir, ayet vardı son müslüman da ölmeden kıyameti başlatmıyom diye, aro kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 hangi takvime göre cuma günü ama , misal geçende papa isanın doğumgünü yanlış şu an 2018'deyiz mi ne öle bişi dedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Norak said: Scientists at CERN have announced test dates for the rest of the year, as well as some curious dates can be found in the upcoming schedule. Starting Monday, December 17, 2012 and going through Friday, December 21, 2012, CERN will be launching and running a series of collisions, which are predicted to break records in high voltage collisions already set by the LHC. With these experiments, the scientists are hoping to create atomic reactions that would provide further information about anti-matter, and the big bang. X( 80'lerin korku filmi gibi. Tehlike söylenmektedir ama insanlar kulak asmazlar. Bilim adamları güler. İşlerine devam ederler. Normal insanlar hayatlarına devam ederler ve tam o anda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zazazu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 problem yok Allah var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar