Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Aralık 2012 Kıyamet Günü

pinkporing

Öne çıkan mesajlar

Bence birşey olacak nedense öyle geliyor bana,ama yıkım ve dünyanın sonu tarzı değil,ama bir günde bütün düyanın değişeceğine inanmak saçma,belki belli bir sürecin başlangıcı olabilir...
Heyecan arıyorum biraz da olsun birşeyler,uzaylılar fln gelsin,ilginç şeyler olsun:)..
Sosyal ağlarda paylaş

bune la 5 senedebir ortaya bi takvim cıkıyo, 99 da yokoluyodu teget gecti 2003 de yoklacaktık bilmemne goktası yorungesınden oynadı,2008 de kesin patliyodu dünya allah korudu,bakalım 2012 de nolcak,birde bu 12 sarmallı dna ne ayak ya nerden cıktı bu,niye 4-8 falam deilde 12?

Birde bu :
Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı HAKTAN AKDOĞAN:

Ne kolpa bi heriftir bu ya,ayda bi tv lere cıkıyo yok uzaylılar bizle temasa geccek cok az kaldı,degdirip kacıolar,hazır deilmisiz vs,getirio kolpa ufo videolarını 2 saat onlar hakkında konusuyo,2012 de de bisey olmassa bu herife kotu sozler hazırladım simdidien
Sosyal ağlarda paylaş

lan herşeyde yaptığınız gibi bunda da olayı abartıyosunuz. mayalar dünya top zaten, marduk topunuzu kesecek gibi bişey söylemiş sanki de öyle davranıyosunuz. nerden okuyosunuz bunları bilmiyorum da hürriyet filan okumyı bırakın artık. 2012 dünya patlıyorere. öyle bişey değil bu.

ay bile dünyaya yaklaştığında medcezir diye bi olay oluyo. küçücük ay bu. marduk jupiterin yarısı büyüklüğünde. dünya ile jupiterin arasındaki mesafenin yarısı kadar bi yerden diğer taraftan geçiyor her 3600küsür senede bir. dolayısıyla dünya üzerine etkileri var, depremleri tetikleme, volkanları tetikleme, güneşten gelen enerji dalgalarını zıplatma filan. e haliyle etkisi oluyor dünyaya.3600 senede bi dünyanın ikliminde ciddi değişiklikler oluyo. onu geçtim, ortaçağda meteor geçti diye küçük buzul çağına giren nanemolla, yuvarlak bi dünyamız var. kıyamet değil ama evet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...