Law Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Yan gelip yatayım diyorum ama ya birşey olmaz ise çok fena patlar bana iki arada bir derede kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bence birşey olacak nedense öyle geliyor bana,ama yıkım ve dünyanın sonu tarzı değil,ama bir günde bütün düyanın değişeceğine inanmak saçma,belki belli bir sürecin başlangıcı olabilir... Heyecan arıyorum biraz da olsun birşeyler,uzaylılar fln gelsin,ilginç şeyler olsun:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 meh ben bi bok olacağına inanmıyorum.. dünya bayağı sıkıcı bir yer. ertesi gün işe gideceksiniz.. yine sıkıcı bir gün olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Theridone said: Heroes gercek olsun ama peter petrelli gibi mallar hero olamasin. dsaafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 kredi cekmeyin bisi olmayacak. halla illa cekecem diyorsaniz bana verin zaten öleceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 mayaların gizli silahı ginepigler hepimizi yiyecek bakın şu an bile evlerimize şirin şirin ajan olarak girdiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 of mayalilar ne guluyodur be simdi biz de desek 2222 kiyamet gunu turk takvimi yapsak falan tutar mi acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Ginepig ne la? Şu Hamster irisi şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 said: çarşı mayalara karşı.. yoruma bak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Psikopatca gelebilir ama eger dunyanin bu sekil bi sonu olucaksa benim yasadigim zamanda olmasini isterdim. Sonunu da gorduk derdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yaa Hades gibi relax olun biraz hepimiz birgün ölücez ha 2012 ha 1202 fark yapmaz her yol cehenneme çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 olm 2010a alalim lan, hadi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bu takvime göre randevu verilmiş dünyanın sonu geyiği 1000 yıl önce eskidi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bune la 5 senedebir ortaya bi takvim cıkıyo, 99 da yokoluyodu teget gecti 2003 de yoklacaktık bilmemne goktası yorungesınden oynadı,2008 de kesin patliyodu dünya allah korudu,bakalım 2012 de nolcak,birde bu 12 sarmallı dna ne ayak ya nerden cıktı bu,niye 4-8 falam deilde 12? Birde bu : Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı HAKTAN AKDOĞAN: Ne kolpa bi heriftir bu ya,ayda bi tv lere cıkıyo yok uzaylılar bizle temasa geccek cok az kaldı,degdirip kacıolar,hazır deilmisiz vs,getirio kolpa ufo videolarını 2 saat onlar hakkında konusuyo,2012 de de bisey olmassa bu herife kotu sozler hazırladım simdidien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 lan herşeyde yaptığınız gibi bunda da olayı abartıyosunuz. mayalar dünya top zaten, marduk topunuzu kesecek gibi bişey söylemiş sanki de öyle davranıyosunuz. nerden okuyosunuz bunları bilmiyorum da hürriyet filan okumyı bırakın artık. 2012 dünya patlıyorere. öyle bişey değil bu. ay bile dünyaya yaklaştığında medcezir diye bi olay oluyo. küçücük ay bu. marduk jupiterin yarısı büyüklüğünde. dünya ile jupiterin arasındaki mesafenin yarısı kadar bi yerden diğer taraftan geçiyor her 3600küsür senede bir. dolayısıyla dünya üzerine etkileri var, depremleri tetikleme, volkanları tetikleme, güneşten gelen enerji dalgalarını zıplatma filan. e haliyle etkisi oluyor dünyaya.3600 senede bi dünyanın ikliminde ciddi değişiklikler oluyo. onu geçtim, ortaçağda meteor geçti diye küçük buzul çağına giren nanemolla, yuvarlak bi dünyamız var. kıyamet değil ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 buna da şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Dark_Soul said: 12 sarmallı dna ne ayak ya nerden cıktı bu,niye 4-8 falam deilde 12? 2012 ya. ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 kıyamet teğet geçicek. paniğe gerek yok. 2012 olayı hakkında burak eldem'in kitapları vardı. okuması zevkli idi. ama abartıp hepimiz ölecezzz senaryolarına kanmamak gerekiyor tabi. üstelik zaten hepimiz ölecez. bunun bir anda olması çokta fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 BioHazarD said: of mayalilar ne guluyodur be simdi biz de desek 2222 kiyamet gunu turk takvimi yapsak falan tutar mi acaba :P2220 de filmi bile yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dasaaa said: meh ben bi bok olacağına inanmıyorum.. dünya bayağı sıkıcı bir yer. ertesi gün okula gideceksiniz.. yine sıkıcı bir gün olacak +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dasaaa said: meh ben bi bok olacağına inanmıyorum.. dünya bayağı sıkıcı bir yer. ertesi gün işe gideceksiniz.. yine sıkıcı bir gün olacak O zaman sonu gelsin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hafif bi buzul çağı fena olmaz aslında, istanbul -32, izmir -35 falan. değişik olur, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 izmirliler kar görüyoruz diye çıldırır yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 dasaaa said: meh ben bi bok olacağına inanmıyorum.. dünya bayağı sıkıcı bir yer. ertesi gün işe gideceksiniz.. yine sıkıcı bir gün olacak stockholm sendromu icerisindeyken beni zorla intahara surukleme :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 öle ama.. siz bilekleri kesip diğer taraf varsa orayı da heba etmeyin ama bayağı sıkıcı yani dünya.. ne diyim işte takdiri ilahi.. vardır bir bildiği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar