Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

niye halkımız sevgisini göstermek konusunda angut ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
canola said:

kusura bakmayın da kötü etkiler çocuğu
sokakta öpüşen görürse, sokakta simit yiyenle aynı normallik seviyesine koyar o hareketi

ortalama zekanın üstü bi insan değilse, zaten çocukken ki zekasıyla algıladığı şeyin onda bıraktığı izden bahsediyoruz. ilerde önüne gelenle sevişmek isteyecek, normal çünkü bu. eğer erkekse hiç bi sorun yok, türkiye gibi ülkede el üstünde tutulur, acısını çeken kızlar olur. eğer kızsa orospu damgası yer, gene acısını kız çeker yani.

dolayısıyla o sokakta öpüşene bağıranın ya bacısı vardır, ya kızanı vardır. bağırmayan, bu durum umrunda olmayan adam da zaten sürekli sevişmek isteyen veya bu olayın pskolojisini bozacağı bi yakını olmayan insandır

e öpüşmek istesin zaten ileride sevdiğiyle o da. Zaten şu baskıcı kültür saçmalığından ancak öyle kurtulacaz. Zamanında "öpüşmek ayıp" diye tabu yerleşmiş "evlenmeden olmaz" gelmiş, bisürü abuk subuk tabu koymuşuz. O baskılar yüzünden toplum içten patlıyo işte yazdığım gibi "mahallede tren yapıyolar", bunlar tabu olmasa cinsel sapkınlık çok daha düşük olacak ülkede emin olun. Geçmiş kuşak kurtulamamış tabudan kendisi de yasaklar altında kalmış şimdi aynı yasakları uygulamaya kalkıyo, esnete esnete kurtulacaz inşallah.
Mesaj tarihi:
gerçekten allah hepsinin belasını versin.
bi kere de otobüste erkek arkadaşıma sarıldım diye aile var demişti adamın biri.
hey allam ya.
cidden insanlar ruh hastası.
Mesaj tarihi:
Yine o kadarla kurtarmışsın. Zegna mı yazmıştı birisi yazmıştı 1-2 ay önce Ankara'da sözde en lüks semtlerden birinde arkadaşı yanında nişanlısını öpüyo diye linç edilmeye kalkıldıklarını
Mesaj tarihi:
yok artık istanbulun ortasında otobüsün içinde napıcak.
sanane,seni ne ilgilendirir?ne yapıyoruz ki demiştim. adam bişi demedi sonra.

tabi otobüste biri bişi deyınce tüm insanların cesaretlenip hepsinin aynı anda konuşması durumu olsaydı yanmıştık sdklfj
Mesaj tarihi:
Bella said:

cidden insanlar ruh hastası.

doğru olabilir bu
yalnız her an laf sokmaya hazır bi güruh da var ülkede, bişey olsa biri geçse şurdan da bişey desem diye bela aranıyorlar boyuna
ben bi gün gayet dangoloz dangoloz yürürken yolun diğer tarafındaki kaldırımdan geçen üç eleman bağırmıştı "la artist züeahahşaek" falan diye sdf
yani ister sevgilinle öpüş ister bön bön bakın, angutlara karşı bağışıklık kazanmadıkça huzurlu vakit geçirmen zor bu ülkede
Mesaj tarihi:
Saeros said:

ben bi gün gayet dangoloz dangoloz yürürken yolun diğer tarafındaki kaldırımdan geçen üç eleman bağırmıştı "la artist züeahahşaek" falan diye sdf

sesli güldüm şuna ahahah.
Mesaj tarihi:
abi adamların canı sıkılıyo. sen de asgari maaş alsan, yapacak en büyük kültür aktiviten 4 saat boyunca kordonda bi bira için çekirdek çitleyip, sigaraya abanmak olsa, eve gidince tv açıyosun, bi bok yok, nete giriyosun facebookta kadın dans ederken takla atmış vidyosu izlemek olunca, geriliyo insanlar. sonuçta insan vicudu enerjiyi atmak istiyo bi şekilde
Mesaj tarihi:
Bella said:

benım bi arkadaşım vapurda kız arkadaşını öptü yanağından diye karşısındaki teyze ORMANA GİDİN ORMANAAAA diye bağırmıştı.

hahahaha muhteşemmiş
Mesaj tarihi:
Erkek aldatınca erkeğin çapkın, kadın aldatınca kadının orospu olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz.
Seksin tabu olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz.
Dünyanın en iki yüzlü toplumlarından birinde yaşıyorsunuz.
Sokakta birine sarıldığınızda ya da öptüğünüzde başka tepki beklemeyin.
Mesaj tarihi:
Ya yaşlı insanları (60 yaş üzeri) anlarım bir yere kadar, bir muhafazakarlık var, belki biraz kıskanma var, bunlar ayıplamaya yol açıyor. Onlar zaten zararsız oluyor, teyze 2 laf söylese bıkbık etes nolacak.

Ama 3 tane ayının VAY HAMUĞA KOYAYIM tarzı sesli sesli homurdanmaları, gerçekten iğrenç birşey. Bir sonraki aşaması sözlü taciz, sonrası da zaten saldırı.

Orada ne diyorsun terbiyesiz diye savunsan kendini, yanında bıçak varsa GG'sin zaten.
Mesaj tarihi:
yanlız şöyle bi örneği de var bu olayın. kız arkadaşıma parkta oturuyoruz yine bi gün. öpüşme var, şehvet yok filan neyse. ankarada oluyor olay. bahçelievler hatta. neyse önümüzden bir cumhuriyet teyzesi geçiyodu. 15 adım filan var aramızda. elinde bi migros poşeti vardı. bizi gördü, durdu. dedim bişey dicek heralde, toparlandım biraz. durdu, poşeti bıraktı, alkışlamaya başladı bizi. lan noluyo dedim. afferim çocuklar afferim dedi. cumhuriyetin sizin gibi gençlere ihtiyacı var işte böyle özgür olun dedi. peki dedim ben de. gitti sonra
Mesaj tarihi:
Prawler said:

Erkek aldatınca erkeğin çapkın, kadın aldatınca kadının orospu olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz.
Seksin tabu olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz.
Dünyanın en iki yüzlü toplumlarından birinde yaşıyorsunuz.
Sokakta birine sarıldığınızda ya da öptüğünüzde başka tepki beklemeyin.
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Sağda solda öpüşene, el ele tutuşana, sarılana karışanlar ya:

a) yobazdır, recmetmeye geliyordur.
b) abazadır, biz köyde kancık eşek bulamazken çakal kızı düdüklüyor diyordur.
c) namus bekçisidir, YİEEEEEEYT bu mahallenin namusu bizden sorulur diyordur.

Halam anlatıyordu, 30 sene önce mahallelerin "delikanlıları" diz hizasında etek giyen kızları, seni bir daha böyle görürsem bacaklarına kezzap atarız diyorlarmış. Yine bu günlere iyi geldik.

Bu hızla 50 sene sonra otogarda sevdiğini uğurlayan biri vay hamuğa kooyim bakışlarına maruz kalmadan sevgilisini öpebilir.

lütfen ölsün şu ilk 3 sıralama
Mesaj tarihi:
bu konuya bir eklemede bulunayım ve alayım hemen tepkilerinizi çoğunuzun .

Dışarda meme uçlarını ellesin,sevişsin,isterse hard core yapsın ben ses çıkarmam . Karışanı da mantıklı bulmam, kendi kafasına göre bir şey bile değiştirmez çünkü.

Öpüşmek kötü bir şey değil , öpüşsünler sevişsinler insanlar; buna da bir şey demiyorum . Tabi sosyal anlamda bakıp konuşuyorum. Benim de yaptığım oluyor , olmuştur . ov yes.

Fakat benim için şöyle bir şey var, o insanı dışarda öpmem , sarılmam sevgimi göstermekle beraber ister istemez diğer insanlara içimdekileri kısmen afişe etmek gibi oluyor . ve birilerinin dikkatini çekiyorum . Birilerin dikkatini çekmekten de hoşlanmıyorum, bu yüzden şahsi fikrim olarak ben , dışarıda öpüşmek - sevişmekten hoşlanmıyorum . Yapılmasını doğru bulmuyorum . Fakat yapıldığı takdirde bunlara cevap vermenin öküzlük olduğu gerçeğinde hem fikiriz.

Kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok , özgür bir ülkede yaşıyoruz çünkü. Fakat ben bunları yapmayı toplum içinde (öpüşmek,sarılmak ya da hard core hangisini seçersen) doğru bulmuyorum , fakat kendim de yaptım. Bu yüzden de yapanları asla suçlamam gibi bir şey söz konusu değil .
Mesaj tarihi:
Bir alt başlıkta yazdığına göre yanlız turist bayanlara baya gösteriyormuşuz sevgimizi...

Hoş yalnız bayan olduktan sonra, turist olmasınada gerek yok ya. Gerek bakışlarla, gerekse de sözlü olarak gösterir halkımız sevgisini (!?).
Mesaj tarihi:
yorumları okuyamadım ama konu sahibinin postuna hitaben diyebilirim ki; sokakta aşk yaşayan insanlara karışan kişi iki üst postta alıntılanan mesaj dahilindeki kişilerden ibaret.
kavgalara falan girmeyelim aman yolumuza devam edelim diyen de heralde çok sofistike biri olacak ki aman kaşım gözüm çizilir, ne işim olur, hızlı atayım adımlarımı diyen, şiirinin son kısmını "Heyhat!Sokakta bir kabadayı kadının tekini dövüyor, orospuluk yapmış dediklerine göre oysa bu havada bir yosmayla şarap içmek lazımdır" diyen kişi olabilir.

Hep böyle de değil tabi ama genel bi gözlem değil seninkisi birsürü çeşit insan var, herkes kendince yaşıyor hayatını ve farklı tepkiler verebiliyor..Yani görüş meselesi bu mesela Alişan "kaşınan kadını döveceksin" diye gündem yaratan Levent Oran'a karşı iddialı çıkışabiliyorken, İbrahim Tatlıses kadınını hapsedebiliyor, harem kurabiliyor, topuğuna sıkdırtabiliyor.
Mesaj tarihi:
dunkelzahn said:

yorumları okuyamadım ama konu sahibinin postuna hitaben diyebilirim ki; sokakta aşk yaşayan insanlara karışan kişi iki üst postta alıntılanan mesaj dahilindeki kişilerden ibaret.
kavgalara falan girmeyelim aman yolumuza devam edelim diyen de heralde çok sofistike biri olacak ki aman kaşım gözüm çizilir, ne işim olur, hızlı atayım adımlarımı diyen, şiirinin son kısmını "Heyhat!Sokakta bir kabadayı kadının tekini dövüyor, orospuluk yapmış dediklerine göre oysa bu havada bir yosmayla şarap içmek lazımdır" diyen kişi olabilir.

Hep böyle de değil tabi ama genel bi gözlem değil seninkisi birsürü çeşit insan var, herkes kendince yaşıyor hayatını ve farklı tepkiler verebiliyor..Yani görüş meselesi bu mesela Alişan "kaşınan kadını döveceksin" diye gündem yaratan Levent Oran'a karşı iddialı çıkışabiliyorken, İbrahim Tatlıses kadınını hapsedebiliyor, harem kurabiliyor, topuğuna sıkdırtabiliyor.

yalnız bazı hatunların bakış açısı da bu şekilde. işte gerektiği zaman ağzıma bi tane yapıştırsın şeklinde. ciddi ciddi tokadı yiyince böyle vay be erkek diye sahipleniyor. şaka gibi ama gerçek, normalde asla düşünmezdim erkek el kaldırmamalı, ki olursa devamı gelir ölçüsü olmaz. yani evet isteyen ve hak ettiğini düşünene bi tokat akşetmek bazen zaruri olabiliyor. kibar alttan alan light oluyormuş! tabi ağız burun dağıtmak, duvardan duvara çarpmak, topuğa sıktırmak gibi anlaşılmasın dediğim başka şey benim.

neyse konumuz bu değil, hadi şunu sorayım, anne babanızın ciddi ciddi tartıştığını görme sayınızla, öpüştüğünü, birbirlerine güzel sözler söylediklerini romantik bir poziyonda görme sayınızı karşılaştırın. illa ki sokakta yiyişmek olarak almayın bu dediğimi yani. mesela diyelim ki komşular çatır çatır sevişiyor bu durumda duvara vurup susturmaya çalışma metodu ile, adam kadını dövüyor, bağırıp çağırıyor, kadın ağlıyor duvara vurup susturmaya kimse cesaret edemiyor değil mi ?

bilmiyorum örnekler ne kadar demek istediğimi anlattı.
  • Yeni Oluştur...