Killer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 karı sattım diyen görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 keri sattım diyen de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 köri sattım diyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Türkiye de arasanız bulamazsınız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bir CAN yitmiş gitmiş, kimbilir neden, ama bir çocuk ÖLMÜŞ yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 char diye bisi de yokki main var alt var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Çocuğun soyadı Kang'miş. Kang Gang yedi diye bir manşet bekliyorum milliyetten gelecek sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 http://www.mortalkombatii.net/images/portrait/liu_kang.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 orçun çocuk ölmüş.herşeyin de bokunu çıkarma ******'^+. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 an corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 anneni hacklerler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ama xxxx teyzeye saygım sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 az önceki haberde anlatılana göre ceset tek parçaymış otopsi raporuna göre bu arada... orçun ünlemine tıkladım, haberin olsun, bize saygın yok anladık bari insan hayatına saygın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Farkedeniniz var mı bilmiyorum ama olay frp durumuna dönmeye başladı. Güzel medyamız 2000 ve 2002 de intihar eden iki kişi nedeniyle frp ile ilgilenenleri satanist olarak ilan etmişlerdi. Sanırım bizi de çeteci ilan edecekler. Medyanın iteklemesi o yönü gösteriyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Olaydan bağımsız olarak Metin 2 ne la? Böyle oyun ismi mi olur? Semih Cumhuriyeti'nden beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Sorun isminde değil Metin veya Metin 1 in olması direk METIN 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 olm ciddi ciddi tartıştılar bu metin 2'yi ntv'de lan sg dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 8 sayfa okumadım da çin'de şey olmuş. ko oynayan birinin kılıcını çalmışlar.kılıcı çaldıran çalanı bulup öldürmüş.öldüreni de infaz etmişler.sonra da ülkede yasa çıkmış günde 3 saatten çok oynayanların artık karakterleri mi ne varsa oyunda o zayıflıyormuş. cidden insanlar ruh hastası. bu oyuna tapanların hepsi gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bi oyun vardı ya oyunun girişinde bu oyunu oynarken sosyal hayatımı ihmal etmiycem, ondan bundan mahrum kalmıcam vs.Ona agree deyince oyuna sokuodu seni.Neydi o oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Bella said: 8 sayfa okumadım da çin'de şey olmuş. ko oynayan birinin kılıcını çalmışlar.kılıcı çaldıran çalanı bulup öldürmüş.öldüreni de infaz etmişler.sonra da ülkede yasa çıkmış günde 3 saatten çok oynayanların artık karakterleri mi ne varsa oyunda o zayıflıyormuş. cidden insanlar ruh hastası. bu oyuna tapanların hepsi gerizekalı. o oyun ko değil ffo diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 çin'de bebeklerini unutup, kafeye mmo oynamaya giden, saatlerce oynadıktan sonra AA BİZİM BEBE VARDI feryadı ile dönüp minicik bebeğin ölüsünü bulan insancıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 teyallam, annem aradi, millet oyun oynayip birbirini kesiyomus, sen de oynuyo musun bunlari diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 amerikan değil miydi abi o evde bebek unutanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 abi şimdi güzel oyun için öldürülürde metin 2 için parmağımı bile kıpırdatmam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 olayın aslı %99,9 klavye delikanlılığıdır ya. bu atar yapmıştır birine adammısın fln diye, katillerde bu çocugun izini bulup öldürmüşlerdir. zaten çocugu götürürlerken ağlıyomuş fln kesin bunları görünce korkudan ağlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar