Geez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 radagast62 said: torununuz erkek olursa rüzgarın oğlu olur negzel sdf asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Hayırlı olsun ya :) Zaman geçip gidiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 celine yari fransiz. bu sebeple bizim rüzgar efendi doğar doğmaz ayni zamanda fransiz vatandasi olacak. axel fransiz ismi rüzgar türkce ismi tibet ise soyadi olacak :) evet biraz karisik gibi ama iki tarafta da rahat etsin ufaklik. yoksa fransada rüzgar ismiyle cok ugrasir :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 işinize karışmak gibi olmasın ama kendim iki isimden çok çekiyorum yıllardır evraktır şudur budur işlerinde, ikisini beraber istiyorlar her şekilde. iki ülkede birden ayrı sorun çıkmasın sizin niyet buyken, bir de öyle düşünün derim. az söylenmedim bizimkilere bu yüzden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Tebrikler :) vay be yıllar geçmiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Sam said: işinize karışmak gibi olmasın ama kendim iki isimden çok çekiyorum yıllardır evraktır şudur budur işlerinde, ikisini beraber istiyorlar her şekilde. iki ülkede birden ayrı sorun çıkmasın sizin niyet buyken, bir de öyle düşünün derim. az söylenmedim bizimkilere bu yüzden. :) Benim de iki ismim var, isimlerimi seviyorum ama iki tane olmasından hiç hoşnut değilim. Bazı yerde yazman gerekir sığdıramazsın, bazen anlaşamazsın, az kullandığın söylendiğinde garipsersin, küçük yaşlarda az kullandığını duyunca sinirlenirsin vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 benim tek ismim var ama soyadim 3 isim gucunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 xaty said: Sam said: işinize karışmak gibi olmasın ama kendim iki isimden çok çekiyorum yıllardır evraktır şudur budur işlerinde, ikisini beraber istiyorlar her şekilde. iki ülkede birden ayrı sorun çıkmasın sizin niyet buyken, bir de öyle düşünün derim. az söylenmedim bizimkilere bu yüzden. :) Benim de iki ismim var, isimlerimi seviyorum ama iki tane olmasından hiç hoşnut değilim. Bazı yerde yazman gerekir sığdıramazsın, bazen anlaşamazsın, az kullandığın söylendiğinde garipsersin, küçük yaşlarda az kullandığını duyunca sinirlenirsin vb. ve ben kuzenimin 2 ismi oldugunu 20 sene sonra fln forumda ogreniyorum. zomg! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 olm siz isim gormediniz ben buraya adimi yazsam sasirirsiniz. 2 ayri isim var biri turkce biri ingilizce ve incilden cikmis gibi lan. Cok tebrik ederim anali babali buyusun bebeginiz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 muhammed jesus mi adin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 yok daha cok yusuf falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bende iki isimliyim bu arada okul donemi tiksiniyosun ama aslinda fena bisi deil cocuga sans sunmak beendigini kullan hesab p.s: bu arada bende typoya uygun isim koyarim aq. berkan bertan cemil kamil gibi ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 2 gün bakmadım sayfalar dolmuş hepinize çok teşekkür ederim. Isim konusunda ise iddia ediyorum kimse beni yenemez. 3 ismim 2 soyadım var =o) oğlanın 2 isminden zarar gelmez hehe Umarım sizlerde, hepiniz bu mutluluğu birgün tadarsınız. @Peri : Adamlara soran mı var kızım biz kertiveririz ilerde yok bizkardeşizolayı olursada bozuveririz olur biter hehe @Bonepart: Sıra sende koçum artık Gelin istiyoruz! Hepinize tekrar tekrar çok teşekkürler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 DiaBLeSSe said: 2 gün bakmadım sayfalar dolmuş hepinize çok teşekkür ederim. Isim konusunda ise iddia ediyorum kimse beni yenemez. 3 ismim 2 soyadım var =o) oğlanın 2 isminden zarar gelmez hehe Umarım sizlerde, hepiniz bu mutluluğu birgün tadarsınız. @Peri : Adamlara soran mı var kızım biz kertiveririz ilerde yok bizkardeşizolayı olursada bozuveririz olur biter hehe @Bonepart: Sıra sende koçum artık Gelin istiyoruz! Hepinize tekrar tekrar çok teşekkürler!!! ahah sabah yazdim bende onu diablessin 3 ismi 2 soyadi war diyede sona dedim belki istemez solememi ahaha cocuk konusuna gelince gelin adayi war cocuk daha cok erken teslim olmucam savasmadan ele geciremessiniz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Düğün ne zaman? gelcez biz! Hele bir davet etme... bak neler oluyor uehuhe Önce evlenin, evliligin tadını 2-3yıl çıkarın bencede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 oha diabı anne oalrak görmeye hazır olmayan bünyeler var burda ehe bir an böyle garip geldi bana :P sağlıklı ve tam doğsun, ananlı babalı büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 shipitducy said: xaty said: Sam said: işinize karışmak gibi olmasın ama kendim iki isimden çok çekiyorum yıllardır evraktır şudur budur işlerinde, ikisini beraber istiyorlar her şekilde. iki ülkede birden ayrı sorun çıkmasın sizin niyet buyken, bir de öyle düşünün derim. az söylenmedim bizimkilere bu yüzden. :) Benim de iki ismim var, isimlerimi seviyorum ama iki tane olmasından hiç hoşnut değilim. Bazı yerde yazman gerekir sığdıramazsın, bazen anlaşamazsın, az kullandığın söylendiğinde garipsersin, küçük yaşlarda az kullandığını duyunca sinirlenirsin vb. ve ben kuzenimin 2 ismi oldugunu 20 sene sonra fln forumda ogreniyorum. zomg! :D ailemden saklıyormuşum meğersem 2. ismimi :P yusuf demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 BabacumMostors said: oha diabı anne oalrak görmeye hazır olmayan bünyeler var burda ehe bir an böyle garip geldi bana :P sağlıklı ve tam doğsun, ananlı babalı büyüsün Alış babacummostors alış seni de baba olarak görecez inşallah =o) Garip değil yaşlandığımız dank ediyor olmasın? Neeerdeeee o genç pati günleriiiiiii şaka maka 9-10 sene olmuş pati olalı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 adınız böle olmamış iyiki Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam nam-ı diğer Akon sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Tebrik ederim ikinizide. Allah analı babalı büyütür inşallah :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Çok tebrik ederim. Umarım sağlıklı bir şekide dünyaya gelir ve birlikte geçireceğiniz uzun bir ömrü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 rüzgar dünyaya merhaba demiş, uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz http://img367.imageshack.us/img367/959/bynazarlikpl5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 fotodaki köpeğe dikkat çekeyim, tüyüne kılına dikkat, aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tebrikler, bol sabirlar hepinize. uykusuz geceler basliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi fotoları gördüm siz paste etmediniz diye buraya yapıştırmıorum :D Allah analı babalı büyütsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar