Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüzgar'la Tanismanizin vakti geldi!

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

celine yari fransiz. bu sebeple bizim rüzgar efendi doğar doğmaz ayni zamanda fransiz vatandasi olacak. axel fransiz ismi rüzgar türkce ismi tibet ise soyadi olacak :) evet biraz karisik gibi ama iki tarafta da rahat etsin ufaklik. yoksa fransada rüzgar ismiyle cok ugrasir :)=
Sosyal ağlarda paylaş

işinize karışmak gibi olmasın ama kendim iki isimden çok çekiyorum yıllardır evraktır şudur budur işlerinde, ikisini beraber istiyorlar her şekilde. iki ülkede birden ayrı sorun çıkmasın sizin niyet buyken, bir de öyle düşünün derim. az söylenmedim bizimkilere bu yüzden. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

işinize karışmak gibi olmasın ama kendim iki isimden çok çekiyorum yıllardır evraktır şudur budur işlerinde, ikisini beraber istiyorlar her şekilde. iki ülkede birden ayrı sorun çıkmasın sizin niyet buyken, bir de öyle düşünün derim. az söylenmedim bizimkilere bu yüzden. :)

Benim de iki ismim var, isimlerimi seviyorum ama iki tane olmasından hiç hoşnut değilim. Bazı yerde yazman gerekir sığdıramazsın, bazen anlaşamazsın, az kullandığın söylendiğinde garipsersin, küçük yaşlarda az kullandığını duyunca sinirlenirsin vb.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Sam said:

Benim de iki ismim var, isimlerimi seviyorum ama iki tane olmasından hiç hoşnut değilim. Bazı yerde yazman gerekir sığdıramazsın, bazen anlaşamazsın, az kullandığın söylendiğinde garipsersin, küçük yaşlarda az kullandığını duyunca sinirlenirsin vb.

ve ben kuzenimin 2 ismi oldugunu 20 sene sonra fln forumda ogreniyorum. zomg!
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün bakmadım sayfalar dolmuş
hepinize çok teşekkür ederim.

Isim konusunda ise iddia ediyorum kimse beni yenemez.
3 ismim 2 soyadım var =o)

oğlanın 2 isminden zarar gelmez hehe

Umarım sizlerde, hepiniz bu mutluluğu birgün tadarsınız.

@Peri : Adamlara soran mı var kızım biz kertiveririz ilerde yok bizkardeşizolayı olursada bozuveririz olur biter hehe

@Bonepart: Sıra sende koçum artık Gelin istiyoruz!

Hepinize tekrar tekrar çok teşekkürler!!!
Sosyal ağlarda paylaş

DiaBLeSSe said:

2 gün bakmadım sayfalar dolmuş
hepinize çok teşekkür ederim.

Isim konusunda ise iddia ediyorum kimse beni yenemez.
3 ismim 2 soyadım var =o)

oğlanın 2 isminden zarar gelmez hehe

Umarım sizlerde, hepiniz bu mutluluğu birgün tadarsınız.

@Peri : Adamlara soran mı var kızım biz kertiveririz ilerde yok bizkardeşizolayı olursada bozuveririz olur biter hehe

@Bonepart: Sıra sende koçum artık Gelin istiyoruz!

Hepinize tekrar tekrar çok teşekkürler!!!

ahah sabah yazdim bende onu
diablessin 3 ismi 2 soyadi war diyede sona dedim belki istemez solememi
ahaha

cocuk konusuna gelince
gelin adayi war
cocuk daha cok erken
teslim olmucam
savasmadan ele geciremessiniz beni
Sosyal ağlarda paylaş

shipitducy said:

xaty said:

Sam said:

ve ben kuzenimin 2 ismi oldugunu 20 sene sonra fln forumda ogreniyorum. zomg!

:D ailemden saklıyormuşum meğersem 2. ismimi :P
yusuf demişler
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

oha diabı anne oalrak görmeye hazır olmayan bünyeler var burda ehe

bir an böyle garip geldi bana :P

sağlıklı ve tam doğsun, ananlı babalı büyüsün

Alış babacummostors alış seni de baba olarak görecez inşallah =o)
Garip değil yaşlandığımız dank ediyor olmasın?
Neeerdeeee o genç pati günleriiiiiii şaka maka 9-10 sene olmuş pati olalı haha
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...