Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 said: Şahin: Ölenle ölünmüyor. Demokratik Açılım görüşmelerinin 10 Kasım’da Genel Kurul’da yapılacak olmasını değerlendiren Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, Parlamento 10 Kasım'larda hep çalışmıştır. Ölenle ölünmüyor, hayat devam ediyor dedi. [hr] Erdoğan: 10 Kasım matem günü değil. Erdoğan Demokratik Açılım'la ilgili 10 Kasım tarihinde oturum yapılacak olmasıyla ilgili eleştirilere de yanıt verdi: 10 Kasım matem günü değil. 10 Kasım'da oturum Atatürk'ün anlayışına uygun. Bu yorumları, bu artniyetli tarih seçimini birtek ben mi rahatsız edici buluyorum ? Neden 11 değil neden özellikle 10 kasım.. Matem günü değilmiş doğru size değil onu bilmeyen yok zaten.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 10 Kasım matem gunu değilse hangi gün matem günü?
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ölenle ölünmüyor ne abi ahah lan benim 3 yaşındaki kardeşim daha mantıklı cümleler kuruyor yemin ederim
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 doğru 3 kasım (2002) daha büyük matem günü.
mani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 menderes'in hayali gerçek oldu artık odunlarda seçilebiliyormuş!
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Atatürk sağ olsaydı "sakın ha barışı, demokratikleşmeyi, kürt sorununu mecliste gündeme getirmeyin, sus pus oturun, bütün gün arkamdan ağlayın, matem günü ulan bugün, 10 kasım, daayt!" derdi.
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 10 kasım'da içinden bayram eden adamlar bunlar, timsah gözyaşı dökmesinler zaten ihtiyaç yok
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bunun Atanın gülen resimlerine bakıp üzülüp onu tanrılaştırmakla alakası yok bu çok farklı birşey. Tabulaştırmakta değil bu minnettarlıktır. Ve bu kadar tartışılan ve toplumun neredeyse çoğunun karşı çıktığı yada farklı şeyler düşündüğü bir konuyu böyle bi güne denk getirmekte ayıptır.
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sir said: Atatürk sağ olsaydı "sakın ha barışı, demokratikleşmeyi, kürt sorununu mecliste gündeme getirmeyin, sus pus oturun, bütün gün arkamdan ağlayın, matem günü ulan bugün, 10 kasım, daayt!" derdi. tabii canim, akpde zaten ataturkun gercek takipcileri o yuzden yapiyorlar, yersen =) adamlar yillar boyunca biyik altindan soyledi soyledi soyledi, en sonunda iktidar olunca soylediklerini yapma sansini buldular bu yaptiklarida o milli gorus gomlegini ustlerinden atmadiklarinin, libos kazaginin altina giydiklerinin en buyuk kanitidir
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 sir said: Atatürk sağ olsaydı "sakın ha barışı, demokratikleşmeyi, kürt sorununu mecliste gündeme getirmeyin, sus pus oturun, bütün gün arkamdan ağlayın, matem günü ulan bugün, 10 kasım, daayt!" derdi. Algın zayıf.
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Yani neden illa 10 kasım 11 kasım olsa ne olurki.
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 farinal, bu Atatürk'ü tanrılaştırmakla, yani öteki topikteki hadiseyle birebir aynı şey işte. birazcık "algınız" varsa kendinize sorun, atatürk, 10 kasıma denk geldi diye böylesine hayati bir tartışmanın ertelenmesini ister miydi? aman neyse, boşuna endişeleniyorum, atatürkün mirasına bu kadar iyi sahip çıkan bir güruh olduğu müddetçe ülkemizin sırtı yere gelmeyecektir.
Çýnaraðacý Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 o zaman 9 kasımda yapsınlar madem aceleleri var neden bekliyolar ??
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Pardon böylesine ''hayati tartışma'' dururken düşündüğüm şeye bak. Yarın ulus olarak pkklıları karşılayıp halay çekiyoruz ölenle ölünmez ne de olsa. Sir halay başı olur musun ?
sir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 eşekbaşı olmaktansa halay başı olurum, np =)
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 madem okadar hayati bir tartışma, neden hemen yapmıyorlarda 10 kasımı bekliyorlar ?
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 yalnız 10 kasım atatürk'ü anma günü değil mi? yas tutma anlamı taşımıyor nihayetinde. ulusal tatil de değil, neden çalışılmasın anlayamadım doğrusu.
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Meclis ilk defa mi 10 kasim'da calisiyor?
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 ehah kimse bilmiyo heralde. meclis hic calismiyoki 10 kasimda calissin.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Sam said: yalnız 10 kasım atatürk'ü anma günü değil mi? yas tutma anlamı taşımıyor nihayetinde. ulusal tatil de değil, neden çalışılmasın anlayamadım doğrusu. evet ulusal tatil değil, çalışılması da kurallara uygun ama hadise o değil. 9 veya 11 kasımda da çalışılabiliniyor. konu bu.
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Perspective said: madem okadar hayati bir tartışma, neden hemen yapmıyorlarda 10 kasımı bekliyorlar ? Gündemi o gün bu konuyla daha çok meşgul etmek, kendi küçük kafalarında o günü seçerek bir mesaj verdiklerini sanmak ya da tam tersi şekilde böylesi bir günde bazı şeylerin üzerini kapatmak yüzeysel geçmek gibi bir şansa sahipler kafalarının içinde olmadığımız için hangisi olduğunu kestiremiyoruz tabiki. Böyle güzel bir fırsatı değerlendirmek dururken neden ertelesinler ya da öne alsınlar ? PS: çok art niyetliyimdir.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 aquila said: ehah kimse bilmiyo heralde. meclis hic calismiyoki 10 kasimda calissin. cidden ben bi gün tbmm kanalı mı ne var ya ona denk geldim televizyonda, 20-30 adam vardı, 3 kişi birbirine bağırıyodu, dedim demek ki buymuş meclis
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Bakış açınız yanlış. AKPnin niyeti farklı olabilir, Ancak gerçekten Atatürkçü olan bir parti (NŞA olarak söylüyorum savunmak için değil) 10 Kasımda tatil yerine mecliste en önemli kararları almalı ve normal zamanlara göre daha çok çalışmalı. Atatürk Olsa ölüm gününde herkesin yatıp ağlak ağlak şiir okumasını mı isterdi, yoksa o güne özel daha çok çalışılıp, ülke ,için hayati kararların alınmasını mı? (tekrar ediyorum, NŞA'dır, AKP ile alakası yoktur, açılımlara da katılmıyorum) edit/dasaaa:kısaltma küfür kullanmayın
Öne çıkan mesajlar